lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ SOS ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ !!!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ SOS ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ !!!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ SOS ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ !!!!

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΓΥΝΩΝ !!!

Έτοιμο να λειτουργήσει θα είναι από το Σεπτέμβριο το 4ο Γυμνάσιο Λαγκαδά στη δημοτική κοινότητα Λαγυνών.

Η Διοίκηση βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης κατάλληλου χώρου για την προσωρινή στέγαση της νέας σχολικής μονάδας, ώστε να είναι έτοιμη να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ενώ παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η μελέτη κατασκευής νέου σχολικού κτιρίου σε δημοτική έκταση, για την μόνιμη εγκατάσταση του Γυμνασίου. 
Με δηλώσεις του ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Αναστασιάδης ευχαρίστησε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Καρτσιώτη Θεόδωρο, καθώς και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης Παύλο Ματζιάρη για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή τους, στην έγκριση του συγκεκριμένου έργου πνοής για την περιοχή. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ  !!!


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ
Ναι όμως δεν μας είπαν ποιον Σεπτέμβριο του 2014 2015 2020 2050 ???

Τα χωριά σβήνουν το ένα μετά το άλλο με τον “Καλλικράτη”. Οι δήμοι, που τα έχουν ξεχάσει απο έργα , με αποτέλεσμα στην επαρχία ΛΑΓΚΑΔΆ να κυριαρχεί ο μαρασμός σύμφωνα με email που δεχόμαστε από συμπολίτες μας  .
Αν κάτι διατηρείται ζωντανό στα χωριά οφείλεται στις αδελφότητες και τους πολιτιστικούς συλλόγους. Πρόεδροι  φωνάζουν πάνε στον βρόντο ξεγελώντας τους με πολιτιστικά ψίχουλα.

Τα  χωριά  με την «Καλλικράτεια» συνένωση, με μαθηματική ακρίβεια οδηγήθηκαν σε περαιτέρω περιθωριοποίηση και μαρασμό και τα λόγια δημάρχων και τα τάματα για να πάρουν τον καλύτερο του χωριου για να μαζέψουν την δεξαμενή με ψήφους τα αντιστρέψανε ξεγελώντας τους με χλιδή, δημόσιες σχέσεις, και τύπου πανηγυρακια .
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ .
 ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ ΕΙΝΑΙ   ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΖΙ !!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ !!!
EDITOR NICK NEW YORK

Posted by NICK MC CAIN on 8:57:00 PM. Filed under , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ SOS ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ !!!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ