lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β´ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ Α.Ε.CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β´ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ Α.Ε.

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Την κατακραυγή της για την αντισυνταγματική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που καταργεί πραξικοπηματικά τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση
εξέφρασε η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, υπεύθυνης του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία μαζί με την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό των χιλιάδων εργαζομένων.


Η κα Σταυρούλα Ξουλίδου έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:


«Η πραξικοπηματική απόφαση της κατάργησης της Ελληνικής Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης αποτελεί απαξίωση κάθε έννοιας δημοκρατικού θεσμού και έγκλημα έναντι του Ελληνικού λαού. Οι χουντικές πρακτικές της τρικομματικής κυβέρνησης δεν έχουν τέλος. Όσους δημόσιους οργανισμούς δεν μπορούν να ξεπουλήσουν, τους κλείνουν σε μια νύχτα.  


Η στάση τους μαρτυρά τη μνημονιακή τους υποτέλεια και ταυτόχρονα αποτελεί προάγγελο αυτού που πρόκειται να ακολουθήσει στο Δημόσιο, γενικά. Απολύσεις χωρίς πρόγραμμα, χωρίς αξιοκρατία, χωρίς δικαιοσύνη, αρκεί να εξυπηρετούνται οι επιταγές της τρόικα.


Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας με τους πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς, τους 29 ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα τρία μουσικά σύνολα, το έντυπο «Ραδιοτηλεόραση», την ιστοσελίδα www.ert.gr και το ψηφιακό αρχείο αποτελεί δημόσια κοινωνική υπηρεσία με πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο. Καλύπτει ολόκληρη τη γεωγραφική επικράτεια της χώρας και φτάνει μέχρι τον τελευταίο κάτοικο της πιο απομακρυσμένης και δυσπρόσιτης περιοχής.
Οφείλει, λοιπόν, να προάγει τον ελληνικό πολιτισμό και την εθνική μας ταυτότητα και να μεταφέρει τη φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, συνδέοντας τους απανταχού Έλληνες με την πατρίδα. Να είναι σημείο αναφοράς της ελληνικής πολιτιστικής ταυτότητας. Αυτή την κρατική τηλεόραση θέλουμε ως Έλληνες και ως Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αγωνιστούμε για την διαμόρφωση αυτού του θεσμικού πλαισίου.


Καταθέτουμε πρόταση μομφής κατά της τρικομματικής συγκυβέρνησης και καλούμε τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να στηρίξουν και να συνυπογράψουν. Η φωνής της Ελλάδας στα ακριτικά νησιά, στη Θράκη και στην ομογένεια δεν θα αφήσουμε να σιωπήσει».

Posted by NICK MC CAIN on 7:10:00 PM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β´ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ Α.Ε.

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ