lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


 Έφτασε πάλι η ώρα για την επόμενη δόση, και οι εκπρόσωποι των δανειστών μας, καταφθάνουν  για να αξιολογήσουν την Ελληνική Οικονομία, και να δώσουν το πράσινο φως για την εκταμίευση.

    Η χώρα μας  βρέθηκε στο κέντρο του κυκλώνα των οικονομικών εξελίξεων  λόγω του μεγάλου δημοσίου χρέους της, και από τον Μάϊο του 2010 , δίνουμε όλοι μαζί μία μάχη για να ξεπεράσει ο τόπος την κρίση.

     Η Ευρώπη του σήμερα, μέσα στα πλαίσια της συμμαχίας και της φιλίας στηρίζει την Ελληνική προσπάθεια , πιέζει όμως τον λαό με μέτρα που τον ωθούν έξω από τα όριά του.

     Ευρωπαίοι ηγέτες  και Διεθνείς Οργανισμοί συμφώνησαν να μας επιβληθούν δυσβάσταχτα μέτρα  ως η μόνη λύση για την έξοδο από την κρίση, τα οποία  δεν είναι ποτέ αρκετά όταν φτάνει η ώρα για την επόμενη δόση.
    Οι ζωές των ανθρώπων άλλαξαν , εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες είναι άνεργοι και οι άλλοι μετά βίας τα βγάζουν πέρα.  
 
     Αυτή τη φορά οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι  δεν κάναμε τίποτε
διότι με την κυβέρνηση Σαμαρά  το τελευταίο οκτάμηνο έγιναν αλλαγές που δεν είχαν γίνει για δεκαετίες. Η πρόοδος είναι μεγάλη, διορθώνονται λάθη και στρεβλώσεις.  
    Ο Ελληνικός λαός  από την άλλη αν και περνάει δύσκολα, με υπομονή περιμένει τη στιγμή που θα ελαφρύνουν τα βάρη.
     Περιμένει τη στιγμή που οι δανειστές  θα πούνε μία καλή κουβέντα , που θα τον επιβραβεύσουν  και για όσα περνάει λόγω δικών τους κακών υπολογισμών.
    Όπως η πρόβλεψη που έκαναν το 2010,  για μέτρα  25,5 δις μέχρι το τέλος του 2013, που δυστυχώς δεν επαληθεύτηκε.
    Ακολούθησαν  νέες περικοπές και μέτρα με αποτέλεσμα  μέχρι σήμερα, με αυτά του τρέχοντος έτους, να έχουν φτάσει στα 59 δις ευρώ.  
     Κανείς δεν διαφωνεί ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαρθρωτικές αλλαγές, ότι πρέπει το κράτος μας να γίνει μικρότερο και αποτελεσματικό , ότι πρέπει να  χτυπήσουμε στο κόκκαλο την φοροδιαφυγή και την διαφθορά, να γίνουμε ανταγωνιστικοί στον πρωτογενή τομέα κ.α. Άλλωστε όλα αυτά δρομολογήθηκαν και γίνονται.
    Είναι καιρός όμως να υιοθετηθεί από τους Ευρωπαίους  μια άλλη πολιτική, που δεν θα οδηγεί τη χώρα στη διάλυση και την κοινωνία στην εξαθλίωση.
    Είναι καιρός να αναγνωρίσουν τις θυσίες του Ελληνικού λαού και να επιτρέψουν μέτρα ελάφρυνσης και ανακούφισής του.
 Μέτρα που θα οδηγούν στην ανάπτυξη.
                                   
                                     Σάββας Αναστασιάδης
                              Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 10:10:00 PM. Filed under , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ