lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Επιτέλους το γρανάζι άρχισε να γυρνάει με τόσα που έχουμε δει πάνω στον Δήμο !!!
Μας στείλατε πολλά email για το μεγάλο κανάλι
δεν το σχολιάσαμε !!!
Τι να σχολιάσουμε όλος ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι ότι προωθούν τα Γερμανικά προϊόντα ένα από αυτά είναι και ο Δήμος μας ... Γιατί όταν μιλήσαμε για στημένη δήλωση έβγαιναν όλοι και λέγανε μπράβο το χοντρό το παιδι του την είπε στο χουφτελακη καλά που ήρθε το μεγάλο κανάλι να μας επιβεβαίωση για μια ακόμα φορά !!!
Αψιμαχίες εκβιασμοί πέφτουν σύννεφο στο γνωστό γραφείο του αλαζόνα. Παει ο φίλος πληρώσει την Χ λογίστρια  παει η πχ η Χ λογίστρια να πληρωθεί και τρώει εκβιασμό χαμός στο ίσιωμα γίνετε παει αυτή το λέει στον Μίστερ Club σος με μαγιονέζα και εκβιάζει με παραίτηση σύγχρονος κάνει και μια κίνηση !!!
Πάντως εμείς πήγαμε στα πνεύματα του βουνού το 1/3 πήγε στα πνεύματα του βουνού μας Μάρω το 1/3 πήγε λόγο Αμερικής στους Αζτέκους και το άλλο 1/3 στην Αθήνα στην Πεντέλη πάντως αυτά που άκουσαν όλα ήταν τα ίδια και από τους τρεις τοπους και από διαφορετικά πνεύματα βουνού !!!
Το πόρισμα ήταν ένα μεγάλο γεγονός τύπου βαφτίσια πλουσιοπάροχα για χτες λέγανε και πολλά δημοτικά τομαροσκυλα μαζί να χλαπακιαζουν στο έλεος του νερού (το νερού δεν καταλάβαμε τι ήθελαν να πουν γεωτρήσεις καπάκια εννοούσαν δεν κατάλαβα είναι από τα απόκρυφα ).......
Για δυο παραιτήσεις μίλησαν μπορεί και τρεις είδαν στον μπλε ορίζοντα !!!
Είδαν και μια ολική διαγραφή πρόεδρου για κακουργήματα και υπεξαίρεσης που θα συγκλονίσει την τοπική περιφέρεια !!!
Είδαν μια ενημερότητα που πετούσε σαν χαρταετός και σκέπαζε την δημαρχεία αλλά δεν καταλάβαμε γιατί ???
Ακόμα είδαν ένα χοντρό παιδί να πηγαίνει φυλακήν άλλα ούτε αυτό το καταλάβαμε γιατί δεν μιλούσαν γιατί επαναλάμβαναν το τραγούδι έχει ο καιρός γυρίσματα ήμαρτον αρχίσαμε να κάνουμε τον Σταυρό μας !!!
Και μια χοντρή κυρία μας είπαν θα παει φυλακή αλλά θα πάρει μαζί της και θα τα ρίξει όλα πάνω του σε ένα ημιφαλακρο παιδί που τρώει γερμανικά λουκάνικα και μιλάει γερμανικά του νερού  τι ήταν και αυτό !~!! Έτσι συγκλονισμένοι φύγαμε και πήγαμε να βρούμε τα συγκαλά μας και τα προφητικά τους λόγια !!!

Posted by NICK MC CAIN on 2:51:00 PM. Filed under , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ