lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣΣΗΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ
 ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ  CITY LAGADAS NEWS 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΣΣΗΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ !!!

<<Κ>>. Δήμαρχε
Όταν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μιλώντας σας έκανα κριτική με χαρακτηρίσατε ( ΠΙΩΜΈΝΟΣ ) όπως δημοσιεύσατε στην ηλεκτρονική σελίδα ΝΕΤ Λαγκαδάς.
Όμως ήξερα,όπως ξέρατε και εσείς πολύ καλά
τι έλεγα , όπως ξέρατε ότι δεν ήμουν πιωμένος .
Φαίνεται ότι, δεν ήταν η αλήθεια και δεν σας αρέσει και δεν μπορείτε να αντικρούσετε την κριτική με επιχειρήματα ,και προσπαθείτε να τα διακωμωδησετε !!!
Την αλήθεια πρέπει να την αντέχεις και την κριτική να την επιζητείς ,ιδιαίτερα όταν ασκείς δημόσιο αξίωμα . Η αντιμετώπιση της κριτικής με τέτοιον τρόπο δείχνει αδυναμία και μικροψυχία εκ μέρους σας.
Μάλλον ο Δήμος Λαγκαδά είναι αρκετά μεγάλος και απαιτητικός για τα μέτρα σας , και για να τον Δοικίσετε αποτελεσματικά χρειάζονται ικανότητες ,γνώση των προβλημάτων του Δήμου μας και των χωρίων του ,επικοινωνία με τους δημότες και σχέδιο με πίστη στο έργο , που οι δημότες με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους σας ανέθεσαν να εκτελέσετε .
Προεκλογικά αφού είχατε διατελέσει δυο τετραετίας δημοτικός σύμβουλος ,κάνατε σημαία τη σκληρή κριτική στην προηγουμένη διοίκηση και δώσατε πολλές υποσχέσεις ,ότι θα διαλευκάνετε τις << ΣΚΟΤΕΙΝΈΣ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ  >> όπως λέγατε της κλοπής των μηχανημάτων του βιολογικού και των δάνειων του πρόεδρου των Λουτρών 1.500.000 ευρώ ΚΛΠ...
Ο τρόπος που μιλούσατε έδειχνε ότι γνωρίζετε πολλά σχετικά με το θέματα αυτά και η πλειοψηφία των δημοτών μας σας πίστεψε και σας τίμησε με την εμπιστοσύνη της .
Όμως ούτε τότε σαν δημοτικός σύμβουλος και αργότερα σαν δήμαρχος κάνατε κάτι για να διαλευκανθούν οι << σκοτεινές υποθέσεις >> του Δήμου μας .
Σας ζητήθηκαν επίμονα εξηγήσεις για τα θέματα αυτά και δεν δώσατε απαντήσεις . Το αποφύγετε συστηματικά . Γιατί ? Τι άλλαξε από τότε ? Τι φοβάστε ? Μήπως θέλετε να κρύψετε κάτι ?
Εάν όσα λέγατε προεκλογικά είναι αλήθεια τότε με την << αδράνεια σας >> επί 3 χρόνια παραβαινετε το καθήκον σας για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας και δείχνετε ότι δεν τιμάτε την εμπιστοσύνη των δημοτών σας , ΟΤΕ τις υποσχέσεις σας .
Εάν όσα λέγατε ήταν ψέμματα η ανακρίβειες , πρέπει να βγείτε δημόσια και να το παραδεχτείτε .
Αλλιώς οι προεκλογικές καταγγελίες σας μπορούν να χαρακτηριστούν συκοφαντίες .
Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σας , παρότι εσείς μου επιτίθεστε προσωπικά για να μην γίνετε πιστευτή η κριτική μου.
Ως πρόεδρος της Δ.Κ. Ασσηρου ,όμως ,έχω υποχρέωση να δείχνω το ενδιαφέρον μου για τα προβλήματα του τόπου μου ,που περιμένουν οι δημότες μου από έμενα και να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους .Αυτός είναι ο μόνος λόγος που γίνομαι << ενοχλητικός >>  απέναντι σας σαν δήμαρχος .
Σε δημόσιες εμφανίσεις σας στα ΜΜΕ καυχιέται ότι κάνατε μεγάλο έργο σε λίγο χρόνο .Άλλα εσείς ούτε τα προβλήματα του Δήμου δεν γνωρίζετε , ούτε τις ανάγκες των χωρίων .
Πόσες φορές βγήκατε στα χωριά για να ακούσετε τα προβλήματα και τα τοπικά συμβούλια και να συζητήσετε με τους δημότες τα τοπικά προβλήματα ? Με ποια κριτήρια κάνετε τον σχεδιασμό των έργων ? Κανείς δεν ξέρει , γιατί δεν θέλετε να ξέρει ....
Ειδικά για την Δ.Ε. Ασσηρου που μπορώ να μιλήσω με απόλυτη σιγουριά , είναι σαν να μην υπαρχετε  και να μην υπάρχει αυτή για εσάς , παρότι ο πρώην Δήμος Ασσηρου είχε την μεγαλύτερη συνεισφορά στον Δήμο Λαγκαδά . Συγκεκριμένα μόλις αναλάβατε τα καθήκοντα σας το πρώτο πράγμα που κάνατε ήταν να πάρετε το JEEP , το επιβατικό αυτοκίνητο και όλο το μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου Ασσηρου ,δηλαδή 5 φορτηγάκια 4χ4 το JCB την αυτόματη σκούπα και όλα τα υπόλοιπα που με πολύς κόπο απέκτησε ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Ραβναλης .Και ενώ με τα μηχανήματα αυτά εξυπηρετούνται σχεδόν όλες οι ανάγκες του Δήμου Λαγκαδά εσείς δεν έχετε καταφέρει ούτε την κανονική τους συντήρηση , γιαυτό κάποια δεν μπορούν να λειτουργήσουν .
Απ' ότι ξέρω , ο Δήμος Λαγκαδά έχει τρία ιδιόκτητα γκρέϊντερ άλλα όταν τα ζητάνε οι αρμόδιοι μας λένε ότι είναι χαλασμένα .
Παρότι επανειλημμένα σας έχω γνωστοποιήσει εγγράφως τα προβλήματα μας ,ποτέ δεν ανταποκριθήκατε και όσες φορές έγινε ήταν με καθυστέρηση . Σας θυμίζω ότι επί 2 χρόνια αρνηθήκατε να στείλετε γκρέϊντερ στην Ασσηρο για να ξύσουν τους αγροτικούς δρόμους και παρόλα αυτό μας χαρακτηρίζετε το ποιο ευνοημένο χωριό ( ? )
Ευτυχώς που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας ο ΓΟΕΒ και μας έστειλε μηχανήματα . Αλλιώς στους δρόμους της Ασσηρου δεν θα μπορούσε να περπατήσει ούτε γάιδαρος .
Μου κάνετε πόλεμο  δίνοντας εντολή στους αντιδημάρχους  και στις υπηρεσίες του Δήμου να μην ικανοποιήσουν τα αιτήματα μου << ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΏΣΕΤΕ ΠΟΛΊΤΙΚΑ >> !!! Κάνετε μεγάλο λάθος .
Εγώ δεν έχω στόχο για πολίτικη εξέλιξη , άλλα να υπηρετήσω τον τόπο μου για όσο διάστημα θα με εμπιστεύεται , γιαυτό σας καταγγείλω για αδιαφορία !!! Εγώ δεν μπορώ να καθίσω ήσυχος απέναντι σε μια τέτοια διοίκηση που ενεργεί με κριτήριο τα πολίτικα παιχνίδια .
Εγώ δεν θα περιμένω το μάννα εξ ουρανού !!!
Το Τ.Σ της Δ.Ε Ασσηρου πήρε ομόφωνη απόφαση που σας γνωστοποιήσαμε επανειλημμένα για την τοποθέτηση μειωτέων της ταχύτητας των οχημάτων και πάρα τις συνεχείς προφορικές μας ενοχλήσεις για το ζήτημα αυτό εσείς δεν κάνατε τίποτα .
Στο μεταξύ διάστημα έγιναν μέσα στην Ασσηρο δυο τροχαία ατυχήματα , λόγο υπερβολικής ταχύτητας .
Ποιος έχει την ευθύνη ? Μπορείτε άραγε να απαντήσετε ?
Έχετε συναισθανθεί την ευθύνη της αμέλειας σας η έστω των υπηρεσιών σας ? Φοβάμαι πως όχι , γιατί διαφορετικά θα είχατε ευαισθητοποιηθεί και θα κάνετε έστω το ελάχιστο .
Αυτή η αμέλεια σας και μη έχοντας άλλα μέσα στην διάθεση μου με ανάγκασε προσωπικά να κατασκευάσω << ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ >> στον δρόμο με δικά μου χρήματα για να προλάβω τα χειρότερα . Γιατί όλοι οι συγχωριανοί μου φοβούνται για τα ατυχήματα και γίνομαι εγώ δέκτης παραπόνων . Εσείς είστε μακριά βολεμένος στην καρέκλα σας και ΑΠΏΝ !!!
Και δεν ακούτε ούτε τις φωνές ούτε τα παράπονα των δημοτών !!!
Ξεχνάτε ότι εκτός από την πραγματική ευθύνη υπάρχει και η ηθική ευθύνη .
Και αυτή είναι που χαρακτηρίζει το ήθος και το ύφος του δημόσιου άνδρα .Αυτήν περιμένει όλος ο  κόσμος !!!
Και αντι να με συνδράμετε εσείς και ο και ο καθ΄' ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος με τις υπηρεσίες του , χωρίς καν να μου ζητήσετε εξηγήσεις αντιδράσετε πράγματι αστραπιαία το παραδέχομαι , σε μηδενικό χρόνο τα μετρήσετε ,και τα βρήκατε υπερυψωμένα ,κάνατε δημοτικό συμβούλιο και πήρατε απόφαση να αποξηλωθουν . Ταυτόχρονα με καταγγείλετέ στην αστυνομία για να με συλλάβουν και με οδηγήσουν στο αυτοφόρω . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ? Για εσας το ενδιαφέρον μου για τα τοπικά προβλήματα είναι ανυπακοή.
Πράγματι θα ήταν μεγάλη επιτυχία του δήμαρχου και του αντιδήμαρχου να οδηγήσουν τον ενοχλητικό πρόεδρο Δ.Ε Ασσηρου για το καλό του χωρίου του στο αυτοφόρω , να καταδικαστεί για ανυπακοή .
Αξίζετε έπαινο για αυτό , γιατί θα βάζατε στην θέση του τον εκλεγμένο με την αντιπολίτευση πρόεδρο που αντιπολιτεύεται τον δήμαρχο .
Θα ήταν ένα καλό μάθημα για όλους τους ενοχλητικούς συμβούλους και δημότες να κάτσουν στα αυγά τους ...
Σας έκανα καταγγελία πριν από 2 χρόνια σε βάρος του δημοτικού συμβούλου Κ.  Η . Στογιου για κατασκευή περίφραξης του οικόπεδου του μέσα σε κοινόχρηστη έκταση ,άλλα ούτε καν ασχοληθήκατε εσείς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πολεοδομίας .
Βέβαια ο κ. Στογιος είναι φιλα προσκείμενος στην πολίτικη της αδράνειας σας και δεν σας ενοχλεί , όπως εγώ . Αρα δεν έχετε κανένα λόγο να στραφείτε σε βάρος του ,ούτε καν να ελέγξετε την καταγγελία μου.
Οι υπηρεσίες του Δήμου δεν μπορούν να ασχολούνται με ενοχλητικούς δημότες και ας ειναι εκλεγμένοι.
Φαίνεται ότι για εσάς υπάρχουν διαφορετικές κατηγόριες δημοτών και εκλεγμένων ,ανάλογα ποσό σας υποστηρίζουν η πόσο σας κάνουν κριτική . Άλλα νομίζω η κριτική δεν είναι οπωσδήποτε αντιπολίτευση όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε .
Στις ενέργειάς σας όχι μόνο δεν δείχνετε διάθεση συνεργασίας με τα τοπικά συμβούλια , όπως προβλέπεται από τον νομό και πρέπει να κάνετε για την σωστή λειτουργία Δήμου άλλα εσείς μας αγνοείτε επιδεικτικά !!!
Το κάθε χωριό έχει όμως έχει τους τοπικούς εκπρόσωπους του , που πρέπει να γίνονται σεβαστοί από την διοίκηση του Δήμου . Η περιφρόνηση που δείχνετε στα τοπικά συμβούλια , για να αισθάνεστε τη κυριαρχία της εξουσίας σας ,είναι αυταρχισμός και θα γυρίσει μπούμερανγκ σε βάρος σας .
Μην ξεχνάτε , ΕΝΤΟΛΉ ΕΚΤΕΛΕΊΤΕ !!!
Οι δημότες πλέον έχουν σχηματίσει προσωπική γνώμη και ξέρουν ποιος είναι ο καθένας μας .
Οι εκλογές είναι κοντά και θα μας κρίνουν όλους κατά τα έργα μας .
Κύριε δήμαρχε οι αρχαίοι έλεγαν << αρχή άνδρα δεικνυσι  >>  γι ' αυτό                                              << έχουσι γνώσιν οι φυλακές >> !!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΗΣ Δ.Ε ΑΣΣΗΡΟΥ 


Posted by NICK MC CAIN on 7:44:00 PM. Filed under , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ