lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Η παρεμβαση του βουλευτη Σαββα Αναστασιαδη σχετικα με την ολοκλήρωση κατασκευής του κόμβου Λαγκαδά με την Εγνατια !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Η παρεμβαση του βουλευτη Σαββα Αναστασιαδη σχετικα με την ολοκλήρωση κατασκευής του κόμβου Λαγκαδά με την Εγνατια !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!1.    Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας , Υποδομών Μεταφορών και  Δικτύων
Κο Κωστή Χατζηδάκη
Νίκης 5-7, Τ.Κ.: 101 80 Αθήνα

2.    Αναπληρωτή  Υπουργό Υποδομών Κο Σταύρο Καλογιάννη
Χαρ. Τρικούπη 182, Τ.Κ.: 101 78, Αθήνα

3.    Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων Κο Στράτο Σιμόπουλο
Χαρ. Τρικούπη 182, Τ.Κ.: 101 78, Αθήνα

4.    Διοικητικό Συμβούλιο «Εγνατίας οδού  Α.Ε.»
Πρόεδρο Κο Παρασκευά Σαββαΐδη
Θέμα : «Ολοκλήρωση κατασκευής κόμβου Λαγκαδά» 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, 
Η πόλη του Λαγκαδά αποτελεί το μητροπολιτικό κέντρο
(Διοικητικό, οικονομικό κλπ) της επαρχίας Λαγκαδά του νομού Θεσσαλονίκης, μέσω της οποίας διέρχεται, εγκάρσια, η Εγνατία οδός. 
Ο Λαγκαδάς και η ευρύτερη περιοχή που δέχθηκε όλες τις αρνητικές επιπτώσεις από την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου έργου, όπως είναι η Εγνατία οδός (περιβαλλοντικές κλπ), έμεινε ουσιαστικά εκτός άμεσης σύνδεσης με την Εγνατία οδό. 
Το θέμα αυτό απασχόλησε και απασχολεί την κοινωνία του Λαγκαδά, αλλά και όλης της περιοχής που θα είχε επίσης οφέλη από την άμεση σύνδεση του Λαγκαδά με την Εγνατία οδό. 
Το 2010, μετά από συντονισμένες προσπάθειες της τότε δημοτικής αρχής και εμού προσωπικά, αλλά και την κατανόηση εκ μέρους της τότε διοίκησης της Εγνατίας οδού Α.Ε., του δίκαιου αιτήματος, αποφασίσθηκε η κατασκευή συνδετήριου κόμβου της πόλεως του Λαγκαδά με την Εγνατία οδό, στο ύψος περίπου των Λουτρών Λαγκαδά, στην ανατολική πλευρά της πόλεως.  
Το έργο είχε ανατεθεί σε κατασκευάστρια εταιρία και οι χωματουργικές εργασίες κατασκευής του κόμβου είχαν προχωρήσει αρκετά , ενώ είχαν ξεκινήσει και οι εργασίες κατασκευής της συνδετήριας οδού μεταξύ κόμβου – Λουτρών – Λαγκαδά. 
Η  λύση αυτή χαρακτηρίστηκε τότε ως εξαιρετικά εύστοχη, αφού θα συνέδεαι άμεσα γρήγορα και με μεγάλη ασφάλεια την πόλη του Λαγκαδά και ιδιαίτερα την λουτρόπολη, που αν αξιοποιηθεί σωστά θα αποτελέσει τον σημαντικότερο παράγοντα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, με το αστικό συγκρότημα της πόλεως της Θεσσαλονίκης που αποτελεί την κύρια δεξαμενή δυνητικών επισκεπτών των Λουτρών Λαγκαδά. 
Πέραν αυτού θα δώσει την δυνατότητα, μέσου του κόμβου των Λουτρών, άμεσης σύνδεσης του Κολχικού – Λοφίσκου – Κρυονερίου – Σοχού με την Εγνατία οδό, περιοχές που σήμερα είναι αποκομμένες συγκοινωνιακά. 
Με αυτές τις παρεμβάσεις η περιοχή θα αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο οδικό και παράλληλα αναπτυξιακό δίκτυο. 
Δυστυχώς όμως οι εργασίες κατασκευής του κόμβου των Λουτρών Λαγκαδά έχουν ανασταλεί από τις αρχές του έτους 2011, για λόγους που μπορεί εύκολα να ξεπερασθούν αν υπάρξει ανάλογη βούληση. 
Κύριε Υπουργέ, 
Διερμηνεύοντας και μεταφέροντας την επιθυμία όλων των κατοίκων της περιοχής θα παρακαλούσα να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και να ολοκληρώσουμε την κατασκευή του κόμβου των Λουτρών Λαγκαδά, έργο που θα αποτελέσει σταθμό και ανάσα πνοής για όλη την περιοχή . 
Προσδοκώντας στη θετική ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.    

            Με εκτίμηση 
                                                                           Σάββας Αναστασιάδης  

                 Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης

Posted by NICK MC CAIN on 7:41:00 PM. Filed under , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Η παρεμβαση του βουλευτη Σαββα Αναστασιαδη σχετικα με την ολοκλήρωση κατασκευής του κόμβου Λαγκαδά με την Εγνατια !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ