lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : LAGADAS CITY - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΣΚΟΥΔΗ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

LAGADAS CITY - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΣΚΟΥΔΗ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


      Από το Γραφείο του Συμπαραστάτη , σε απάντηση του υπ. αριθ. πρωτ. 19951/15-4-2013 εγγράφου του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Σισκούδη
Αστέριου, που δόθηκε στη δημοσιότητα ,διευκρινίζονται τα παρακάτω για ενημέρωση των δημοτών.
     Την 8-10-2012 ομάδα γονέων Δημοτικών Ενοτήτων Ασσήρου και Ξυλούπολης απέστειλε με FAX στον αριθμό τηλεφώνου 2394022043 αίτημα-πρόταση να προστεθούν δύο δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ  από Ευαγγελίστρια προς Λαγκαδά και  αντίστροφα, προκειμένου οι μαθητές να παρακολουθούν την εξωσχολική εκπαίδευσή τους (φροντιστήρια Ελληνικών, ξενόγλωσσων, μουσικά κ.λ.π.). Όπως με ενημέρωσαν μέλη του συλλόγου είχε προηγηθεί προφορική ενημέρωση προς τον κ. Σισκούδη , ο οποίος ζήτησε να υποβληθεί το αίτημα εγγράφως. Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδιαίτερο Γραμματέα του Δημάρχου κ. Τσιροτζίδη, ο οποίος έδωσε τον παραπάνω αριθμό τηλεφώνου και διαβιβάσθηκε με αυτό τον τρόπο το αίτημα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σισκούδη.
      Την 15-2-2013 , ύστερα από την μη ανταπόκριση στο παραπάνω αίτημα , έλαβα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ασσήρου έγγραφο με το ίδιο περιεχόμενο, το οποίο την 28-2-2013 διαβίβασα στον Αντιδήμαρχο κ. Σισκούδη για τις κατά την κρίση του ενέργειες, με την επισήμανση ότι ανάλογο αίτημα είχε υποβληθεί προφορικά και από άλλους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Λαχανά.
       Το παραπάνω έγγραφο παραλήφθηκε την 28-2-13 και ώρα 12:00  , όπως προκύπτει από το βιβλίο Διεκπεραίωσης εγγράφων του Γραφείου μας, από τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΛ κ. Σεπιάδη, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι το έγγραφο παραδόθηκε στην Γραμματεία του Αντιδημάρχου κ. Σισκούδη. Μετά την ημερομηνία αυτή και προφορικά τον ενημέρωσα ότι του έχω αποστείλει το σχετικό έγγραφο με το αίτημα των δημοτών. Δήλωσε ότι το γνωρίζει, είναι αίτημα που έχει υποβληθεί προφορικά στο παρελθόν.
      Ο ισχυρισμός του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών ότι δεν έλαβε το πρώτο έγγραφο την 8-10-2012 καταρρίπτεται από το γεγονός ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ,ύστερα από τη δική μου ανάρτηση στο διαδίκτυο για μη ανταπόκριση στα παραπάνω αιτήματα , δήλωσε ότι γνώριζε το περιεχόμενο και μάλιστα διευκρίνισε ότι δεν ήταν αίτημα του συλλόγου, αλλά ομάδας γονέων.
     Σχετικά με τον ισχυρισμό του ότι «όσον αφορά το σχετικό δικό σας έγγραφο (ημερ. 26-2-2013) που ισχυρίζεστε ότι αποστείλατε , σας ενημερώνουμε πως ουδέποτε αυτό έχει φτάσει στο Δήμο Λαγκαδά, κάτι που άλλωστε προκύπτει και επίσημα από το πρωτόκολλο εισερχομένων του Δήμου Λαγκαδά κατά την περίοδο αυτή, το οποίο και ερευνήσαμε προσεκτικά», διευκρινίζω ότι και μετά την 10-4-2013 , που δηλώνει ο κ. Σισκούδης ότι έλαβε το έγγραφο με FAX , μέχρι την 08:00 ώρα της 18-4-2013, που ερεύνησα προσεκτικά με δύο υπαλλήλους του Δήμου το πρωτόκολλο, αυτό το έγγραφο επίσης δεν έχει πρωτοκολληθεί.
     Η ανάρτηση στο διαδίκτυο των ενεργειών και τα «βήματα» διαμεσολάβησης του Συμπαραστάτη ,προβλέπεται από το Νόμο στο πλαίσιο της διαφάνειας και ενημέρωσης των δημοτών, αλλά και ύστερα από την μη ανταπόκριση της Διοίκησης στα αιτήματα και τις προτάσεις του και δεν αποτελούν «κινήσεις εντυπωσιασμού», αποσκοπούν μόνο στην εξυπηρέτηση των δημοτών.      Αποτέλεσμα αυτής  της ενέργειας (δημοσιοποίηση μη ανταπόκρισης της Διοίκησης) είναι η πρόσκληση από τον κ. Αντιδήμαρχο προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων την 22-4-2013 για συζήτηση του θέματος.
    Σύμφωνα με το άρθρο 12 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, «κάθε έγγραφο που περιέρχεται στην υπηρεσία με οποιονδήποτε τρόπο, καταχωρείται (πρωτοκολλείται) ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ  στο βιβλίο εισερχομένων , και αύξοντα αριθμό …..».
     Την 18-1-2013 με ανακοίνωση μου, ύστερα από την καθυστέρηση  καταχώρησης στο πρωτόκολλο σχετικής απόφασης του Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης(παράδοση στο Δήμο 20-12-2012 ,πρωτοκόλληση ,ύστερα από αναζήτηση ,την 15-1-2013) είχα επισημάνει την τήρηση της νομιμότητας με την εφαρμογή της παραπάνω διάταξης.
     Κατόπιν των παραπάνω εκτεθέντων προτείνω προς τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών , στην αρμοδιότητα του οποίου είναι η τήρηση και εφαρμογή των παραπάνω, να δώσει τις απαιτούμενες οδηγίες προς τα αρμόδια όργανα , έτσι ώστε να πρωτοκολλούνται ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ όλα τα έγγραφα , που περιέρχονται στο Δήμο, για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών αυτού.


                                                                                        Γεώργιος Δ. Ασδρές

                                                                                        Συμπαραστάτης του Δημότη-
                                                                                        Επιχείρησης 

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 7:54:00 PM. Filed under , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for LAGADAS CITY - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΣΚΟΥΔΗ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ