lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Ναι τέτοια χαρτιά βλέπαμε σε παλιές Ελληνικές ταινίες άλλα όταν διαβάζεις το χαρτί καταλαβαίνεις τι ανασφάλειες και βγάζοντας έναν άλλον ψυχικό
κόσμο που έχεις προς το πρόσωπο σου για να δώσεις αυτό το χαρτί στους <<υποτιθέμενους>> συνεργάτες σου !!!
Εμείς μέσα από εδώ μπήκαμε με αυτό το χαρτί στον Ψυχικό κόσμο του δημάρχου με ειδικό  ψυχολόγο και μας ανέλυσε γιατί πρέπει να δώσεις τέτοιο χαρτί που στην ουσία είναι nono paper και δεν έχει καμία ισχύ σε τίποτα !!!
Ξεκινάει με το όνομα του υποψήφιου παράδειγμα ο LAGADAS CITY NEWS δηλώνει υπεύθυνα τα εξής που του επιβάλει εδώ θα δούμε για ισχυρογνώμων άνθρωπο και τον σκοπό της επιβολής προς όλους που το υπογράψαμε !!!
Καταρχήν γράφει ότι αυτός  ίδρυσε και δεν εστιάζετε στο όνομα ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ  δηλαδή θέλει να πει ότι εγώ το ίδρυσα εγώ κάνω ότι θέλω αλαζονισμος φάση 1 !!!
Μετά αφού έχει επιβάλει το παραπάνω σκοπό προσπαθεί να πει ότι για ακατόρθωτα πράγματα και Παραμυθιά που δείχνει τον παιδικό Ψυχικό κόσμο του !!!Και συνεχίζει να μιλάει για ήττες από τα Παραμυθιά του ψυχικού του κόσμου νομίζεις και κανένας από τους πρώην δημάρχους δεν το στήριξε στην δεύτερη φάση των εκλογών και της πήρε αυτοβούλως από μονός του και χωρίς βοήθεια από κανέναν αδειάζοντας όλους !!!
Σήμερα 20 μήνες μετά συμπληρώνει ότι επειδή δεν υπάρχει κανένας αντίπαλος και αντιπολίτευση  και είμαστε μόνοι μας να κάνουμε αυτό που θέλουμε και πετάει και το κερασάκι για τα ευρωπαϊκά προγράμματα νομίζεις και τα διεκδίκησε όλα αυτός !!!
Ελα ντε που ο κόσμος ξέρει ότι είμαστε υπό ένταξη νομισματικού και ξένης κυριαρχίας και από το ίδιο ακόμα το κράτος δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα στο σύνολο δρα ένας Δήμος τι θα κάνει !!!
Τώρα συμπληρώνει για βελτίωση την ώρα που βγαίνουν στα κανάλια και λένε δεν έχουμε προσωπικό  να κάνουμε δουλείες την ώρα που κάθε λίγο και λιγάκι σέρνεται ο Δήμος μας στα δικαστήρια για εργατικές διάφορες και μαύρη εργασία  και την ώρα που δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας παράτονο για κουμπάρος ξαδέρφια και κάτοικους άλλων νόμων και δήμων    (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΒΕΛΤΩΣΗ  ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ) !!!
Και ερχόμαστε στην ουσία του επιλόγου του χαρτιού και το τρικ της επικοινωνιακής πολίτικης να το πούμε αλαζονείας στον υπέρτατο βαθμό να το πούμε, δεν ξέρω εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά !!!
Μέσα στην διετία προσπαθεί να το δεσμεύσει καταργώντας την πολίτικη και δημοκρατική ταυτότητα του σαν δήλωση εμπιστοσύνης πρώτα προς το πρόσωπο του και μετά προς την παράταξη !!!
Με το εν λόγο χαρτί καταργεί την λέξη δημοκρατία και μπαίνει σε ανασφάλειες γιατί είδη από το 2012 είχε κλειστεί στους κύκλους σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει από τα δημοσιεύματα μας και παραιτήσεις και δηλώσεις συμβουλών !!!
Τώρα για ποιο λόγο ξέρει πλέον ο κόσμος και κανένας δεν μπορεί να παίζει με την νοημοσύνη πλέον
και καταλαβαίνει γιατί η Ελλάδα με τα τόσα δεινά που έπαθε από κακούς πολίτικους χειρισμούς έχει φτάσει στο σημερινό σημείο !!!


EDITOR ΝΙCK END KIM ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟ HARVARD ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ !!! THANKS FOR HELP MY FRIEND !!
Posted by NICK MC CAIN on 1:52:00 AM. Filed under , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ