lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠ. ΣΤΟ ΝΟΜΟΥ 3896-10CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠ. ΣΤΟ ΝΟΜΟΥ 3896-10

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα γίνουμε η ανθρώπινη ασπίδα που θα ανατρέψει κάθε επίδοξη βούληση των τραπεζιτών να διαλύσουν τις οικογενειακές εστίες. Σας εγγυόμαστε ότι δεν θα περάσει


Σημεία της ομιλίας της Βουλευτού Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλας Ξουλίδου, υπεύθυνης του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  «Συζήτηση επί της αρχής των άρθρων και του συνόλου του σ/ν του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Πρόγραμμα διευκόλυνσης για Ενήμερους Δανειολήπτες και τροποποιήσεις στο ν.3896/10»:

«Κυρίες και κύριοι, συνάδερφοι,
η οικονομική ύφεση που μαστίζει σήμερα τη χώρα, οφείλεται, όπως έχουν πια παραδεχτεί ΟΛΟΙ, στις πολιτικές του Μνημονίου της Απαξίωσης και της Εξαθλίωσης.
Η απορρύθμιση της αγοράς και η απουσία προληπτικών μέτρων επεκτείνουν και βαθαίνουν την φτώχεια και τον αποκλεισμό και επηρεάζουν συθέμελα ολόκληρο το κοινωνικό οικοδόμημα.
Ποιος θα μπορέσει, κυρίες και κύριοι συνάδερφοι, να ανταποκριθεί στην εξόφληση των οφειλών του, όταν στην πλειοψηφία τους τα νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς, και κυρίως τη ΔΕΗ και τα χαράτσια, που τους έχουν επιβληθεί παράνομα και καταχρηστικά;
Με τη ψήφιση του συγκεκριμένου σχεδίου νόμου, είναι ξεκάθαρο ότι ανοίγει ο δρόμος για τις κατασχέσεις ακινήτων. Ο μεγάλος αριθμός δανειοληπτών αποκλείεται από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις, εφόσον απευθύνεται μόνο σε όσους μέχρι σήμερα  είναι ενήμεροι.
Για μια ακόμα φορά οι μικροεπαγγελματίες, οι οποίοι υφίστανται και αυτοί τις συνέπειες της τρομερής οικονομικής κρίσης και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, μένουν έξω από τις όποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις.
Το σχέδιο νόμου που καλούμαστε σήμερα να συζητήσουμε, αποτελεί έναν εμπαιγμό για τους παγιδευμένους Έλληνες δανειολήπτες, αφού δεν λύνει ουσιαστικά κανένα  το πρόβλημα.
Ξέρετε τί αντιλαμβάνονται τελικά, κύριοι της κυβέρνησης, όσοι μας παρακολουθούν;  Ότι δεν επιθυμείτε ένα κράτος δικαίου και πρόνοιας για όλους τους Έλληνες. Θέλετε την ελληνική οικογένεια να δυσπραγεί και να ταλανίζεται εγκλωβισμένη μέσα σε δαιδαλώδεις νομοθετικές ρυθμίσεις και  διακανονισμούς που εξυπηρετούν συμφέροντα τραπεζικών και επιχειρησιακών κύκλων και αφήνουν απροστάτευτο τον ελληνικό λαό!

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα γίνουμε η ανθρώπινη ασπίδα που θα ανατρέψει κάθε επίδοξη βούληση των τραπεζιτών να διαλύσουν τις οικογενειακές εστίες. Σας εγγυόμαστε ότι δεν θα περάσει!»

Posted by NICK MC CAIN on 9:09:00 PM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠ. ΣΤΟ ΝΟΜΟΥ 3896-10

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ