lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το...
μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι της ανοχής να ξεχειλίσει, αφυπνίζοντας το ελληνικό κράτος απέναντι στον κίνδυνο που αποτελεί για την ελληνική κοινωνία η ακροδεξιά αυτή συμμορία.

Η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να εξοντώσει τη Χρυσή Αυγή που εδώ και πολύ καιρό εκμεταλλευόμενη τη βαθιά κρίση της ελληνικής κοινωνίας, δρα ανεξέλεγκτα, παραβιάζει στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, τρομοκρατεί όσους θεωρεί αντιπάλους της και δολοφονεί εν ψυχρώ μετανάστες και πλέον και Έλληνες πολίτες. Η κυβέρνηση φοβάται ότι αν δεν πάρει αποτελεσματικά μέτρα είναι πολύ πιθανό η καταιγίδα της Χρυσής Αυγής να οδηγήσει τη χώρα σε ένα ιδιότυπο εμφύλιο πόλεμο σπρώχνοντας την ελληνική κοινωνία στο νόμο της ζούγκλας. Προφανώς η ηγεσία και τα μέλη της Χρυσής Αυγής βλέποντας τη συντεταγμένη πολιτεία να μην αντιδρά στις προκλήσεις της πίστεψε ότι μπορεί να επιβάλει το νόμο της ζούγκλας και να αντικαταστήσει με τη βία τους νόμους της ελληνικής πολιτείας.

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου όπου συμμετείχαν εκτός από κυβερνητικά στελέχη και διακεκριμένοι νομομαθείς, η κυβέρνηση φαίνεται να καταλήγει σε ένα σχέδιο δράσης απέναντι στη Χρυσή Αυγή με το πρώτο βήμα να γίνεται χθες όταν ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας παρέδωσε φάκελο με 32 αδικήματα βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Δοθέντος ότι το ελληνικό σύνταγμα δεν προβλέπει τη διαδικασία να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου, η κυβέρνηση αποφάσισε να αξιοποιήσει όλο τον ποινικό κώδικα αλλά και να το βελτιώσει με προσθήκες προκειμένου να εξοντώσει την νεοναζιστική οργάνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Οι 32 περιπτώσεις των αδικημάτων που περιλαμβάνει ο φάκελος Δένδια που παραδόθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και δύο δολοφονίες είναι το πρώτο βήμα του οδικού χάρτη που χάραξε η κυβέρνηση προς την εξόντωση της Χρυσής Αυγής. Είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα η δικαιοσύνη θα ασκήσει διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για πολλούς βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής με σκοπό να ανακηρύξει τη Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί από την ειδική νομοθεσία περί τρομοκρατίας και στη συνέχεια να ποινικοποιηθεί η δραστηριότητα του «κόμματος» αυτού και τα μέλη τους να αντιμετωπιστούν σαν τρομοκράτες ή μέλη συμμοριών με μαφιόζικα χαρακτηριστικά.

Η διαδικασία αυτή θα ξεπεράσει το συνταγματικό πρόβλημα που εμποδίζει τη πολιτεία να θέσει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, οι συνέπειες όμως για τους βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου θα είναι εξίσου εξοντωτικές. Κυβερνητικά στελέχη και νομομαθείς έχουν επισημάνει ότι η διαδικασία ανακήρυξης της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική συμμορία θα οδηγήσει μαθηματικά σε μια σειρά από δικονομικά εργαλεία που θα ανοίξουν το δρόμο στην διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής από το κράτος αλλά και στην με αναδρομική ισχύ απαίτηση του κράτους να του επιστραφούν οι επιχορηγήσεις που έλαβε το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου από τη στιγμή που μπήκε στη Βουλή. Στην περίπτωση μάλιστα που η Χρυσή Αυγή δεν θα μπορέσει να επιστρέψει τα χρήματα αυτά, το κράτος θα προχωρήσει στη δήμευση των περιουσιακών στοιχείων τόσο της Χρυσής Αυγής, όσο και της ηγεσίας της. Το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της μηδενικής ανοχής προς την Χρυσή Αυγή έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι όταν με τη απόφαση του Νίκου Δένδια ανακλήθηκαν όλοι οι αστυνομικοί που απασχολούντο στη προστασία των βουλευτών και της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

Read more: http://www.pistepseto.eu/2013/09/blog-post_9143.html#ixzz2fXJ4qH4D

Posted by NICK MC CAIN on 5:25:00 PM. Filed under , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ