lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΑΥΛΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΑΥΛΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

    ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΌΦΩΝΑ !!!


 Αναγκαστήκαμε και το είδαμε και αυτό !!! Σχολιάζουμε της δηλώσεις από το Περιβολάκι και την συνέλευση !!!
Αφού ξεκίνησε και ονόμασε διαχρονικά
κάποιους συμβούλους που έφυγαν από αυτόν βλέποντας την τρικυμία που έρχεται και συνέχισε να τους  την λέει ότι έπρεπε να τον συμβουλεύουν και να τον σέβονται !!!  Αλίμονο γιατί είναι μόνο 41 και όχι καμιά 100 χρονών ....
Νομίζεις και που τους είχε συμβούλους  τους άκουγε όπως δεν κάνει με κανέναν  !!!
Τελικά είχε το κουράγιο να ακούσει τους κάτοικους μιας και είναι αποκλειστικότητα του να κάνει συνέλευσης μετά από 2.5 ολόκληρα χρόνια και αφού έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και πλησιάζουν εκλογές  ενώ σε άλλους δημάρχους τα προλαβαίνουν χωρίς να κάνουν συνέλευσης γιατί δεν ξεχειλίζει το ποτήρι !!!
Όσο για τα χρήματα εμείς άλλο βλέπουμε έτσι και αλλιώς το περιβολάκι δίνει ποιο πολλά λεφτά από τους ενταφιασμένους που από ότι ακούσαμε για κάθε έναν παίρνουν 3.000 ευρώ γιατί να αξίζουν ένα ΚΑΠΗ που ζητάνε οι άνθρωποι αλίμονο τι είναι αυτά που ζητάτε από έναν πολυάσχολο δήμαρχο  που έχει κάνει έδρα την Γερμανία !!! Που ο πραγματικός   λόγος  ότι άργησαν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά για τα ανταποδοτικά εσκεμμένα από ότι ακούγετε δεν παίρνει άλλα λεφτά !!!
Στο μεταξύ συμπληρώνει ότι όλα αυτά που γίνονται τώρα ,πια εννοούσε ???Δεν είδαμε τίποτα μήπως τους έλεγε για το ΚΑΠΗ η μήπως για τους ακρωτηριασμένους ενταφιασμούς δεν καταλάβαμε !!! Τώρα όσο για την οικονομική υπηρεσία την αναβαθμίζει ο άμισθος αντιδήμαρχος ???Εκεί τους μπέρδεψε είναι καλός σε αυτά !!!
Δίνει τον λόγο στον Δεριανλη να τους ενημερώσει για το ΚΑΠΗ και μόνο από το ΚΑΠΗ δεν άρχισε να λέει μίλησε για επιθέσεις κατά το πρόσωπο του, την ίδια ώρα που το έβγαζαν ψεύτη από κάτω όλοι ακόμα και γυναίκες που έλεγαν να ρωτήσουν την γυναίκα του  !!!
Απίστευτα και κωμικοτραγικά ,να ακούγετε ότι είναι μαθημένος στο ψέμα, που αυτό μάλλον έχει μια ισχύς με βάση αυτά που είδαμε με τον άμισθο  για τον προϋπολογισμό !!!
Διαπίστωσαν μετά από τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση και μετά από 2,5 χρόνια πρόεδροι ότι δεν έχουν άδεια τα κτήρια από τα ΚΑΠΗ??? Και πως τόσα χρόνια τα νοικιάζεται και παίρνετε λεφτά είναι παράβαση καθήκοντος και το ομολογείτε ??? Ελέησον ημάς, έχουν χάσει την σοβαρότητα τους στο απέραντο τσίρκο και ένας ολόκληρος Δήμος έγινε δήμοπανηγυρι !!!Ε ναι είναι σαν να σκοτώνει ένας και βγαίνει στα κανάλια και να ομολογεί ότι ναι εγώ το έκανα αλλά δεν θέλω να πάω φυλακή εχουν ξεφύγει εντελώς !!!
Εμείς πάντως έχουμε μαρτυρίες ότι τον δοκιμάσατε τον πατσά που μιλήσατε για το  ΚΑΠΗ μαζί με τον πλανητάρχη  !!!
Όσο εύστοχο ήταν οι παρατηρήσεις του πρώην συμβούλου ενώ όλη Ελλάδα έχει δημογραφικό πρόβλημα ο Δήμαρχος τους έλυσε το δημογραφικό με τους ενταφιασμούς και ενώ ήταν 1200 κάτοικοι έφτασαν τoυς   4000 κάτοικους ναι απίστευτο και αυτό θα τους πιάσει και ο νόμος του ΤΕΒΒΕ !!!
Πάντως έχουν βγει όλοι στα κάγκελα και είναι έτοιμοι να τους φάνε από αυτά που μας στέλνουν και βλέπουμε κάθε μέρα !!!
Λείπει μόνο ο ηγέτης να δηλώσει ότι θα κατέβει εκεί να δεις τι θα γίνει μέχρι και ξύλο θα βλέπουμε στους δρόμους μετά από τόση οργή που βλέπουμε από όλους τους κάτοικους της επαρχίας   Λαγκαδά !!!

EDITOR NICK MC KAIN !!!


Posted by NICK MC CAIN on 8:56:00 PM. Filed under , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΑΥΛΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ