lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗ.ΜΑΡ. ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Α. ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ.Θ. CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗ.ΜΑΡ. ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Α. ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ.Θ.

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


Τα ζητήματα λειτουργίας της Μονάδας Κατεργασίας Αποβλήτων στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης και της προστασίας του Θερμαϊκού
Κόλπου θα βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο σύσκεψης τεχνικού περιεχομένου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (7 Ιουνίου 2013 και ώρα 09.00) στο Διοικητήριο, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων της ΕΥΑΘ και της ΕΥΑΘ Παγίων. 
Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης εργασίας που είχε στο ΥΜΑΘ ο Υπουργός κ. Θεόδωρος Καράογλου με τις κυρίες Ασημίνα Ξηροτύρη και Αικατερίνη Μάρκου, βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Α΄και Β΄ Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, καθώς και την επιτροπή περιβάλλοντος του κόμματος της ΔΗ.ΜΑΡ. 
«Μέσα από το διάλογο τον οποίο είχαμε, γεννήθηκαν ορισμένα ερωτήματα τεχνικής φύσεως, τα οποία χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης και απαντήσεων. Έτσι  δεσμεύτηκα ότι την Παρασκευή θα κάνουμε μια νέα σύσκεψη, ώστε να λυθούν όλες οι απορίες που υπάρχουν» δήλωσε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης μετά τη συνάντηση, τονίζοντας ότι το ΥΜΑΘ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που έχει και μέσα από το θεσμικό του ρόλο,  είναι έτοιμο να αναλάβει ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες «ώστε το συντομότερο δυνατόν να έχουμε έναν καθαρότερο Θερμαϊκό Κόλπο, κάτι που αποτελεί και το μεγάλο ζητούμενο από όλους». 
Από την πλευρά της η κυρία Ξηροτύρη αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να υπάρξει αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης των θεμάτων προστασίας του Θερμαϊκού Κόλπου. Όπως είπε μεταξύ άλλων: «Πρέπει
να γίνουν σημαντικά έργα προκειμένου τα λύματα να έχουν τη σωστή επεξεργασία και να μπορεί η Μ.Κ.Α. της ΒΙ.ΠΕ.Θ. να λειτουργήσει. Για αυτό το θέμα θέσαμε και εμείς τις παρατηρήσεις μας και την Παρασκευή θα έχουμε άλλη μια τεχνικού περιεχομένου σύσκεψη, προκειμένου να δούμε τι θα γίνει με την επίλυση αυτών των θεμάτων».
Τέλος η κα. Μάρκου δήλωσε πως «είναι πολύ σημαντικό αυτήν τη στιγμή να διατηρηθούν ανοικτές οι επιχειρήσεις που βρίσκονται και λειτουργούν στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, να προστατεύσουμε το περιβάλλον, τους λουόμενους αλλά και τους μυδοκαλλιεργητές, γιατί υπάρχει πρόβλημα και σε εκείνη την περιοχή και στο συγκριμένο επάγγελμα. Μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο της Μ.Κ.Α. είτε σε 18 είτε σε 36 μήνες», κατέληξε, «πρέπει να υπάρξει κάτι ενδιάμεσο και για αυτό προσπαθούμε αυτήν τη στιγμή».  

Posted by NICK MC CAIN on 1:26:00 AM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗ.ΜΑΡ. ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Α. ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ.Θ.

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ