lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΩΤΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΩΤΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η καρέκλα του δήμαρχου για την επαρχία Λαγκαδά, και εμείς μέσα από εδώ θα αναλύσουμε της παραμέτρους όλες
!!!
Ακούστηκαν και βγήκαν κάποια ονόματα στο διαδίκτυο για προφανείς δημάρχους που θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο !!!Το μονό σίγουρο είναι που ακούμε συνέχεια να λένε όλοι (να φύγει αυτός και όποιος θέλει ας είναι ). Που δείχνει μια πίκρα στην περιφέρεια και την επαρχία  !!!
Τώρα σε ποιον αναφέρονται ξέρει ο καθένας μας καλύτερα !!!
Υστέρα από κινήσεις που είδαμε τα αναλύουμε μέσα από εδώ όλα και όλους σε ήπιο τόνο σαν αρχική ανάλυση μας  !!!
ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - Ναι είναι η αλήθεια βλέπουμε μια κινητικότητα άλλα ακόμα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι γίνετε !!!
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι τρώει πίεση από παράγοντες από την επαρχία !!!
Καλύτερα θα την κοστολογησουμε  την κίνηση μετά τον ανασχηματισμό που θα γίνει μάλλον μέσα στο καλοκαίρι,  για να δούμε την τελική κατάληξη.......Πάντως την ξέρει καλά την περιφέρεια μας μιας και ήταν έπαρχος,και κατάγεται από εδώ , και με την συνδρομή του σε διάφορα έργα ανάπτυξης που ενδιαφέρθηκε με  έντονο  παράδειγμα τον ορεινό άξονα και την σύνδεση με την Εγνατία στο ΕΣΠΑ  που είναι έργο ανάπτυξης και τον κόμβο Εγνατία που έμεινε παρατημένος στα Λουτρά  Λαγκαδά και όχι τύπου πανηγύρια  !!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΝΑΛΗΣ  -  Ο πρώην δήμαρχος Ασσηρου μετά την μεγάλη πίκρα, και την κατηφορική κάθοδο του ΠΑΣΟΚ που το πλήρωσε στις εκλογές είναι υπό ατμόν μετά από αυτά που είδε τον τελευταίο καιρό σαν αντιπολίτευση !!!
Στην αρχή έδωσε χρόνο σαν αντιπολίτευση βοήθησε με την στάση του έδωσε κάποια στήριξη στην σημερινή διοίκηση,  άλλα στην πορεία η στήριξη με αυτά που είδε και έγιναν  γύρισε ανάποδα !!!
Εμείς πιστεύουμε ότι θέλει ποιο σκληρή στάση για να δώσει το προσωπικό του στίγμα στην αντιπολίτευση και να κερδίσει ποιο πολλούς ψηφοφόρους και την εμπιστοσύνη  της επαρχίας Λαγκαδά !!! Πάντως έχει ένα όραμα και μια πολίτικη, σε έργα που το έδειξε με την προίκα που αποκόμισε ο Λαγκαδάς από την Ασσηρο,που διετέλεσε Δήμαρχος μιας και από τότε δεν είδαμε κάτι ενδιαφέρον σαν έργο  και ανάπτυξη να γίνετε στην Ασσηρο !!! Μόνο τα ανταποδοτικά για τα σκουπίδια είδαμε σαν έργο να κυνηγάνε δηλαδή τα κέρδη χωρίς αντίκρυσμα  !!! Τώρα εάν είδε κανένας άλλος ας μας ειδοποιήσει !!!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - Ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδά μετά τις φθορές οκταετίας που είχε και την υπερβολική σιγουριά για νίκη στις προηγούμενες εκλογές , εμείς πιστεύουμε ότι πηγαίνει ένα βήμα μπροστά ένα βήμα πίσω !!!
Ναι είναι γεγονός ότι πολλοί ακόμα και σήμερα είναι που αναφώνουν που είναι ο παλιός ο Δήμαρχος Λαγκαδά  !!!
Αυτό τον κάνει να είναι μια ζεστός μια κρύος με αυτά που βλέπει !!!
Πάντως το μόνο σίγουρο που δεν είδαμε είναι αντιπολίτευση και να χτυπήσει το χέρι εκεί που έπρεπε στην σημερινή διοίκηση !!!
Πάντως άφησε προίκα στην σημερινή διοίκηση και θα το αναλύσουμε από εδώ !!!
Κόμβος Λουτρά μέχρι και την ήμερα που έφυγε ήταν υποκατασκευη . Το στρατόπεδο ήταν έτοιμο άλλα δεν παραχωρήθηκε γιατί η σημερινή διοίκηση το θεώρησε ρουσφέτι εν ώρα εκλογών . Να μου πεις και τι το κάναμε??? Εντάξει το πήραμε οκ όλα καλά !!!Την αποχέτευση σύμφωνα με έγγραφο μας που το βγάλαμε από εδώ ,  που υπογράφηκε στην βουλή από τον υπουργό Αλογοσκουφη το ποσό των 16 εκατομμυρίων που ήταν για το έργο ........ Λουτρά Λαγκαδά όλοι βάλανε και από ένα  λιθαράκι όχι ποιο πολλά πιστεύουμε ......Γήπεδα 5Χ5 που έγιναν σε όλα τα χωριά ήταν ένας τρόπος αναβάθμισης !!! Ανάπλαση οδός Λουτρών που έδωσε άλλο πρεστίζ στην κεντρικότατη οδό και αναβάθμισε τα μαγαζιά !!!

CITY LAGADAS NEWS -Εμείς πάντως από εδώ θα ακούσουμε πολλά ονόματα και άλλα τόσα !!! Είναι επιλογή του καθενός τι θα διαλέξει εμείς από εδώ δεν έχουμε το δικαίωμα να πούμε ποιος και τι διαλέξετε, είναι καθαρά δίκη σας προσωπική επιλογή !!!
ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΈΞΕΤΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΊΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΎΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΈΛΜΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΒΡΕΘΕΊ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΎΣ ΝΑ ΞΕΦΎΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΌ ΨΉΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΉΣΕΙ Η ΕΠΑΡΧΊΑ ΛΑΓΚΑΔΆ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΕΔΏ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΉΜΕΡΑ !!!  ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΊ Η ΠΟΙΌΤΗΤΑ  ΜΑΣ !!!

EDITOR ALL TEAM CITY LAGADAS NEWS 

Posted by NICK MC CAIN on 3:08:00 AM. Filed under , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΩΤΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ