lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : EDITORIAL LAGADAS CITY 2013CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

EDITORIAL LAGADAS CITY 2013

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

EDITORIAL LAGADAS CITY

To site  http://www.citylagadas.com/  δημιουργήθηκε για την τεράστια απόσταση που χωρίζει την κοινωνική και δημοτική προστασία στο απόλυτο τίποτα μιας καταρρέουσας οικονομίας, κοινωνίας και πολιτισμού.
Μέσα από εδώ θα τονίζετε τα λάθη με ποιους έχουμε να κάνουμε για να μάθουν όλοι την αλήθεια τι κρύβετε πίσω από την ψεύτικη μάσκα τις εξουσίας ....
Δύσκολες εποχές και δεν υπάρχει τίποτα το έξυπνο για να γράψω αντί προλόγου. Όλη η Ελλάδα ασχολείται με το μνημόνιο και με το αντιμνημόνιο λες και το μνημόνιο ή η άρνηση του μνημονίου θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάποια αξιοβίωτη λύση. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και είμαστε θεατές στις συνέπειες του προβλήματος, αδύναμοι να αναλάβουμε τον έλεγχο στις ζωές μας και στις τύχες μας.
Η κατάρρευση του κράτους δεν είναι κάτι το νέο. Πολλά χρόνια τώρα παρατηρούμε το κράτος και τον δήμο  και τη δημόσια διοίκηση να καταρρέουν. Η κρίση απλώς έκανε πιο εμφανείς τις συνέπειες της κατάρρευσης.
Τί μπορούμε να κάνουμε; Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά ως ανθρώπινη κοινότητα. Δεν είναι δυνατόν όλες αυτές τις δεκαετίες η λαγκαδιανοι κοινή γνώμη να διατηρείται σε θεραπευτική πολιτική καραντίνα και σε κάποια στιγμή αιφνιδιαστικά η εξουσία να αποφασίζει πως η κοινωνική πολιτική, οι ίσες ευκαιρίες,σε ολους , οι παροχές σε είδος και σε χρήμα με σκοπό την φίμωση  , η αλαζονική  νομοθεσία των δημάρχων, οι πολιτικές θετικών διακρίσεων πρέπει να διακοπούν και οι λαγκαδιανοι και πολίτες όλου του καποδιστριακού μας δήμου να βγουν εσπευσμένα στην πραγματική κοινωνία που επί χρόνια ολόκληρα διατηρείται απροσπέλαστη και πλήρης εμποδίων λόγο των αλαζονικών συμπεριφορών κάνοντας πολίτικη ψηφοφορίας .
Δεν είναι δυνατόν η πλειοψηφία  των ανθρώπων  από τη μια στιγμή στην άλλη να πρέπει να διανύσει την τεράστια απόσταση που χωρίζει την κοινωνική και κρατική προστασία στο απόλυτο τίποτα μιας καταρρέουσας οικονομίας, κοινωνίας και πολιτισμού.
Δεν είναι σωστό, ούτε δίκαιο. Ποτέ ο ΛΑΓΚΑΔΑΣ   δεν διεκδίκησε ούτε σταγόνα προϊόντων κρατικής φιλανθρωπίας. Ποτέ δεν υποστήριξε καμία μορφή προστατευτικής πολιτικής. Αντιθέτως, υπήρξε ο πρεσβευτής της κοινωνικής και της πολιτικής αντεπίθεσης της κοινότητας των ανθρώπων με αναπηρίες κάνοντας πολίτικη για καρεκλάκια για την ολοκληρωτική χειραφέτηση των επαγγελματιων του Λαγκαδα μας και των πολιτων . Αλλά όλα έχουν ένα όριο και αυτό το όριο επανειλημμένα το έχει παραβιάσει ο Δήμος μας με την αλαζονική του συμπεριφορά και εμείς μέσα από εδώ θα το τονίζουμε . Θεωρούμε ότι η επαγγελματική ανάπτυξη και η σταδιοδρομία, συμβαδίζει με την πορεία της  προσωπικής –σωματικής, πνευματικής και συναισθηματικής- ανάπτυξης του ατόμου και του τόπου μας  και οφείλουμε από την πλευρά μας να υποστηρίξουμε την αλήθεια.
Φιλοδοξούμε ότι τόσο η “Ανοικτή Συζήτηση”, όσο και τα θέματα του LAGADASCITY που την συνοδεύουν: α) Διαχείριση Δήμου εργαζόμενων και πολιτών και β) Ζητήματα Επικοινωνίας Σήμερα, θα αποτελέσουν «μικρό λιθαράκι» στο «χτίσιμο» μιας καλύτερης σχέσης και επικοινωνίας καταρχήν με τον εαυτό μας, και εν συνεχεία με τους γύρω και το περιβάλλον μας, θωρακίζοντας παράλληλα τον Δήμος μας από κακοτοπιές .Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ .....

Posted by NICK MC CAIN on 2:21:00 PM. Filed under . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for EDITORIAL LAGADAS CITY 2013

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ