lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑCITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Προς: τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων
τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
τον Υπουργό Υγείας
                     
Θέμα: «Εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη Ν. Μηχανιώνα Δήμου Θερμαϊκού».

Κύριοι Υπουργοί,

Στη Ν. Μηχανιώνας του Δήμου Θερμαϊκού η εταιρία COSMOTE έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση Σταθμού Βάσης Κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας, που τοποθετήθηκε, μάλιστα, σε απόσταση μόλις 5 μέτρων από το Λύκειο.

Οι κάτοικοι εκφράζουν την αγωνία για την υγεία και την ίδια τη ζωή τη δική τους και των οικείων τους εξ αιτίας των επιπτώσεων των συστημάτων κεραιών στους πολίτες, πολύ περισσότερο που καθώς εκπέμπουν ισχυρότατο σήμα 4D, θα σαρώνουν όλη την περιοχή σε απόσταση πέντε και πλέον χιλιομέτρων με την ισχυρή μαγνητική τους ακτινοβολία.

Περισσότεροι από 1.000 κάτοικοι της Νέας Μηχανιώνας, υπογράφουν υπόμνημα προς τους αρμόδιους φορείς, διατυπώνοντας την έντονη διαμαρτυρία τους. Στο υπόμνημα τονίζονται τα ακόλουθα:

«Με το υπόμνημα αυτό θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε σε όλους τους τόνους  για την τοποθέτηση «καμουφλαρισμένου» Σταθμού Βάσης Κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας της Cosmote  μέσα στον οικισμό, δίπλα στα σπίτια μας, στην ταράτσα διόροφης οικοδομής, απέναντι από το μαρμαράδικο «Λέφα», σε απόσταση μόλις πέντε μέτρων από το Λύκειο και πενήντα μέτρων από τα δύο γυμνάσια και το δημοτικό σχολείο της Νέας Μηχανιώνας.
Αγωνιούμε για την υγεία και την ίδια τη ζωή τη δική μας και των οικείων μας, πολύ περισσότερο που ανάμεσά μας υπάρχουν νήπια, μικρά παιδιά, καρδιοπαθείς με βηματοδότη, φιλάσθενα άτομα, υπερήλικες και κυρίως εκατοντάδες μαθητές. Θα σας είναι δε γνωστές οι επιπτώσεις αυτών των συστημάτων κεραιών στους πολίτες, πολύ περισσότερο που καθώς εκπέμπουν ισχυρότατο σήμα 4D, σαρώνουν όλη την περιοχή σε απόσταση πέντε και πλέον χιλιομέτρων με την ισχυρή μαγνητική τους ακτινοβολία.
Αυτό το σύστημα κεραιών, σε συνδυασμό με τα άλλα 3-4 παρόμοια «κρυφά» συστήματα που είναι τοποθετημένα στην πόλη μας αλλά και τους τρεις γιγάντιους πύργους κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν δίπλα στα κοιμητήρια της Νέας Μηχανιώνας, κάνουν πλέον εφιαλτική τη ζωή μας…»

Εκ των ανωτέρω, ερωτάσθε, κύριοι Υπουργοί:

Διαθέτει η συγκεκριμένη εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας τις απαιτούμενες από το Νόμο άδειες και πληροί τις απαραίτητες για τη δημόσια υγεία προϋποθέσεις ασφαλείας;
Υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων και κυρίως των ευπαθών ομάδων (παιδιά, υπερήλικες, καρκινοπαθείς κλπ); Και τι προτίθεστε να κάνετε για αυτό;

                                                           

 Η ερωτώσα Βουλευτής
                                                                Σταυρούλα Ξουλίδου

Posted by NICK MC CAIN on 3:36:00 AM. Filed under , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ