lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


Ο Αντώνης Πασχαλιδης η γνωστός προς εμάς όλους Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε από γονείς μετανάστες στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας . Έμεινε εκεί μέχρι
τα 10 χρόνια του και από το 1980 γύρισε στην φυσική του πατρίδα και συγκεκριμένα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης . Από μικρός ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την μουσική και έμαθε μονός του να παίζει κιθάρα . Τα πρώτα βήματα του τα έκανε στο παλιό Αηδονάκι κέντρο τις εποχής του Λαγκαδά και συνεχίζει στην Θεσσαλονίκη όπου τραβάει τα μάτια της Αθήνας πάνω του και το 1995 υστέρα από μια μεγαλειώδης πορεία σε κέντρα στην Θεσσαλονίκης φεύγει στην Αθήνα  στο Διογένης palace μαζί Δημήτρη Μητρόπανο και Στέφανο Κορκολή  και τον Μάριο Τόκα .
Από εκεί αρχίζει μια Λαμπρή πορεία και γίνετε ο ποιο νέος και ελπιδοφόρος τραγουδιστής και αρχίζει να γνωρίζει την μεγάλη επιτυχία, και κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο ΑΝΤΏΝΗΣ ΡΈΜΟΣ και ακολουθεί παρακάτω όλη η δισκογραφία του που το καθιέρωσε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο  με μεγάλη αναγνωρισιμότητα !!!

Δισκογραφία

  • Αντώνης Ρέμος (1996, Πλατινένιο)
  • Καιρός να πάμε παρακάτω (1998, Πλατινένιο)
  • Πάλι Απ' Την Αρχή (1999, Πλατινένιο)
  • Fly with Me (2000, CD single)
  • Μια Νύχτα Μόνο (2001, 2 φορές πλατινένιο)
  • Όλος ο Κόσμος Είσαι Εσύ (2001, CD single)
  • Καρδιά μου μην Ανησυχείς (2002, 3 φορές πλατινένιο)
  • Καρδιά μου μην Ανησυχείς Remix (2002)
  • Δεν Τελειώσαμε Remix (2003)
  • Μια Αναπνοή (2003, 3 φορές πλατινένιο)
  • Χαμογέλασε (2004, CD single)
  • Live (2004, Πλατινένιο)
  • Σαν Άνεμος (2005, Πλατινένιο)
  • Σαν Άνεμος Special Edition (2006)
  • Αντώνης Ρέμος με Onirama MAD SECRET CONCERT (2007)
  • Best of (2006, Πλατινένιο)
  • Αλήθειες και ψέματα (2008, Πλατινένιο)
  • 2 Ιστορίες Αγάπης (2009, CD single)
  • Κομμένα πια τα δανεικά (2010, CD single)
  • Κλειστά τα στόματα (2011)
  • Η Καρδιά Με πηγαινει εμενα (2013) 

Posted by NICK MC CAIN on 8:11:00 PM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ