lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ CITY LAGADAS NEWS ΟΛΗ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 

Για τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή


Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013


Από την διερεύνηση του σκανδάλου Λαγκάρντ έχουν προκύψει βαρύτατες ποινικές ευθύνες
για το δίδυμο Βενιζέλου - Παπανδρέου. Ο πρώτος όμως προστατεύεται από την ΝΔ και ο δεύτερος από τον Σύριζα, που από κοινού αγωνίζονται για τη διαιώνιση της διαφθοράς και της κλεπτοκρατίας. Μόνο όταν μία πραγματικά εθνική ηγεσία διοικήσει τη χώρα θα επέλθει πολιτική κάθαρση, οι καταχραστές δημοσίου χρήματος θα πάνε στη φυλακή και τα κλεμμένα θα επιστραφούν στον ελληνικό λαό.

Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Για το κούρεμα των καταθέσεων κάτω από 100.000 ευρώ


Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 -


Η καταλήστευση των μικροκαταθετών είναι ο επόμενος στόχος των τοκογλύφων. Η ευρωζώνη έγινε ο μεγαλύτερος εφιάλτης του ελληνικού λαού. Μόνη λύση για την Ελλάδα η επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και η επιστροφή στην εθνική παραγωγή με στόχο την αυτάρκεια της χώρας. Η βάσει σχεδίου απαγκίστρωση από το καταστροφικό ευρώ και η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα αποτελεί προαπαιτούμενο για την εθνική ανεξαρτησία και την οικονομική ανάκαμψη.


Αγωγός TAP: η Ελλάς μετατρέπεται σε ενεργειακό δορυφόρο της Τουρκίας


Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 -


Η συμμετοχή στον αγωγό TAP των τουρκόφωνων Αζέρων μετατρέπει την Ελλάδα σε ενεργειακό δορυφόρο της Τουρκίας. Η συγκυβέρνηση της υποταγής αρνείται να εκμεταλλευθεί τον τεράστιο ενεργειακό μας πλούτο και έχει κάνει τη χώρα ουραγό των εξελίξεων και ασήμαντο παίκτη στη διεθνή γεωστρατηγική σκακιέρα.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να ξεκινήσει άμεσα η εξόρυξη του ελληνικού φυσικού αερίου, τα κοιτάσματα του οποίου έχουν επιβεβαιωθεί πανηγυρικά. Με μία αληθινά εθνική ηγεσία, που θα εκμεταλλευθεί τον ορυκτό μας πλούτο προς όφελος του ελληνικού λαού, η Ελλάς θα τροφοδοτεί με ενέργεια την Ευρώπη για δεκαετίες.


Για την πτώχευση της εταιρείας “Κατσέλης”, τη διάλυση της εθνικής παραγωγής και την ανεργία


Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 -


Η άθλια πολιτική του μνημονίου πτώχευσε τη χώρα, εκμηδένισε την παραγωγή μας και κατέστρεψε την αγορά. Κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί για την τόνωση του πρωτογενούς τομέα, την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η Χρυσή Αυγή θέτει ως πρώτο της στόχο τη στροφή προς την εθνική παραγωγή μέσω της επιδότησης της πραγματικής εργασίας (και όχι της ανεργίας) στον πρωτογενή τομέα. Απαιτεί επίσης οριστική καταπολέμηση της μαύρης εργασίας των λαθρομεταναστών, που στερούν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας από τους Έλληνες. Άμεση αυστηροποίηση των ποινών και πολλαπλασιασμός των προστίμων για εργολάβους και επιχειρηματίες που απασχολούν λαθρομετανάστες ακόμη και στα δημόσια έργα.


Η Χρυσή Αυγή προασπίζει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολυτέκνων


Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 -


Για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή αντιδρά στις προθέσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης, στην πολιτική γενοκτονίας που έχουν εξαπολύσει σε βάρος των Ελλήνων. Αυτή τη φορά ο Υπουργός οικονομικών και οι συνεργάτες του, υλοποιώντας τις εντολές της τρόικα, με το νομοσχέδιο που έφεραν για ψήφιση στη βουλή, αντί να ασκήσουν πολιτική αύξησης των γεννήσεων, θεσπίζουν αυστηρότερα εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος τέκνων.

Συγκεκριμένα με το άρθρο 65 του νομοσχεδίου τροποποιούν το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, ώστε στο συνολικό ποσό του οικογενειακού εισοδήματος, που λαμβάνεται υπόψη για τη χορήγηση των νέων ειδικών επιδομάτων τριτέκνων και πολυτέκνων, να περιλαμβάνονται όλα τα εισοδήματα από οποιαδήποτε πηγή και ανεξαρτήτως τρόπου φορολόγησης, δηλαδή και τα αυτοτελώς φορολογούμενα ή φορολογούμενα με ειδικό τρόπο εισοδήματα και τα απαλλασσόμενα από τον φόρο εισοδήματα.

Οι συναγωνιστές και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής και Ηλίας Παναγιώταρος, υπερασπίστηκαν στη χθεσινή και σημερινή ολομέλεια τα δικαιώματα των πολυτέκνων εκφράζοντας την αντίθεση τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ‘’με  τη συγκεκριμένη διάταξη περιορίζεται το εύρος των δικαιούχων του επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων , με αποτέλεσμα οι  περισσότερες οικογένειες να μείνουν χωρίς την, ούτως ή άλλως ανεπαρκή, βοήθεια του κράτους για το μεγάλωμα των παιδιών τους’’. Και όλα αυτά αντικρούοντας τη φθηνή δικαιολογία του Υπουργού ότι η προσθήκη αυτή είναι αναγκαία, προκειμένου η δημοσιονομική δαπάνη να ανταποκριθεί στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό.

Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την επίλυση του δημογραφικού από το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου

Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα.

Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:

- Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.
- Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.

Posted by NICK MC CAIN on 8:08:00 PM. Filed under , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ