lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ CITYLAGADAS NEWS !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ CITYLAGADAS NEWS !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Η αλήθεια είναι πάθαμε σοκ όταν το διαβάσαμε, ήταν σαν να βλέπουμε κινηματογραφική ταινία τον Λαγκαδά του σήμερα άλλα μπροστά σε αυτό που μας έστειλαν
και θα διαβάσετε παρακάτω τα λόγια από εμάς είναι περιττά το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι συγχαρητήρια από την διεύθυνση και όλο το team του CITY LAGADAS NEWS ευχαριστούμε την  ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΚΊΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΏΝ και θα χαρούμε στο μέλλον να δημοσιοποιήσουμε και άλλα και από άλλους που τηρούν σιγή ιχθύος  και καταστρέφουν την πόλη που ζούμε και αναπνέουμε !!!

 Ο ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ 

Ζώντας σε μια εποχή που τα πάντα εξευτελίζονται και χάνουν την άξια τους , φαίνεται πραγματικά αστείο να προσπαθούν κάποιοι , να χτίσουν μια νέα πραγματικότητα με υλικά από μπάζα και χαρτί , ούτε καν καν ανακυκλώσιμο ,από τον ΧΥΤΆ μας.
Πιστεύουν ότι μπορούν να οικοδομήσουν το προφίλ τους η με το μέλλον της πόλης χτίζοντας τον προσωπικό τους Πύργο με χαρτιά .
Αναρωτιούνται τουλάχιστον πόσο μπορεί να αντέξει ένας τέτοιος χάρτινος και ψεύτικος Πύργος , που κινδυνεύει να σωριαστεί άμεσα ??? (Μόνο τα αδέσποτα της πλατείας και των Λουτρόν να τον βρέξουν σηκώνοντας το πόδι ,ΈΠΕΣΕ ) .
Ίσως όχι ,ίσως και να το ξέρουν , ίσως και να το χαίρονται να βλέπουν να καταστρέφεται μια πόλη και να βουλιάζει καθημερινά μέσα στην μιζέρια τους ......
Ο λόγος για την πόλη μας και τους ΆΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ  που καβαλωντας το περίφημο καλάμι της εξουσίας , πίστεψαν ότι ανέβηκαν σε πύραυλο και χαίρονται ,σαν τα παΐδια που ανεβαίνουν στα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια των Λουτρών η στο τραινάκι της Χαράς που τους είδαμε να περιφέρονται στην πόλη αυτογελοιοποιουμενοι.....
Η εξουσία είναι ζάλη ,γιαυτό προσπαθούμε να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας όταν τους βλέπουμε μπροστά μας , σαν αρχοντοχωριάτης να συμπεριφέρονται όπως μόνο αυτοί ξέρουν να συμπεριφέρονται .....
Ευτυχώς κάποιοι πρόλαβαν και κατεβαίνουν σιγά- σιγά από το τραίνο της Χαράς το όποιο μόνο του σε λίγο ,  θα μας θυμίζει την ελαφρότητα των προθέσεων !!! Και όσοι μεν κατέβηκαν προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να περισώσουν την τραυματισμένη αξιοπρέπεια του !!!
ΡΕ ΠΟΥ ΈΜΠΛΕΞΑ ??? Αναρωτιόμουν ένας πρώην άρχοντας που δεν μπορούσε να φανταστεί πως το να διοικείς έναν Δήμο δεν είναι τυροπιτάδικο η περίπτερο , γιατί μερικοί ούτε και σε αυτό τα καταφέρνουν καλά ...
Τα μεταξωτά βρακιά λέει ο φιλόσοφος λαός θέλουν και επιδέξιους κωλους . Μερικοί δυστυχώς ούτε αυτό διαθέτουν , η μάλλον τους διαθέτουν μόνο για συνήθη λόγο η για να θρονιάζονται στην πολυτελή καρέκλα της εξουσίας και να αρμέγουν το γαλατακή τους .
Είναι δυνατόν άνθρωποι που από τους χιλιάδες πολίτες ψηφοφόρους του Δήμου μας τους εμπιστεύτηκαν μόνο 200 η 300 η 500 άτομα , να νομίζουν σήμερα ότι είναι οι εκλεκτοί του λαού και να καβαλικευουν το καλάμι της εξουσίας με το πάθος του ξερόλα ???
Τα έργα μιλούν ; έγραφε κάποτε ο πληρωμένος  φιλικός  τύπος ,αλήθεια γιατί τόση σιωπή σήμερα ??? Και ψάχνεται ο κοσμάκης τα έργα και έργα δεν βλέπει !!!
Πάρα μόνο φούσκες και λεζάντες ,και φωτογραφίες και περίπτερα ,ταξίδια και εκδρομές των εκλεκτών , και συνεστιάσεις και τραπεζωματα ,ούζα και σουβλάκια στο πόδι οι μαύροι και άσπροι του Δήμου μας (χωρίς διάθεση ρατσισμού) . Άμα είσαι κουμπάρος, δουλεύεις σίγουρα (πέντε κουμπάροι του μεγάλου χαίρονται την κουμπαριά τους ) άμα είσαι φίλος ,ξάδερφος ,χωριανός ψηφοφόρος ,πας και εκδρομή στην Γερμανία ,άμα είσαι αδερφός , μπορείς να βρεθείς και κάτοχος δημοτικού οικόπεδου (ΛΌΓΟ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΊΑΣ ) και μη πληρώνοντας προηγουμένως τον άρχοντα στο δικαστήριο και να έχεις την εύνοια του ....
Εάν έχεις άποψη και κομμάτι αξιοπρέπεια θεώρησε εχθρός και αναλαμβάνουν άλλοι  το έργο .. (Θυμάστε τι έγινε στην πλατεία κατά την δημοκρατική  δημόσια γενική συνέλευση του Δήμου ) . Από που να πρωταρχίσεις και που να καταλήξεις ??? Από την γενική γραμματέα που την πηγαινοφερνει το αυτοκίνητο του Δήμου λες και πρόκειται για την υπουργό ??? Για τα αμάξια του Δήμου που μετατράπηκαν σε Ι.Χ και κυκλοφορούν στις 12 το βράδυ στην Θεσσαλονίκη (ΚΗΗ 1969 ) ,για τους μαύρους οδηγούς χωρίς δίπλωμα που προκαλούν ατυχήματα και καλύπτονται από την υπηρεσία που διοικείται από πρώην όργανο της νομιμότητας και της τάξης ??? Από τις απολύσεις υπάλληλων της προηγουμένης διοίκησης στη ΔΕΥΑΛ , και ΛΟΥΤΡΑ που δικαιώνονται δικαστικά και ο Δήμος καλείτε να πληρώσει αποζημιώσεις και πρόστιμα μαμούθ ???
Από τις δαπάνες των ιστοσελίδων και την βροχή με χιλιάδες sms που καλούν να δουν τον ωραίο στην TV για να φωτίσουμε από το πνεύμα του ??? Από τους διευθύνοντες συμβούλους που το βασικό πτυχίο τους είναι το δημοτικό και η στοιχειώδης εκπαίδευση ,και η μόνη διεύθυνση που γνωρίζουν είναι του καφέ παύλα εκλογικό κέντρο και τα σουβλάκια του ΣΆΒΒΑ ???
Τους φοβερούς μάνατζερ των Λουτρών που μετέτρεψαν τον χώρο σε άντρο ακολασίας  (Για να θυμηθούμε την αφίσα στα λουτρά ) χωρο που βρωμάει σκυλιά και κοπριά ??? Να θυμηθούμε άραγε τα ονόματα των συμβουλών ,και κεντρικών και τοπικών που πηδάνε σαν τα ποντίκια από το τραίνο πριν  πάρει φωτιά  η πριν αρχίσει ο εισαγγελέας να τους καλεί για καταθέσεις ??? Και βέβαια δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την  ΓΙΟΡΤΉ ΤΩΝ ΑΓΓΈΛΩΝ  που έμειναν απλήρωτοι όλοι οι φτωχό -διάβολοι- εργαζόμενοι(ακόμα και ο Αη'' Βασίλης ).
Κάνεις δεν έμαθε πότε και ποσό στοιχίζει και πόσα κερδίζει αυτό το περίεργο παζάρι , που επιδοτείται από φορείς σαν εκδήλωση πολιτισμού , όπου πέντε λαλούσαν και δυο χόρευαν στις καθημερινές συναυλίες ,που ούτε οι διοργανωτές δεν ήταν παρόντες .Που πάνε αυτά τα λεφτά ??? Να θυμηθούμε τα ανυρπακτα αντλιοστάσια και τις αγορές ανύπαρκτων μηχανών άντλησης που κάθε χρόνο αλλάζονται σαν τα πουκάμισα !!!
Να θυμηθούμε τους βιολογικούς που πάρα τον αγιασμό που έριξαν οι πατριάρχες βασιλεύει η ησυχία που βασίλευε ,και τα κονομανε οι βοθροκαθαριστες ακόμη ???
  Καθώς μπαίνουμε στην πόλη χαιρόμαστε κάθε μέρα , που  ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΉΡΑΜΕ  άλλα τώρα δεν ξέρουμε που να το βάλουμε ,συγνώμη τι να το κάνουμε ???
Πάντως φωτογραφίες βγήκαμε και αναρτήθηκαν στο site του Δήμου μας ,με τις σκούπες και τα φτυάρια στα χέρια όλοι οι υπηρέτες του λαου  και τους βλέπουμε και τους χαιρόμαστε ....νοικοκύρηδες .. Τα πεύκα που έκοψαν τα μάζεψε όπως και τα πλατάνια από τα λουτρά ο γνωστός σύμβουλος - ξυλέμπορος για να αδειάσει τον τόπο .Τον ευχαριστούμε ..... για την καλοσύνη του .
Αλήθεια πόσοι σύμβουλοι είναι προμηθευτές του Δήμου μας ??? Γνωρίζει κάνεις ??? Και όμως υπάρχουν τιμολόγια δημοτικόν συμβουλών  παύλα προμηθευτών του Δήμου .
Τις προάλλες είδαμε να διαλύεται το λυόμενο του Βλάση Κωνσταντινίδη που έκανε στην άυλη του β' δημοτικού προκείμενου να φέρει νερό από τα λουτρά για θέρμανση .Ο δήμαρχος κάποτε είχε ψηφίσει την δαπάνη τώρα γιατί μετάνιωσε και το γκρέμισε κάνεις δεν ξέρει .......
Και τώρα δυο αντιδήμαρχοι αθλητισμού σφυρίζουν φάουλ άλλα κάνεις δεν τους ακούει γιαυτό τα βροντηξαν ???
Είδαν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για συμβούλους με καταδικαστικές αποφάσεις και δεν ίδρωσε το αυτί κανενός ,ούτε της αντιπολίτευσης ,η όποια έχει μια ηρεμία που αναρωτιόμαστε αν είναι ζωντανοί η αγάλματα με εξαίρεση δυο με τρία άτομα (οι περισσότεροι θυμίζουν χαβιτς με μηδέν λιπαρά ) Τι έγινε στα αλήθεια με τα γήπεδα που ανέλαβε ο άμισθος αντιδήμαρχος ποσό στοίχησαν ??? Υπήρχαν άραγε και άλλες πρόσφορες ??? Αλήθεια ο Λαγυνας με αντιδήμαρχο έγινε όπως ο Λαχανάς τον μετέτρεψε ??? Γύρισαν όλον τον κόσμο με εκδρομές και εκδηλώσεις πληρωμένες από τα κορβανά του Δήμου ??? αυτό θεωρείτο αξιοκρατία ??? .....
Επιτέλους τι περιμένετε τρεις ρημαδιό υπογραφές χρειάζονται στο ΣΔΟΕ για να ξεκινήσει ο διαχειριστικός έλεγχος δείξτε σαν αντιπολίτευση το τοπικό θάρρος και γενναιότητα τι άλλο περιμένετε να δείτε !!!
Πάντως ένα μεγάλο μπράβο ,τόσοι άνθρωποι πραγματικά θυσιάζονται για το καλό του τόπου μας χωρίς αμοιβή ,και όταν βλέπω τα βράδια το φως του ιδιαίτερου αναμμένο λέω θυσία αυτό το παΐδι για τον δήμο μας ,άγαλμα του χρειάζεται στην πλατεία Λαγκαδά μπροστά στον φούρνο που κάνει της καλύτερες λαγάνες την καθαρά Δευτέρα και είναι το μοναδικό αρτοποιείο προμηθευτής του Δήμου μας επί δυόμιση χρόνια ......
Ακούμε στο δημοτικό συμβούλιο από αντιδήμαρχο έργων ότι άλλα αποφάσισαν και άλλου πήγαν τα λεφτά και το γράφουν κιόλας σε έγραφα δηλαδή ομολογούν την άπατη μόνοι τους και δεν κοκκινίζουν , που εξαπατούν πρώτα τον ευατο τους και την νοημοσύνη του κόσμου και το δημόσιο και τον ελεγκτή επίτροπο δημόσιου χρήματος .... Προφανώς κάποιοι δεν ανησυχούν γιατί η Σίνδος είναι κοντά και στο κάτω κάτω δεν θα είναι με τον Παπαγεωργοπουλο στο ίδιο κελί .
Πάντως δεν υπάρχει δημοτικό συμβούλιο που να μην έχει έγκριση δαπάνης για μετακίνηση του μεγάλου Αθήνα  - Γερμανία το έχει κάνει Σαράτσι - Άρακλη , τόσο γρήγορα και τόσο συχνά .....
Από πότε γίναμε και κολλητήρια με τον ΦΟΥΧΤΕΛ  η φουχτελακο να χαριτολογησουμε και λίγο !!!
Ε τι είναι να πεταγόμαστε για καφέ στο Βερολίνο άλλωστε είμαστε και αδερφές πόλεις !!!
Μάλιστα αφού εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε δουλεία στους νέους μας ,όπως υποσχεθήκαμε προσπαθούμε να τους στείλουμε μετανάστες στην Γερμανία με 500 ευρώ το κεφάλι , και έτσι κάνουμε και το κομμάτι μας το πολιτικό και ξεφορτωνόμαστε και όλη την νεολαία της επαρχίας !!!
Στο τέλος θα μείνουμε τρεις και ο κούκος ......
Τουλάχιστον τα παΐδια μας να μάθουν καλά Γερμανικά γιατί άμα αρχίσουν τα Καραβία , τα τσάρτερ και τα ελικόπτερα , να κατεβάζουν Γερμανούς τουρίστες στα Λαινιωτικα τσαΐρια Γερμανούς τουρίστες να μπορούμε να συνεννοηθούμε τουλάχιστον . Ήδη αρχίσαμε να έχουμε εφιάλτες στον ύπνο μας , βλέπουμε να φτάνουν Γερμανοί και Γερμανίδες στα Λουτρά να προσκυνήσουν το ΤΕΊΧΟΣ ΤΟΥ ΑΊΣΧΟΥΣ και δεν λύσετε η γλώσσα μας να κάνει καμακι !!!
Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο θέμα 27 έχει υπογραφή σύμβασης ΑΝΕΘ και δήμαρχου δηλαδή το ίδιο πρόσωπο μιας και είναι πρόεδρος στην ΑΝΕΘ δηλαδή Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει !!! Ελπίζω να μην θέλουν να βγάλουν καμία φώτο γιατί θα χρειαστεί να ντουμπλαρουν τον δήμαρχο με φωτομοντάζ να δίνει το χέρι του στον ευατο του άλλα δεν βαριέσαι έχει καλή φωτογράφο μάλλον προσωπική φωτογράφο του Μεγάλου που έχει της ικανότητες στο φωτομοντάζ και στο ρετούς !!!!
Αλήθεια αντι να δίνουμε από 1800 μέχρι 2400 ευρώ μηνιάτικο σε γραμματείς δεν θα μπορούσαν να τα σπάσουν και να δίνουν 600 σε ποιο πολλά άτομα και μεροκάματα για συντήρηση σε χωριά του Δήμου μας που έχουν ερημώσει και να καταγράφουν και τις ανάγκες και των ηλικιωμένων για να δίνονται λύσεις !!!
Πραγματικά μπορείς να γράφεις σελίδες με τα καμώματα κάποιων ανθρώπων που καμώνονται πως διοικούν τον δήμο μας .Άλλα δεν είναι εκεί το ζήτημα .Κι άλλοι ανίκανοι υπάρχουν σε διάφορα πόστα ,γιαυτό η χωρά παει κατά διαόλου ,αυτό που εξοργίζει εμάς είναι η τζάμπα μαγκιά η υπεροψία ,το αντριλικι , το χαβαλέ ύφος ,το χαμηλό , το τιποτένιο ,η κοροϊδία, η εξαπάτηση ,η φούσκα ,η φιγούρα,το καλάμι , γελοία συμπεριφορά ,το πούλημα Ελπίδας ..... Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε ???
Και μέχρι πότε θα ανέχεται ένας Δήμος σαν τον Λαγκαδά μια παρέα ανθρώπων ,που καβάλησαν την εξουσία ,χωρίς τις στοιχειώδες προϋποθέσεις ???
Ο καιρός φτάνει και ο λαός θα ξαναεκφραστει όπως αυτός ξέρει να εκφράζεται .Νέα πολίτικα τερτίπια δεν θα ξαναπερασουν .Τα μεγάλα λάθη μια φόρα τα δέχεται η ιστορία γιατί μετά τα λάθη γίνονται εγκληματικά !!!


ΥΠΟΓΡΑΦΉ- ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Posted by NICK MC CAIN on 7:39:00 PM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ CITYLAGADAS NEWS !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ