lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝCITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Τους εκπροσώπους της Βουλής των Εφήβων υποδέχτηκε η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης
Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα Σταυρούλα Ξουλίδου, κατά τη διάρκεια των εργασιών της ΙΗ΄ Συνόδου που ολοκληρώθηκε χτες. Η κα Ξουλίδου έκανε στη συνέχεια την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια αλλά και αυξημένο το αίσθημα ευθύνης καλωσορίζουμε τη νέα γενιά του τόπου μας, τη Βουλή των Εφήβων, ένα θεσμό που όχι μόνο δε φθίνει με τα χρόνια, αλλά αντίθετα έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των μαθητών και ολόκληρης της κοινωνίας για την ειλικρίνεια και την ορθότητα της σκέψης των νέων ανθρώπων.

Κάθε χρόνο έρχονται τα νέα παιδιά, η ελπίδα και το αύριο αυτού του ταλαιπωρημένου τόπου, να μας δηλώσει με την ενεργό συμμετοχή ότι η πίστη στη Δημοκρατία και στο θεσμό του Κοινοβουλίου δεν έχει σβήσει.

Η Δημοκρατία δεν είναι εύκολη. Χρειάζεται προσπάθεια, περιφρούρηση, έχει δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.  «Αυτόν που δε μετέχει στα κοινά δεν τον θεωρούμε φιλήσυχο αλλά άχρηστο» ήταν τα λόγια του Περικλή στον Επιτάφιο.

Τα τελευταία χρόνια πολλά απ’ αυτά τα ξεχάσαμε ως κοινωνία και ολισθύναμε σε καταστροφικές -για τη χώρα και για τους ίδιους μας τους εαυτούς- επιλογές. Οι νέοι μας αισθάνονται  -και όχι άδικα-  προδομένοι και πληγωμένοι από τους πολιτικούς, από τους δασκάλους, από τους γονείς».
Η κα Ξουλίδου συνεχίζει με μια προτροπή προς τους νέους: «Μην αφήσετε, όμως, κανένα λάθος, καμιά παράλειψη, καμιά αστοχία, καμιά πράξη -απ’ τις πολλές που έκαναν οι προηγούμενες γενιές- που ήταν ενάντια στο συμφέρον του λαού, να σας στοιχειώνει στη ζωή. Σηκώστε το ανάστημά σας, σε όσους σας θέλουν πειθήνιους εφαρμοστές των λόγων τους, αντιδράστε σε όσους σας θέλουν άβουλα πλάσματα, χωρίς κριτική σκέψη.  Κρατήστε την αισιοδοξία σας και πολεμήστε για τα όνειρά σας, γιατί μόνο εσείς μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα»

Posted by NICK MC CAIN on 7:43:00 AM. Filed under , , , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ