lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΑΜΕ ΤHN ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΠΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΡΚΟΥ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΑΜΕ ΤHN ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΠΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΡΚΟΥ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


Μας άρεσε η δημοσίευση της κ.Αικατερίνης Μαρκου και σας την παρουσιάζουμε χωρίς κομματικές προκαταλήψεις και χρωματισμούς !!!ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !!!
  1. Η σημερινή εθνική επέτειος βρίσκει την Ελλάδα αντιμέτωπη με νέους εθνικούς κινδύνους . Το λέω αυτό με πλήρη επίγνωση ότι τα λεγόμενα οικονομικά προβλήματα έχουν ήδη κοινωνικά και απειλούν τη συνοχή της χώρας. Η ανεργία και η οικονομική ανέχεια αφορά πλέον ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού και ιδιαίτερος ανθρώπους της γενιάς μας και πρέπει γρήγορα και άμεσα να κάνουμε κάτι γι αυτό, με πράξεις... κι όχι με λόγια .
    Επιπλέον, τις δύσκολες αυτές στιγμές, η χώρα διαπιστώνει ότι η διεθνής κοινότητα, τολμώ να πω, ιδιαίτερως μερικές δυνάμεις και συμφέροντα εντός μάλιστα της ....'' ενωμένης '' Ευρώπης, είναι έτοιμα να εκμεταλευτούν τις δυσμενείς περιστάσεις που βιώνει η χώρα. Εμείς οι Ελληνες, που πάντα σεβάστηκαμε τους διεθνής κανόνες και νόμους, που πάντα βοηθάμε χώρες γειτονικές όταν πολλές φορές εκείνες βρέθηκαν σε οικονομικά και πολίτικα αδιέξοδα, που πάντα στηρίζουμε αγώνες λαών για την ελευθερία και την αυτοπραγματωση τους, που μείναμε προσηλωμένοι στη ''Δημοκρατική Ευρώπη των λαών '', διαπιστώνουμε σήμερα, από πολλές πλευρές, συμπεριφορές επιθετικές, αλλαζονικες και ανιστόρητες. Δεν μπορώ να μην συμπεριλαβω στο πλαίσιο αυτό τους αδερφούς μας Κύπριους, οι οποίοι αγωνίζονται αυτή τη στιγμή όχι μόνο για την οικονομική βιωσιμότητα της οικονομίας τούς, αλλά και την εθνική αξιοπρέπεια απέναντι σε μια τουλάχιστον παράλογη, αηθη και εκδικητική συμπεριφορά .
    Η σημερινή εθνική επέτειος είναι για εμένα περισσότερο μια υπενθύμιση ότι η χώρα αυτή έχει πορευτεί με τις αξίες και τον πολιτισμό της για αιώνες. Οι αξίες του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας όχι μόνο δεν μας επιτρέπουν σήμερα να κάνουμε πίσω, αλλά μας υποχρεώνουν να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την αυταπάρνηση και την γενναιότητα των Ηρώων του 1821 όχι μόνο για να σώσουμε τη χώρα και τον ελληνισμό, αλλά κυρίως γιατί έχουμε χρέος υπεράσπισης των δημοκρατικών αξιών και ελευθεριών που εμείς παραδώσαμε στην ανθρωπότητα .
    Χρόνια πολλά σε όλους.

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 1:24:00 PM. Filed under , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΑΜΕ ΤHN ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΠΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΡΚΟΥ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ