lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


Ο διευθυντής ενός χώρου αποθήκευσης και διανομής προϊόντων μίας γερμανικής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ έδενε σε έναν στύλο νεαρούς μαθητευόμενους εργαζόμενους, χρησιμοποιώντας πλαστικό περιτυλίγματος και διάτασσε το προσωπικό να γράφει στα πρόσωπά τους με μαρκαδόρους στη διάρκεια καψονιών στα οποία τους υπέβαλε, παραδέχθηκε σήμερα η εταιρεία Aldi Süd.

Το ίδιο στέλεχος της εταιρείας απειλούσε, επίσης ότι θα κλείδωνε τους εκπαιδευόμενους σε ένα δωμάτιο-καταψύκτη για 20 λεπτά, αν δεν υπάκουαν στις εντολές του.

Η Άλντι, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εκπτωτικών σούπερ-μάρκετ στη Γερμανία που πωλούν, κυρίως, τρόφιμα σε χαμηλές τιμές, παραδέχθηκε, ερωτηθείσα από το Γερμανικό Πρακτορείο ότι οι καταγγελίες περί κακομεταχείρισης των ειδικευόμενων εργαζομένων της, που έφερε στη δημοσιότητα το ειδησεογραφικό περιοδικό Der Spiegel, αληθεύουν. Η διεύθυνση της επιχείρησης ανέφερε ότι η συμπεριφορά αυτή στο κέντρο διανομής προϊόντων στο Μάλμπεργκ, στη νοτιοδυτική Γερμανία, της προκάλεσε κατάπληξη και σοκ.

"Ανακαλύψαμε με φρίκη, όταν διεξαγάγαμε εσωτερική έρευνα ότι η ουσία όσων περιγράφονται (στο δημοσίευμα) είναι ουσιαστικά αλήθεια", ανέφερε η εταιρεία. Πρόσθεσε ότι δεν ήταν ενήμερη για τα καψόνια στα οποία υπέβαλε ο διευθυντής τους εργαζόμενους, πριν το περιοδικό της ζητήσει να σχολιάσει την υπόθεση.

Στα μέλη του προσωπικού της που είχαν λάβει μέρος σε αυτές τις παρεκτροπές, όπως και σε ανώτερα στελέχη της, επιβλήθηκαν πειθαρχικά μέτρα, ανέφερε η Άλντι, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Το δημοσίευμα του Σπίγκελ βασίστηκε σε ένα βιβλίο που συνέγραψε ένα πρώην διευθυντικό στέλεχος της Άλντι και περιέχει τη μαρτυρία ενός από τους υπαλλήλους της που υπέστησαν την κακομεταχείριση.

Το θύμα ανέφερε ότι ο διευθυντής της αποθήκης τον έδεσε τόσο σφιχτά με το πλαστικό, που χρησιμοποιείται στις αποθήκες, για να σταθεροποιούνται τα προϊόντα τα οποία τοποθετούνται πάνω σε παλέτες, που, μετά δυσκολίας, κατάφερνε να αναπνέει.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, φωτογραφίες του καψονιού αυτού έχουν δημοσιευθεί στο Διαδίκτυο. Το ίδιο πρόσωπο είπε ότι δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί ή να καταγγείλει τη μεταχείριση που υπέστη, διότι φοβόταν ότι θα απολυόταν.

Η Άλντι Σιντ διαθέτει 1.790 καταστήματα στη νότια Γερμανία και ένα τεράστιο πρόγραμμα εκπαίδευσης προσωπικού.
Real.gr

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 10:00:00 AM. Filed under , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ