lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝCITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας
και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα Σταυρούλα Ξουλίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το πρόβλημα των ναρκωτικών μας αφορά όλους. Η χρήση και η παράνομη διακίνηση είναι κίνδυνοι που δυστυχώς μπορεί να χτυπήσουν την πόρτα κάθε οικογένειας. Οφείλουμε, επομένως, όλοι να μεριμνήσουμε για τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των νέων με μοναδικό σκοπό την αποτροπή αυτού του φαινομένου κοινωνικής παθογένειας. Αυτή, εξάλλου, είναι και η σημασία της καθιέρωσης της 26ης Ιουνίου ως ‘’Παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους’’ από τον ΟΗΕ.
Ως γονείς πρέπει να δώσουμε στα παιδιά μας γερές βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσουν το υγιές οικοδόμημα της προσωπικότητάς τους, καθώς επίσης και το αίσθημα της ασφάλειας το οποίο θα τους συνοδεύει στην ενήλικη ζωή. Ως εκπαιδευτικοί έχουμε υποχρέωση εκτός από γνώσεις να μεταδώσουμε στους νέους διαχρονικές και πανανθρώπινες αξίες καθώς και να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, που θα τους αποτρέψει από τέτοιες καταστροφικές και αυτο-καταστροφικές συνήθειες. Ως υπεύθυνοι για τη γενικότερη πορεία της χώρας μας οφείλουμε να εξασφαλίζουμε συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης των συνανθρώπων μας ώστε να αποφεύγουν αυτές τις δραστηριότητες που, εκτός των άλλων, διαρρηγνύουν τον κοινωνικό ιστό.
Το πρόβλημα των ναρκωτικών πλήττει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Η χρήση τους και η διακίνησή τους επηρεάζουν δυσμενώς την ανάπτυξη και τη σταθερότητα κάθε κοινωνίας.
Υιοθετούμε την άποψη των φορέων που ασχολούνται με την καταπολέμηση του συγκεκριμένου κοινωνικού προβλήματος ‘’ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ –ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ’’ και δε λησμονούμε ότι το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι, όπως και πολλά άλλα, ζήτημα παιδείας».

Posted by NICK MC CAIN on 6:55:00 PM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ