lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΕΤΣΙΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΕΤΣΙΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Η δήλωση του αντιδήμαρχου περιβάλλοντος  του Δήμου Λαγκαδά σχετικά με την φασαρία σε καφετέρια μεταξύ τους
!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ STO FACEBOOK  - Κόντρα στις φήμες και στα κακόβουλα σχόλια από 'ξένους' δημοσιογράφους που 'αγάπησαν' ξαφνικά τον Σοχό, η φωτογραφία αποδεικνύει ότι στο χωριό μας είμαστε όλοι αγαπημένοι...
Από αριστερά ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σάκης Λέτσιος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Λαγκαδά και εορτάζων Απόστολος Μισχόπουλος, και ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βασίλης Τυλίδης..

Η απάντηση μας είναι ότι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν και ο ανταποκριτής μας που ήταν μπροστά στο περιστατικό και είναι ποιο Σοχαλης και από εσάς που μας έδωσε την είδηση !!!
Εμείς παρουσιάζουμε και την απάντηση σας από το facebook ...
Εμείς μέσα από εδώ βλέπουμε πως είστε ,  και ξέρουμε την κατάσταση στον δήμο ΣΟΧΟΥ και τους αγώνες που έχει δώσει ο Λέτσιος από την αρχή που αποσύρθηκε από την παράταξη του σημερινού δήμαρχου και δεν έκατσε σε πολίτικες με μισθούς και ανενεργός σαν γλάστρα  !!!
Έκτος από αυτό είμαστε και περήφανοι σας Λαγκαδάς διότι εμείς νομίζουμε ότι έχουμε και μια κληρονομία Λοφίσκος  που μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί πουθενά που θα έλυνε τα χέρια όλης της περιφέρειας ξέρετε προσωπικά γιατί μιλάμε και ο Σοχός θα γινόταν το παλάτι στολίδι της περιφέρειας Λαγκαδά  !!!
Εμείς μέσα από εδώ προτείνουμε σαν αντιδήμαρχος περιβάλλοντος να πράξετε κανένα έργο να αρμόζει σε όλη την επαρχία  και ιδίως τα πολύ διαφημιζόμενα  λουτρά Λαγκαδά με τα λύματα να χύνονται σε κανάλι  συνθήκης RAMSAR  και όχι σε βιολογικό καθαρισμό που θα έπρεπε, και με πολλούς κίνδυνους μόλυνσης των κατοίκων με τα κουνούπια σε έξαρση  ....
Εμείς χαιρόμαστε να είστε αγαπημένοι αλλά όταν δεν έχουμε να ασχοληθούμε με έργα ασχολούμαστε με τα παραπολιτικά σας τερτίπια !!!
Τέλος με φιλικούς χαιρετισμούς το ΕΜΑΙL μας είναι διαθέσιμο για κάθε τι που  ξενίζει και δίνουμε βήμα σε όλον τον κόσμο από εδώ !!! 

Posted by NICK MC CAIN on 8:27:00 PM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΕΤΣΙΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ