lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

 Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε: ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Τα συστημικά κόμματα διαγωνίζονταν για ημέρες ολόκληρες, ποιο θα καταθέσει το πιο αυστηρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, για να διαιωνίσει την παραβατικότητα και να κάνει τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στη χώρα μας. Η απάντησή μας σε αυτό το αίσχος ήρθε άμεσα από το Νομικό Τμήμα της Χρυσής Αυγής. ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΉ ΠΡΌΤΑΣΗ ΝΌΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΈΘΕΣΕ ΣΉΜΕΡΑ ΤΡΊΤΗ 4 ΙΟΥΝΊΟΥ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΎ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΏΣ ΟΙ ΝΟΜΙΚΈΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΕΣ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΎΝ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΊ ΆΜΕΣΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ. 

 Εκτός αυτού, η Πρόταση Νόμου της Χρυσής Αυγής περιέχει και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να παταχθούν οι υβριστές της Ελληνικής Ιστορίας. Δεν είναι τυχαίο πως μέσα στο γενικό «αντιρατσιστικό» κλίμα εμφανίστηκε πάλι η αλήστου μνήμης Ρεπούση, για να αμφισβητήσει ακόμη και τον χορό του Ζαλόγγου. Για την πάταξη τέτοιων θλιβερών φαινομένων που στοχεύουν στον αφελληνισμό της Πατρίδας μας, το σχέδιο Νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή προβλέπει αυστηρότατες ποινές. 

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΡΌΤΑΣΗ ΝΌΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΘΕΣΠΊΖΕΤΑΙ ΙΔΙΏΝΥΜΟ ΑΔΊΚΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ. ΣΉΜΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΊΤΑΙ ΤΟ ΕΞΉΣ ΘΛΙΒΕΡΌ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ: ΌΣΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΣ ΜΑΣ (ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ ΜΑΝΌΛΗ ΚΑΝΤΆΡΗ, ΘΑΝΆΣΗ ΛΑΖΑΝΆ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ) ΈΧΟΥΝ ΉΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΊ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΆ ΑΔΙΚΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ. Η ΠΡΌΤΑΣΗ ΝΌΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ ΛΎΝΕΙ ΆΜΕΣΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΕΊΖΟΝ ΘΈΜΑ, ΣΤΈΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΉ ΚΆΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΊ. ΕΝΤΕΛΏΣ ΑΝΤΊΘΕΤΗ ΓΝΏΜΗ ΒΈΒΑΙΑ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΊΚΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟΥ, ΠΟΥ ΑΙΣΘΆΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌΛΥΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΜΈΣΑ ΣΤΙΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΕΣ BMW ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΙΛΆΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΌΡΕΙΑ ΠΡΟΆΣΤΙΑ. 

 Ακολουθούν τα πιο σημαντικά σημεία της σχετικής πρότασης Νόμου: 

 ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

 ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 

 Στην πρόταση νόμου για την «Αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας λόγω λαθρομετανάστευσης και τη διαφύλαξη της εθνικής μνήμης»
 Το φαινόμενο της παράνομης (λαθραίας) μετανάστευσης, έχει αναδειχθεί σε μείζον πρόβλημα για την ελληνική κοινωνία από το 1991 μέχρι σήμερα. Έχει μάλιστα αποκτήσει έναν ξεκάθαρο χαρακτήρα ασύμμετρης απειλής. Στην ουσία πρόκειται για καθοδηγούμενη εισβολή στα πλαίσια ενός ακήρυκτου πολέμου, που απειλεί να καταλύσει την εθνική μας κυριαρχία.
 Η δημόσια τάξη της χώρας έχει διασαλευθεί πλήρως και οι Αρχές δεν μπορούν να συνδράμουν αποτελεσματικά τους Έλληνες πολίτες που πέφτουν καθημερινά θύματα ειδεχθών εγκληματικών ενεργειών. Για την κατάσταση αυτή ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό το χαλαρό πλαίσιο της ποινικής νομοθεσίας της χώρας μας. 

 ΔΙΑΦΎΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΉΣ ΜΝΉΜΗΣ: Είναι διαπιστωμένο ότι τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται συστηματική προσπάθεια από διάφορα κέντρα του εξωτερικού, καθώς επίσης και από εντεταλμένους εκπροσώπους του ξένου παράγοντα στο εσωτερικό, για την άμβλυνση της εθνικής συνείδησης και του πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων πολιτών. Κρίνεται συνεπώς επιβεβλημένο για την Πολιτεία να μην παραμείνει αδρανής απέναντι στο φαινόμενο αυτό και να τονίσει την ανάγκη για ενδυνάμωση της αγωνιστικότητας που συντελεί στη διατήρηση της Λαϊκής Κυριαρχίας (άρθρο 1 Συντάγματος). 

 ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ 

 ΆΡΘΡΟ 1
 «ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΈΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΛΌΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗΣ»
 Όποιος, ευρισκόμενος παράνομα στο ελληνικό έδαφος ή έχοντας εισέλθει σε αυτό χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις (ασχέτως εάν μεταγενέστερα απέκτησε με οποιονδήποτε τρόπο καθεστώς νόμιμης παραμονής), τελέσει με δόλο πλημμέλημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σ' αυτήν την πράξη με κάθειρξη. Σε περίπτωση που διαπράξει κακούργημα, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σ' αυτήν την πράξη με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. 

 ΆΡΘΡΟ 3
 «ΔΙΑΦΎΛΑΞΗ ΕΘΝΙΚΉΣ ΜΝΉΜΗΣ»
 Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας σε βάρος Ελλήνων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή δέκα έως είκοσι χιλιάδων (10.000-20.000) ευρώ. 

Posted by NICK MC CAIN on 7:58:00 PM. Filed under , , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ