lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣCITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

«Έχοντας ως σημαία σας τα Μνημόνια και τις αξιώσεις των φαρμακευτικών πολυεθνικών της κας Μέρκελ, οδηγείτε τους Έλληνες στον αφανισμό! Δυστυχώς, για εσάς, οι Έλληνες
ζουν πολύ και δεν πεθαίνουν γρήγορα!!»

Σημεία της ομιλίας της Βουλευτού Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλας Ξουλίδου, υπεύθυνης του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για την
Τροπολογία Αρ.:604/106/21.6.2013, που κατέθεσε προς ψήφιση, με θέμα την «Αποπληρωμή δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης»,
στα πλαίσια για τη «Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σ/ν  του  Υπουργείου Οικονομικών " Ενσωμάτωση της οδηγίας 2011/16/ΕΕ, Ρύθμιση θεμάτων της ΕΛ.ΤΕ., Αναμόρφωση Οργανισμού Ν.Σ.Κ., και άλλες διατάξεις"»:

«… Πιστοί στις επιταγές των μνημονίων, κύριοι της κυβέρνησης, φροντίσατε να καταστρέψετε έναν από τους βασικούς πυλώνες του κοινωνικού κράτους και βασική προϋπόθεση για την ίδια την ανθρώπινη ζωή, τη Δημόσια Υγεία.
Όμως, οι χώρες σε οικονομική κρίση ΔΕΝ πρέπει να μειώνουν, αλλά να αυξάνουν τις δαπάνες τους για την Υγεία, αντίθετα από ό,τι έκανε η Ελλάδα.
Το κακό αρχίζει από την εποχή του κου Λοβέρδου, ο οποίος ως τότε Υπουργός Υγείας, επέλεξε ως πολιτική την εισβολή στην Ελλάδα της συμμορίας των πολυεθνικών εταιριών γενοσήμων, οι οποίες χρησιμοποιούν την τρόικα για την προώθηση των συμφερόντων τους.
Ένα ακόμα δείγμα της ανεύθυνης πολιτικής που εφαρμόστηκε στη χώρα μας, προς ικανοποίηση των παράλογων και καταστροφικών απαιτήσεων των σωτήρων και δανειστών μας!
Η Ελλάδα κάποτε είχε από τους πιο χαμηλούς αριθμούς αυτοκτονιών στην Ευρώπη. Πόσοι Έλληνες πρέπει να αυτοκτονήσουν και πόσο πρέπει να αυξηθούν τα κρούσματα της κατάθλιψης στη χώρα μας για να θορυβηθείτε;.
Και τι κάνετε γι’ αυτό; Ενδεικτική είναι η αδιαφορία του Υπουργείου στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Εξαιτίας μιας νομοθετικής αστοχίας δεν καταβάλλετε τα δεδουλευμένα τους.
Πρόκειται, κύριε Υπουργέ, για χρήματα από υπερωρίες, νυχτερινά και αργίες, που οι εργαζόμενοι τα έχουν δουλέψει και τους ΑΝΗΚΟΥΝ. Φτάνει πια ο εμπαιγμός και η απαξίωση της εργασίας! Ξέρετε τι θα πει να δουλεύεις υπερωρίες και νυχτερινά; Με μια απλή νομοθετική ρύθμιση θα είχατε βάλει τέλος στην ταλαιπωρία τους, από τη στιγμή που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ επιπλέον χρηματοδότηση. Τα χρήματα αυτά υπάρχουν και έχουν πιστωθεί στους αντίστοιχους ΚΑΕ.
Υπάρχουν και οι ανάλογες αποφάσεις - και τις καταθέτω και στα πρακτικά - του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, του κου Καλλίρη, στις 18-2-2013, και της Διευθύντριας Δημοσιονομικού Ελέγχου, κας Δρένου – Τσαπράζη, στις 4-3-2013, που «εγκρίνουν τη δέσμευση πιστώσεων ύψους 470.814,96 ευρώ για την καταβολή της αποζημίωσης των πρόσθετων αμοιβών για υπερωριακή εργασία και της αμοιβής για εργασία κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές ώρες στο πάσης φύσεως προσωπικό, πλην ιατρών, του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης».
Η αναποτελεσματικότητα και η αδιαφορία για τον απλό εργαζόμενο και το βαρύ φορτίο που κουβαλά, δεν γίνεται αποδεκτή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια.
Γι’ αυτό σας καλώ, κύριε Υπουργέ, να ψηφίσετε την επικείμενη τροπολογία που κατέθεσα στη Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.
Ως Βουλευτής της πολύπαθης Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον αγώνα των εργαζομένων, που βλέπουν να θίγονται τα συμφέροντά τους και να καταστρατηγούνται τα εργασιακά τους δικαιώματα
Έχοντας ως σημαία σας τα Μνημόνια και τις αξιώσεις των φαρμακευτικών πολυεθνικών της κας Μέρκελ, οδηγείτε τους Έλληνες στον αφανισμό! Δυστυχώς, για εσάς, οι Έλληνες ζουν πολύ και δεν πεθαίνουν γρήγορα!!»

Posted by NICK MC CAIN on 6:44:00 PM. Filed under , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ