lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - Η ΥΑΗΟΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ GOOGLE ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - Η ΥΑΗΟΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ GOOGLE ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

 
                                           Yahoo
Σίγουρα δεν έχετε δει αυτό έρχεται μετά από χρόνια της Google κυριαρχίας. Yahoo είναι πίσω ως η κορυφαία ιδιότητα ιστού (στις ΗΠΑ).
Αυτό προέρχεται από την comScore Media Metrix, η οποία απελευθερώνει μηνιαίες λίστες των top 50 των ΗΠΑ ιδιότητες ιστού. Απλώς τίθεται έκθεση του Ιουλίου , και κάθεται εκεί Yahoo δικαίωμα στην κορυφή.

Σας εκπλήσσει το γεγονός ότι το Yahoo είναι η κατάταξη πάνω από το Google; Πιστεύετε Yahoo προσφέρει σημαντική αξία για τις επιχειρήσεις; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια .

Yahoo δεν έχει στην κορυφή της λίστας για δύο χρόνια (ναι, φαίνεται ακόμα περισσότερο από αυτό), αλλά εκεί που είναι, και μάντεψε. Αυτό δεν περιλαμβάνει ακόμη και Tumblr κυκλοφορίας.

Yahoo ιδιότητες, ακόμα και χωρίς αυτόν, είδε 196,6 εκ. μοναδικούς επισκέπτες από τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του μήνα, σε σύγκριση με το Google 's 192300000, ακόμα και η Google συνεχίζει να κυριαρχεί στην αγορά αναζήτησης από ένα πολύ ευρύτερο περιθώριο. Αν θέλετε να μετρήσετε Tumblr, μπορείτε να προσθέσετε ένα άλλο 38,3 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.

Yahoo

Κοιτάξτε αυτό το διάγραμμα για μια στιγμή, και να το πάρετε μέσα Κοιτάξτε πόσο υψηλότερο είναι το Yahoo από τη Microsoft, Facebook, Amazon, eBay, Twitter κλπ είναι όλος ο τρόπος κάτω στο 30, πιο κάτω ακόμη και Tumblr. Αρκεί να πούμε, το Yahoo είναι τεράστια.

Greg Sterling στο Land Marketing συμμερίζεται αυτή την δήλωση από έναν εκπρόσωπο της comScore: «Tumblr είναι επί του παρόντος δεν περιλαμβάνονται στις τοποθεσίες Yahoo! roll-up φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες στο παιχνίδι, και με δεδομένο το πόσο κοντά Sites Yahoo και η Google έχουν τους τελευταίους μήνες. μπορεί πιθανόν απλά να είναι φυσιολογική εποχιακή / μήνα σε μήνα διακυμάνσεις. "

Ανεξάρτητα από το αν ή όχι αυτό είναι απλά από μήνα σε μήνα, το γεγονός ότι είναι ακόμη και σε ένα διαρκή αγώνα δρόμου με το Google θα πρέπει να πω κάτι.

Είναι σίγουρα αξίζει να σημειωθεί ότι οι αριθμοί αυτοί δεν λαμβάνουν κίνησης στην κινητή υπόψη, αλλά το κινητό είναι ακριβώς όπου Yahoo έχει εστιάσει το μεγαλύτερο μέρος των προσπαθειών της, δεδομένου ότι ο πρώην της Google Marissa Mayer ανέλαβε ως Διευθύνων Σύμβουλος του περασμένου έτους.

Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να μην υποθέσουμε ότι η παρουσία Mayer υπήρξε βασικός παράγοντας που συμβάλλει στην άνοδο της Yahoo πίσω στην κορυφή. Δεν νομίζω ότι πολλοί θα υποστήριζαν ότι οι ιδιότητες της Yahoo ήταν γενικά στασιμότητα για αρκετό διάστημα πριν από Mayer έφτασε. Από τότε που έφτασε, το Yahoo έχει ξεδιπλώσει μεγάλες ανασχηματισμοί των βασικών προϊόντων της, όπως η αναζήτηση, η ιστοσελίδα του, το Yahoo Mail και το Flickr.

Μερικές από αυτές τις ανασχηματισμοί ήταν πιο δημοφιλής από τους άλλους. Ακόμα και μετά από δύο μήνες, συνεχίζουμε να δούμε μια μεγάλη αρνητική σχολιασμό από το Yahoo Mail οι χρήστες σχετικά με τον ανασχεδιασμό, αν και το γεγονός ότι έχει εμπνεύσει τόσο πολύ παθιασμένη οργή ​​πρέπει να πω κάτι για τον εαυτό της. Οι χρήστες ενδιαφέρονται για το Yahoo Mail.

Στο e-mail πλευρά των πραγμάτων, Yahoo κάνει ακόμη περισσότερα για να πάρει τους χρήστες ενδιαφέρονται, προσφέροντας έως και παλιά out-of-use διευθύνσεις και το Yahoo ταυτότητες για τους χρήστες, ώστε να μπορούν να γίνουν καλύτερα ονόματα. Αυτή η κίνηση, όμως, υπήρξε αμφιλεγόμενη, καθώς οι εμπειρογνώμονες ασφάλειας έχουν πάρει το θέμα με αυτό.

Εκτός από όλα τα ανασχηματισμοί, Yahoo έχει αποκτήσει ιδιότητες αριστερά και δεξιά, ακόμη και σε ένα υψηλότερο ρυθμό από ό, τι η Google, ο οποίος υπήρξε ιστορικά πολύ απόκτηση χαρούμενος. Πολλές από αυτές τις εξαγορές θα πρέπει να μεταφραστεί σε περισσότερους χρήστες, και Tumblr είναι το μεγάλο.

Είναι προφανές ότι ένα μεγάλο μέρος των χρηστών της Google προέρχονται από την αναζήτηση, και η Google έχει το πλεονέκτημα της μπάρα διευθύνσεων του browser Chrome της (ή το κύριο πλαίσιο, αν θέλετε), επισημαίνοντας τους χρήστες στο Google ιδιότητες άμεσα κάθε φορά που παίρνουν στο Διαδίκτυο. Προσθέστε το YouTube στο μίγμα, και η παρουσία της Yahoo στη λίστα μπροστά από το Google είναι η πιο εντυπωσιακή, ακόμη και χωρίς το υψηλό μερίδιο της αγοράς αναζήτησης Google κατέχει.

Παρόλα αυτά, το Yahoo ελπίζει να σκαλώνουν ένα μικρό κομμάτι αυτής της χρήσης αναζήτησης Chrome, καθώς μόλις την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία ξεκίνησε μια ανανεωμένη γραμμή εργαλείων , καθιστώντας το διαθέσιμο για Chrome για πρώτη φορά. Φυσικά, αυτό δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους να λάβουν το Yahoo αναζήτησης, αλλά και σε άλλα δημοφιλή ακίνητα Yahoo.

Εάν το κινητό κυκλοφορίας είχαν συμπεριληφθεί στους αριθμούς, η Google θα δείτε πιθανόν ένα σημαντικό χτύπημα στην κατάταξη της, αν και αναρωτιέμαι πώς τα κινητά Google+ χρησιμοποιούν στοίβες μέχρι τη χρήση κινητών Tumblr. YouTube είναι μια άλλη ιστορία.

Yahoo είναι σε μια αποστολή για να βγει από την αντίληψη ότι είναι ένας δεινόσαυρος του Διαδικτύου. Οι παραπάνω αριθμοί είναι ένα καλό σημάδι, όπως είναι το Tumblr η εξαγορά, αλλά η εταιρεία υφίσταται επίσης ένα rebranding της διαδικασίας. Είμαστε τώρα στη μέση μιας περιόδου κατά την οποία Yahoo δοκιμάζει ένα διαφορετικό λογότυπο κάθε μέρα πριν αξιολογεί ανατροφοδότηση και τελικά επιλέγει μια φρέσκια ματιά.

Μια τακτική σημείο της κριτικής κατά της εταιρείας είναι ότι αυτό που έχουν την κίνηση, αλλά δεν είναι αυτό αξιοποιείται αρκετά καλά. Λοιπόν, από όπου και αν εργάζονται σε αυτό. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για περισσότερες διαφημίσεις για να χτυπήσει Tumblr , για παράδειγμα.

Το ένα τέταρτο του ενός εκατομμυρίου νέων blogs είναι να δημιουργηθεί κάθε μέρα στο Tumblr, Mayer είπε σε μια πρόσφατη κλήση κέρδη. Επίσης άφησε να εννοηθεί σε αναμονή Tumblr εντάξεις στο Yahoo προϊόντα. Καθημερινά ενεργοί χρήστες αυξήθηκαν κατά 120% σε όλες τις εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είπε.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα νέες μορφές διαφήμισης - διαφημίσεις ρεύμα στο ρεύμα News Yahoo, και μια διαφήμιση πινακίδα στην αρχική σελίδα. Yahoo έχει επίσης την αύξηση των συμπράξεων του περιεχομένου της με μάρκες όπως το ABC News, CNBC, Condé Nast, Broadway βίντεο, και NBC.

Μολύβδου Yahoo ως την κορυφή των ακινήτων στις ΗΠΑ web θα πρέπει να θεωρείται μια μεγάλη υπόθεση για τους διαφημιστές, σαφής και απλός.

Οι επιχειρήσεις σε γενικές γραμμές θα πρέπει επίσης να λάβει υπόψη, και να εξετάσει τρόπους για να φτάσει αυτό το τεράστιο κοινό. Google έχει σίγουρα το μερίδιο της αγοράς αναζήτησης, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι ψάχνουν με το Yahoo / Bing. Yahoo Mail είναι σαφώς ακόμα ένα μεγάλο μέρος του e-mail της αγοράς, και η Google είναι μόνο καθιστά πιο δύσκολο για τους εμπόρους για να πάρει τα μηνύματά τους δει στο Gmail.

196.600.000 άτομα (θυμηθείτε, αυτό είναι μόνο το κοινό των ΗΠΑ) είναι μια πολλή κίνηση και η κίνηση για τις ροές web. Δεν είναι όλα, αλλά κάποια από τα οποία πρόκειται να ρέει σε άλλες επιχειρήσεις όπως η δική σας, αν κάνετε τις προσπάθειες για να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες όπου και αν παρουσιάζονται, είτε αυτό είναι, e-mail, τα ψώνια, ή οπουδήποτε αλλού.

Μπορεί να θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο τι Yahoo προσφέρει στα της Yahoo Small Business site, το οποίο περιλαμβάνει τομείς, email, φιλοξενία, ηλεκτρονικό εμπόριο, διαφήμιση εργαλεία, APIs και άλλων πόρων. Εδώ είναι μια λίστα με τοποθεσίες και υπηρεσίες της Yahoo. Πότε ήταν η τελευταία φορά που εξέτασε το πώς θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτό που Yahoo έχει να προσφέρει στο διαδίκτυο; Το γεγονός ότι η Yahoo είναι η κορυφαία ιδιότητα ιστού πρέπει να είναι ένα εγερτήριο κάλεσμα. 

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 12:48:00 PM. Filed under , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - Η ΥΑΗΟΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ GOOGLE ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ