lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ TO MHNYMA ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ TO MHNYMA ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Διαβάστε το μήνυμα που μας έστειλε ο αναγνώστης μας και από κάτω η απάντηση μας !!!

Μήνυμα προς τον διαχειριστή/στές του Blog City Lagadas από τον αναγνώστη Τσιτσιλιάγκο Σωτήριο.
Ξεκινώντας, να ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια του παρόντος blog και εύχομαι σύντομα να αποκτήσει την τελική έκταση των άρθρων του με το ύφος και τη δεοντολογία που χαρακτηρίζει κάθε μορφής ειδησεογραφία για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των συμπολιτών μας.
Ας αρχίσω όμως από τις παρατηρήσεις μου, που είναι η ουσία του μηνύματός μου προς εσάς. Διαβάζοντας τα μέχρι σήμερα δημοσιευμένα άρθρα σας, ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε κάτι φαινομενικά απλό, ιδιαίτερα σοβαρό, που όμως λησμονείτε και η καταστρατήγησή του συνιστά διάλυση της οργανωμένης κοινωνίας στο βαθμό που οι άνθρωποι έχουν καταφέρει μέσω δημοκρατικών διεργασιών και ελέγχου!
Η ιδιότητα του δημάρχου καθώς και των υπολοίπων μελών υπηρετών του λαού, πραγματοποιείται με δημοκρατικό χαρακτήρα εκλεγμένων από τη βάση, μυστικά και καθολικά! Είναι στην ουσία η προτίμηση του κόσμου, ο οποίος εναποθέτει με πίστη, την ελπίδα του για ένα καλύτερο μέλλον του συνόλου, συγκεντρώνοντας την πλειοψηφία στο θετικό αποτέλεσμα του προσώπου που θα τον εκπροσωπεί μεν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αλλά τα έργα του θα δώσουν όραμα στο λαό και θα τον οδηγούν πολύ περισσότερα χρόνια σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.
Είναι άδικο να αναφέρεται ο οποιοσδήποτε πολίτης χωρίς σεβασμό στο πρόσωπό του αλλά και την ιδιότητα που φέρει και πολύ περισσότερο είναι ανήθικο να γίνεται αυτό (μέσω καταγγελιών) διατηρώντας την ανωνυμία του. Αντί αυτού, είναι φρόνιμο να γίνεται προσπάθεια εξισορρόπησης σε αρνητικές αναφορές με θετικά στοιχεία για τη ζωή και το δημοκρατικό του έργο, όχι μόνο για την τιμή και αξιοπρέπεια του ιδίου αλλά κυρίως του λαού που έχει το βάρος της ευθύνης στην επιλογή του για την ευημερία του συνόλου με κοινό όραμα και καθίσταται κύριος μέτοχος και αποδέκτης των συνεπειών της όταν αυτές αποβαίνουν μοιραίες.
Δεν θεωρώ πρέπουσα την άμορφη ιστορική κατακραυγή αλλά την αναγκαία ιστορική καταγραφή των γεγονότων στη συνείδηση του λαού και να είστε σίγουροι ότι είναι καταλύτης στη διαμόρφωση της ορθής κοινής γνώμης. Ακόμη κι αν οι μορφές των καταγγελιών έχουν πραγματική διάσταση και υφή ή ακόμη κι αν βαδίζουν στην αλήθεια, μπορούμε να δείξουμε την κατανόηση και το έλεος μας, κάτι που ανυψώνει την ψυχή μας μέσω της πίστης και της ορθοδοξίας και αφορά όσους από εμάς νοιώθουμε πως συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στους κόλπους της εκκλησίας και του αληθινού Θεού. Όλα έχουν το δικό τους ρόλο στη ζωή.
Στην προσπάθειά μας για την επικράτηση του καλοπροαίρετου χαρακτήρα μας, είναι συνετό να μην προτρέχουμε των γεγονότων. Θέλει θάρρος και υπομονή ώστε να δούμε όλες τις πτυχές όσων μας προβληματίζουν. Όμως διατηρώντας την ταυτότητα του χαρακτήρα μας κατανοούμε, περιμένοντας την κατάληξη των όσων διαδραματίζονται, αξιολογούμε και επεμβαίνουμε δημοκρατικά ώστε να αποκτήσουμε το όραμα και τη δύναμη που χρειάζεται για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για εμάς και τους συνανθρώπους μας.
Να σας δώσω και μία χρήσιμη ίσως πληροφορία πως στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του δήμου μας, βρισκόμουν στο ψηφοδέλτιο με τον συνδυασμό του κ.Αναστασιάδη (Τσιτσιλιάγκος Σωτήριος). Δυστυχώς δεν κατάφερα να επιτύχω το στόχο μου. Δίνω αυτή την πληροφορία λέγοντάς σας πως θα ήταν ατυχές να πιστέψει κάποιος αναγνώστης σας ότι γράφω το παρόν μήνυμα ως εντεταλμένος του κ.Αναστασιάδη ή ως κάποιου είδους προστάτης, ΄΄δικηγόρος΄΄ είτε του ιδίου είτε της δημοκρατίας στον τόπο μας. Δεν βλέπω τον κόσμο αγγελικά πλασμένο! Άλλωστε κι εγώ εκφράζω όπως κι εσείς τις δικές μου ενστάσεις σε διάφορα θέματα λήψης αποφάσεων και εκφράζω πολλές φορές τις ίδιες ανησυχίες με τον απλό κόσμο. Είναι μια αυθόρμητη, ανιδιοτελής κίνηση που με βοηθά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την πόλη μας που είναι οι άνθρωποί της. Ειδικότερα γι’ αυτούς οι οποίοι δεν κατάφεραν να με γνωρίσουν και να με εμπιστευτούν στον κοινό αγώνα που δίνουμε, τους λέω πως δεν πειράζει. Θα καταβάλω όλες τις προσπάθειες ώστε να τους προσεγγίσω και να τους γνωρίσω ο ίδιος έχοντας όπλο μου την αγάπη και τη δύναμη να αφουγκράζομαι. Δεν πρόκειται για προεκλογικό λόγο! Είναι η απλή αλήθεια… Δεν χρειάζεται να με πιστέψει κανείς, μόνο να εμπιστευτεί τα λεγόμενά μου.
Καταλήγω θυμίζοντάς σας με αυστηρότητα πως είναι ανήθικο και αντιδεοντολογικό για την ειδησεογραφία σας αν και αντιπολιτευτική, να αναφέρεστε με απόλυτο και αλαζονικό λόγο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία σε υποτιθέμενα κακώς κείμενα του προσωπικού και δημόσιου βίου οποιουδήποτε νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένου αντιπροσώπου του λαού, ενώ ταυτόχρονα ζείτε υπο την σκέπην των αρεστών ακόμη και σε εσάς έργων που προσφέρονται στο δήμο μας ως αποτέλεσμα αποφάσεων που πάρθηκαν από την ορθή εκτέλεση των καθηκόντων τους και από τα οποία επωφελείσθε εσείς και οι οικογένειές σας στον αγώνα της καθημερινότητάς σας, τη στιγμή μάλιστα που είστε έτοιμοι (αναφέρομαι στην κατηγορία του blog σας : WAREZ GAMES CRACKS) να φιλοξενήσετε άρθρα ή ίσως και να δημιουργήσετε συνδέσμους με δικούς σας λογαριασμούς που κάνουν αναφορά σε ΄΄πειρατικό΄΄ λογισμικό κάτι που είναι παράνομο και συνιστά ποινικό αδίκημα πνευματικής ιδιοκτησίας!
Ευχαριστώ για την ανάγνωση και ελπίζω προς δημοσίευσή της αυτούσια.

Με εκτίμηση, Σωτήρης.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΜΑΣ !!!
Το CITY LAGADAS NEWS δημιουργήθηκε υστέρα από 2.5 χρόνια διακυβέρνησης του εν λόγου Δήμου και δήμαρχου που όπως αναφέρεται με δημοκρατικό χαρακτήρα που δεν αμφισβητείτε από κανέναν,  και με τις ευλογίες όλων των κάτοικων της Επαρχίας Λαγκαδά !!!
Το CITY LAGADAS NEWS δημιουργήθηκε για να δώσει βήμα σε όλους εμάς που θέλουμε το καλό της περιφέρειας μας,  και συνολικά της επαρχίας Λαγκαδά,  χωρίς να κάνει κακό , και να προβάλει τα κακώς κείμενα και αυτά που όλοι σιωπούν και δεν μπορούν να πουν εξίσου και η ονομασία ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΌ !!!
Γιατί δεν μπορούν να πουν ??? Εδώ είναι τα μεγάλα ερωτηματικά ??? Γιατί τα παίρνουν στην λαϊκή ρήση η χρηματίζονται ??? Γιατί θέλουν να καλύψουν δικά τους παλιά απόβλητα και κάνουν συμβιβασμούς το παρόν με το μέλλον που αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ ο ένας θα καλύπτει το άλλον και παει χρόνια αυτή η κολωνια !!! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ !!!
Και πάμε στο κεφάλαιο εργαζόμενοι !!!

Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που δεν πληρώναμε τον κόσμο που δούλευε στον δήμο ??? Και ενώ την ώρα που είχαμε κατασπατάληση  χρημάτων  σε συναυλίες και πανηγύρια για δημόσιες σχέσεις, και έμειναν απλήρωτοι εργαζόμενοι που δίνανε τον καλύτερο τους ευατο για να γίνουν όλα αυτά, κάτι σαν αφανείς ήρωες χωρίς να έχουν πολυτέλεια να πληρωθούν να κάνουν Χριστούγεννα να ταΐσουν τα παιδιά τους και να τα βγάλουν βόλτα και τα στοιχειώδη αναγκαία !!!
Ίσως δεν φτάσατε ποτέ σε αυτό το σημείο να δείτε πως είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος, γιατί εμείς, έχουμε συνομιλήσει με όλους σχεδόν τους εργαζόμενους, ενώ άλλοι που ήταν εργοδότες και αφεντικά τους , τους μιλούσαν και τους αντιμετώπιζαν με την σχετική αλαζονεία !!!
Εκτός από αυτό έφτασε ο Δήμος μας να τρέχει από δικαστήριο σε δικαστήριο πληρώνοντας δικηγόρους και δικαστικά έξοδα και δυσφημίζοντας τον δήμο μας στο έπακρο !!!
Το κεφάλαιο καταγγελίες είναι το ώριμο κομμάτι το CITY LAGADAS NEWS  όπως θα ξέρετε ότι καμία καταγγελία ανώνυμη δεν είναι βάσιμη εάν δεν είναι επώνυμη και δεν έχει βάση σε κανένα δικαστήριο και νομικά !!!
Εμείς μπήκαμε μπροστά και όλες οι καταγγελίες είναι επώνυμες με τα κατάλληλα έγραφα και από την στιγμή που έχουν ελεγχθεί από το νομικό μας τμήμα και τους αρμόδιους στην αυτοδιοίκηση.  Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να διαχειρίζεται τα λεφτά του κοσμάκη, που του εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και σαφώς έχουμε έννομό συμφέρον σαν πολίτες , να φανεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι δράστες  !!!Τα λάθη που πληρώνει όλοι η ΕΛΛΆΔΑ δεν πρόκειται να τα αφήσουμε να τα πληρώσουν αργότερα τα παιδιά μας !!!
Η απάντηση μας είναι στην αγάπη για τον τόπο μας ,δεν φτάνει να είσαι σύμβουλος για να επιδιώκεις να λύσεις τα προβλήματα , σκοπός είναι έχεις συνεργασία με όλα τα άτομα που αποτελούν τον δήμο μας και να υπάρχει ειλικρίνεια στις προθέσεις !!!
Το να συγκλίσεις σε ένα δυο συνεργάτες επειδή γεννάνε τα Χρύσα αυγά δεν είναι η σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος  από την κεφαλή του Δήμου μας !!! Ο καθένας μπορεί να παράγει και να βάλει το λιθαράκι του στην  όλη προσπάθεια χωρίς να γεννάει χρυσά αυγά !!!
Εμείς από αυτό το βήμα δεν πρόκειται να δώσουμε άσυλο σε κανέναν, ούτε ψεύτικο όραμα , ούτε ψεύτικη ευημερία χωρίς να υπάρχει έργο πάρα μόνο την αλήθεια !!!
ΌΛΟΙ ΚΡΙΝΌΜΑΣΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΟΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΚΡΙΤΉΣ !!!!
Και κλείνω με την κατηγόρια warez games cracks  που αναφέρατε !!! Είναι ένα παιχνιδάκι για να ανέβει κατάταξη στην αναζήτηση της GOOGLE και τίποτα άλλο ούτε θα βάλουμε μελλοντικά παράνομο λογισμικό να κατεβάζουν οι χρήστες και αναγνώστες μας απλώς μια βελτίωση του SEO του CITY LAGADAS NEWS ..... Δεν γίνετε εμείς που κυνηγάμε τους παρανόμους και προσπαθούμε να δείξουμε την αλήθεια να πέσουμε σε τέτοιο ατόπημα !!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΎΨΑΜΕ  ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ Η ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ !!! 


Posted by NICK MC CAIN on 10:30:00 PM. Filed under , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ TO MHNYMA ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ