lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK TI ΝΕΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ !!!

Μέχρι τώρα, σχεδόν όλοι γνωρίζουν ότι το Facebook σχεδιάζει την εισαγωγή διαφημίσεις βίντεο σε Ροές Ειδήσεων χρηστών πριν από το τέλος του έτους. Πριν συμβεί αυτό όμως, το Facebook έχει να καρφώσει την εκτέλεση. Μετά από όλα, μία λάθος κίνηση και οι νέες διαφημίσεις βίντεο του Facebook θα μπορούσε να στείλει τους χρήστες (και των εσόδων διαφήμισης) που προσπαθούν να ξεφύγουν από το κοινωνικό δίκτυο.

Πιστεύετε ότι το Facebook θα καρφί διαφημίσεις βίντεο; Ή θα χρησιμεύσει μόνο για να διώξετε τους χρήστες; Ας γνωρίζουν στα σχόλια.

Την Πέμπτη το απόγευμα, το Facebook ανακοίνωσε ότι αλλάζει το πώς παίζουν βίντεο για Ροές Ειδήσεων. Αντί να κάνετε κλικ στη μικρογραφία βίντεο για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του περιεχομένου, τα βίντεο τώρα θα αρχίσει να παίζει αυτόματα όταν ο χρήστης βλέπει. Το βίντεο θα είναι υποτονική, βέβαια, αλλά ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει τον ήχο κάνοντας κλικ στο βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο θα λάβει επίσης το βίντεο σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό έχει να κάνει με τις διαφημίσεις βίντεο του Facebook; Είναι προφανώς Facebook θέτει τις βάσεις για το πώς οι διαφημίσεις βίντεο της πρόκειται να εργαστούν στο μέλλον. Το νέο βίντεο Facebook λειτουργεί μόνο στην προσωπική και την μπάντα σελίδες για τώρα, αλλά Facebook λέει ότι είναι με αυτό ως πλατφόρμα δοκιμών για την ενδεχόμενη εγκατάσταση της διαφημίσεις βίντεο. Εδώ είναι αυτό που το Facebook είχε να πει σε ένα Q & A Σχετικά με διαφημιστή βίντεο:
Κατά την πρώτη, αυτό το χαρακτηριστικό θα πρέπει να περιορίζεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από ιδιώτες, μουσικούς και μπάντες. Κάνουμε αυτό για να βεβαιωθείτε ότι έχουμε δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Την πάροδο του χρόνου, θα συνεχίσουμε να διερευνήσει τρόπους για να φέρει αυτό για τους εμπόρους στο μέλλον.
Όπως μπορείτε να δείτε, το Facebook έχει επίγνωση του γεγονότος ότι οι διαφημίσεις βίντεο ενοχλήσει τους χρήστες. Στην πραγματικότητα, μια έκθεση από τις αρχές Αυγούστου, δήλωσε ότι Zuckerberg και η ομάδα μηχανικών του προσπαθούσαν να καταλάβω τον καλύτερο τρόπο για να κάνουν τις διαφημίσεις βίντεο ανεκτή.
 Φαίνεται ότι αυτόματα την αναπαραγωγή του βίντεο χωρίς ήχο ήταν καλύτερη λύση τους, αλλά το κάνουμε με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί η πραγματικό κίνδυνο των εν λόγω διαφημίσεις βίντεο δεν έχει καμία επίδραση σε όλα.

 Αυτό είναι όπου το Facebook έχει να βρει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ της λήψης διαφημίσεις βίντεο λιγότερο ενοχλητικό, ενώ εξακολουθεί να καθιστά ελκυστικό για τους χρήστες και τους διαφημιζόμενους όσο. Αυτή η ισορροπία μπορεί να έχουν ήδη βρεθεί σε μια άλλη έκθεση αναφέρει ότι το Facebook δεν πρόκειται να slather News Feed ενός χρήστη σε διαφημίσεις βίντεο όλη την ημέρα. Αντ 'αυτού, οι χρήστες θα βλέπουν μόνο μέχρι τρεις διαφημίσεις την ημέρα από τον ίδιο διαφημιζόμενο.

Συνολικά, είναι μια αρκετά λογική που έχει συσταθεί. Τρεις 15 δευτερολέπτων διαφημίσεις την ημέρα, πάνω από άλλες διαφημίσεις στο Facebook, είναι μια μικρή τιμή για να πληρώσει για να κρατήσει Facebook δωρεάν. Μετά από όλα, αυτό είναι ό, τι είναι όλα αυτά - Facebook κάνει αρκετά χρήματα για να κρατήσει τους επενδυτές της, ευτυχισμένη, και το πιο σημαντικό, διατηρώντας το κοινωνικό δίκτυο ελεύθερη να χρησιμοποιήσει.

Με διαφημίσεις βίντεο, το Facebook μπορεί να είναι σε θέση να τους στοχευόμενους χρήστες που χρησιμοποιούν το λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων για να αφαιρέσετε τις παραδοσιακές διαφημίσεις από το κοινωνικό δίκτυο. Ο καθένας αισθάνεται το τσίμπημα αυτές τις μέρες από αναστολείς διαφημίσεων, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν να μπλοκάρει ακριβώς όλες τις διαφημίσεις , χωρίς ποτέ να σκεφτόμαστε τις συνέπειες του αποκλεισμού των διαφημίσεων σχετικά με τις υπηρεσίες που λαμβάνουν ως δεδομένο.

Ακόμη και αν το Facebook κάνει κάπως διαφημίσεις βίντεο ανεκτό, αυτό δεν σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να αποδέχεται τους. Σύμφωνα με gomo News , μια μελέτη που διεξήχθη από Censuswide για λογαριασμό του Adblock Plus διαπίστωσε ότι πάνω από το 70 τοις εκατό των ερωτηθέντων δεν θέλουν να δείτε τις διαφημίσεις σε κινητά app του Facebook.
 Τα αποτελέσματα της παραπάνω έρευνας θα πρέπει να κάνει το Facebook ανησυχεί. Facebook mobile χρήση αυξάνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς σε κάθε τρίμηνο με τα τελευταία αποτελέσματα τριμήνου που αποκαλύπτει ότι στις ΗΠΑ οι χρήστες smartphone πέρασε ένα συνδυασμένο 225400000000 λεπτά στο Facebook κινητό στο 2ο τρίμηνο του 2013. Σκεφτείτε όλα τα έσοδα από τις διαφημίσεις που θα φέρει με νέες διαφημίσεις για κινητές του βίντεο, και πόσα έσοδα θα χάσει αν οι χρήστες άρχισαν να χρησιμοποιούν λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων.

Αυτό είναι όπου τα πράγματα παίρνουν τριχωτό για το Facebook και άλλες πλατφόρμες που κινούνται στο κινητό. Οι χρήστες που απολαμβάνουν ήδη μια διαφήμιση χωρίς εμπειρία στην επιφάνεια εργασίας οφείλεται σε φραγή διαφημίσεων θα αναμένουν το ίδιο πράγμα στο κινητό. Θα ακολουθήσει αποκλεισμού διαφημίσεων μεθόδους λογισμικού και άλλα για να σταματήσει τις προσπάθειες του Facebook να έχει κέρδος κινητή πλατφόρμα της.

Το Facebook είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου εξαρτώνται από έσοδα διαφήμισης αυτές τις μέρες. Είναι ακριβώς η πραγματικότητα του σύγχρονου Web. Είναι επίσης μια πραγματικότητα ότι οι χρήστες γίνονται όλο και πιο εχθρική προς όλες τις μορφές διαφήμισης. Οι διαφημίσεις βίντεο δεν πρόκειται να βελτιώσει την κατάσταση. Το καλύτερο του Facebook μπορεί να κάνει είναι να τους όσο γίνεται πιο υποφερτό, και να επισημάνω στους χρήστες ότι αυτές οι διαφημίσεις είναι το ίδιο το πράγμα που κρατάει το κινητό app που προσφιλείς ελεύθερη να χρησιμοποιήσει.

Zach Walton is a Writer  City Lagadas News 
WEB PRO NEWS 

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 7:25:00 PM. Filed under , , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ