lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΤΡΙΤΗ ΒΟΜΒΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΕΝΤΟΝΑ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΤΡΙΤΗ ΒΟΜΒΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΕΝΤΟΝΑ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


ΤΙ  ΕΣΤΙ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Είναι αλήθεια ότι η δικαιοσύνη  στην επαρχία Λαγκαδά είναι ένας όρος  κάπως ιδιόρρυθμος, χρησιμοποιείτε κατά το δοκούν και όπως συμφέρει τους τοπικούς Άρχοντες
. Η δικαιοσύνη ξεκίνησε με το που ανέλαβε η καινούργια και τώρα πια προσωρινή διοίκηση του Δήμου.
Αρχικά έχτισε «σπιτάκι» (εξωτερικά όλο με πέτρα), το οποίο φτιάξανε δημοτικοί υπάλληλοι τους πρώτους μήνες του 2011 με την καθοδήγηση κ την διεύθυνση κουμπάρου του «ΑΓΑ». Φυσικά τα έξοδα τα κερνάει ο Δήμος (υλικά) και τους Μισθούς παρομοίως. Η  διεύθυνση του φτωχόσπιτου είναι στην Αυγή.
Δεύτερο: οικογενειοκρατία στο Δήμο, δεν είναι κρίμα να μπαίνουν χιλιάδες ευρώ  σε Μια οικογένεια και κάποιες άλλες να μην έχουν τα προς το ζην?
Τρίτο: είναι αλήθεια κ από όλους παραδεκτό ότι ο Δήμος οφείλει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε εργαζομένους άσπρους κ μαύρους σε ΔΕΥΑΛ, Λουτρά, ΔΗΚΕΛ, εργοτάξιο. Επίσης εκατομμύρια ευρώ σε προμηθευτές (πρώτες ύλες, βενζίνες, αναλώσιμα κτλ). Αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν να χρωστά ο Δήμος εκατομμύρια ευρώ κ να έχει λογιστικό χρέος μηδενικό? Φυσικά δεν έχουμε προσθέσει τις υποχρεώσεις σε δάνεια (ΔΕΥΑΛ, Λουτρά).
Αλήθεια ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ άλλοι παρατρεχάμενοι κ παρατρεχάμενες (βλέπε γραφείο συνηγόρου του πολίτη και συμβουλος δημαρχου ) πληρώνονται κανονικά κάθε μήνα?
Μερικά απλά ερωτήματα:
1.  Υπάρχουν λογαριασμοί Δευαλ που μηδενίζονται ή κατοικίες που δεν έχουν ρολόγια (μετρητές νερού)?
2. Ποιοι είναι λογιστές στις Δημοτικές Υπηρεσίες και με ποια αμοιβή ετησίως?
3. Τα 76 αυτοκίνητα του Δήμου και μικτή ασφάλεια με κωδ. 01543 που είναι ασφαλισμένα?
4. Υπάρχει προμήθεια 5,00 € από κάθε δρομολόγιο βοθροκαθαριστή?
5. Ο Δήμος και η ΔΕΥΑΛ κρατάνε βιβλία με ποιους εξυπηρετούν για προεκλογική ενόχληση?
6. Μπορεί οδηγός Δημάρχου να είναι συγχρόνως κ διευθύνων σύμβουλος δημοτικής επιχείρησης από πού πληρώνεται από το Δήμο ή από την Δημοτική Επιχείρηση?
7.  Που πήγαν 4-5 ξυλολέβητες κ τόνοι πέλετ που ήταν στα Λουτρά?
8. Γιατί υπεύθυνη προμηθειών που αποσπάστηκε στο ΚΕΠ Λαχανά την  γύρισαν  άμεσα πίσω? Τι μαργαριτάρια κρύβονται στα οικονομικά του Δ.Δ. Λαχανά?
9. Γιατί αδικηθέντες που είναι απέναντι από τον «ΑΓΑ» , κατά λάθος κόβονται από τον ΑΣΕΠ και ακολουθούν ενστάσεις λέγοντάς τους ότι έγινε κατά λάθος?
10. Τι έγινε με το δικαστήριο πρώην τελευταιας προέδρου ΔΕΥΑΛ για ποσό υπεξαίρεσης 172.000,00 € που είχε οριστεί να γίνει στις 20/01/2012? Επεστράφησαν τα χρήματα στο ταμείο?
11. Πόσοι τόνοι αμμοχάλικο έχει μεταφερθεί από τον Δ.Δ. Σοχού και αγοράστηκε από τον Δήμο? Ποιο είναι το ποσό?
12. Ποιος ασχολήθηκε με την ενοικίαση μπράβων για την φύλαξη του Δήμου για τα σκουπίδια? Ποιος ασχολήθηκε με την μεταφορά τους? Ποιος τους πλήρωσε? Με τι τίμημα?
13. Υπάρχουν άνεργοι που εγγράφονται στα αρχεία του Δήμου και συγχρόνως είναι στα αρχεία της ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΔΑΣ? Μήπως πρέπει να γίνει διασταύρωση αρχείων – στοιχείων? (ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΔΑ: εταιρία εκμίσθωσης υπαλλήλων στο  Δήμο). Ποιοι την έχουν?

Αγαπητοί και αγαπητές  δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης (όχι όλοι), είναι καιρός να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Ζητήστε άμεσο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο από 01/01/2003 έως σήμερα, σε όλες τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και στον Δήμο. Υπογράψτε άμεσα. Όποιος δεν υπογράφει, έχει την φωλιά του λερωμένη. Αυτό σημαίνει δικαιοσύνη. Μάθετε να αφουγκράζεστε την κοινωνία για να μην μείνετε κατάλοιπα του παρελθόντος, να μην υπάρχουν υποψίες για κανέναν, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και οι καταχραστές δημόσιου χρήματος στην δικαιοσύνη.


                                                                   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ
                                                                                      ΚΙΝΗΣΗ 

Posted by NICK MC CAIN on 6:41:00 PM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΤΡΙΤΗ ΒΟΜΒΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΕΝΤΟΝΑ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ