lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

                                     Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
   Ήταν  αναμενόμενο η κρίση να ασκήσει καταλυτική επιρροή σε πολλά επίπεδα και να φέρει στην επιφάνεια παθογένειες του κράτους μας
.
   Η εγκληματικότητα και η βία, κυρίως λόγω της λαθρομετανάστευσης,  στα κέντρα των μεγαλουπόλεων πήραν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. 
  Ενώ αναδείχθηκαν  περιπτώσεις χαμηλής ποιότητας θεσμών και έντονη  παρανομία στη χώρα μας, με αποτέλεσμα η κοινωνία  να υπεραμφισβητεί τους θεσμούς του κράτους.
 Οι συνθήκες  ζωής άλλαξαν και κυριαρχούν φαινόμενα όπως η ανεργία, η φτώχεια , ο ρατσισμός, οι κοινωνικοοικονομικές ανισότητες κ.α., που προκαλούν έντονη δυσαρέσκεια στις μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες, παίρνουν τη μορφή αντίδρασης  και στρέφονται  πολλές φορές επί δικαίων και αδίκων. 
    Η Ελληνική Αστυνομία καλείται να αντιμετωπίσει την  καινούργια κατάσταση όπως αυτή διαμορφώθηκε ,  δηλαδή να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός νέου δόγματος εσωτερικής ασφάλειας με μεγάλες  απαιτήσεις, αλλά  με τις δομές που υπήρχαν.
    Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ο ρόλος της Αστυνομίας πήρε άλλη διάσταση με τις αμέτρητες παρενέργειες που προκάλεσε η πρωτοφανής οικονομική κρίση ,  και πρέπει να αναζητηθούν  νέες δομές,  να γίνει ουσιαστική αναδιάρθρωση της  ΕΛ. ΑΣ. του Καλλικράτη.  
    Αρχικά είναι αναγκαία η αναβάθμιση του ρόλου των Αστυνομικών , και η εμψύχωση του χαμηλού ηθικού τους, καθώς βιώνουν πολλές φορές καταστάσεις που τους καταρρακώνουν ψυχικά , όταν εγκληματίες, λαθρέμποροι ή
 έμποροι ναρκωτικών που συλλαμβάνουν, μένουν ατιμώρητοι στα δικαστήρια και αφήνονται ελεύθεροι.
    Και η κοινωνία όμως με μεγάλη ευκολία αποσιωπά τις επιτυχίες τους και προβάλει τυχών αποτυχίες τους.
     Οι Αστυνομικοί  δεν είναι απλοί δημόσιοι υπάλληλοι, εκτελούν λειτούργημα.  Πρέπει αυτό να το καταλάβουμε όλοι και να είμαστε δίπλα τους  , να είμαστε σύμμαχοι. Μόνο έτσι μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι και να είμαστε αισιόδοξοι για καλύτερη Αστυνόμευση.
       Τα προβλήματα των Αστυνομικών είναι πολλά , και πρέπει να αντιμετωπισθούν με τολμηρά και ουσιαστικά βήματα.
    Αυτό συνιστά βελτίωση του εργασιακού καθεστώτος, την βελτίωση της υποδομής της Αστυνομίας  για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων ή αλλαγών, τον εκσυγχρονισμό του υλικοτεχνικού εξοπλισμού (επικίνδυνα και ληγμένα εφόδια, όπλα παλιάς τεχνολογίας που δεν συντηρούνται , οχήματα ασυντήρητα κ.α.),  aξιοπρεπή αποζημίωση , σύγχρονα εφόδια απαραίτητα για την υπηρεσία τους και ισχυρή στελέχωση των μάχιμων μονάδων. 
   Η Πολιτεία οφείλει να κάνει γενναία βήματα για την στήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας, που δίνει καθημερινή  μάχη  με σκοπό την προστασία  των πολιτών. Οφείλει να δημιουργήσει ένα υγιές  περιβάλλον μεταξύ κοινωνίας και Αστυνομίας , καθώς μόνο με συνεργασία θα αντιμετωπισθούν οι κίνδυνοι και θα υπάρξει δημόσια ασφάλεια.  
    Σάββας Αναστασιάδης
Βουλευτής  Ν.Δ. Β΄ Θεσ/νίκης 

Posted by NICK MC CAIN on 8:40:00 PM. Filed under , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ