lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Η YAHOO ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΗΝ GOOGLE ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Η YAHOO ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΗΝ GOOGLE ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


Yahoo προσπερνά Google για Ιούλη 2013 Traffic ΗΠΑ Top Spot
Με τον πρώην εκτελεστικό Google Marissa Mayer στο τιμόνι ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, τις τύχες της Yahoo ψάχνουν φωτεινή με κάθε λεπτό που περνάει. Πρόσφατες επιδόσεις της εταιρείας κατά αντίπαλος της Google είναι ένα ακόμη κομμάτι των ευπρόσδεκτη είδηση ​​για την πύλη και μηχανή αναζήτησης. 

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση από την comScore εταιρεία έρευνας αγοράς, Yahoo καταγράφονται σχεδόν 197 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουλίου. Αυτό άκρες καταλάβω Ιούλιος σύνολο της Google για μοναδικούς επισκέπτες κατά 4,3 εκατ. ευρώ και θα είναι η πρώτη φορά που η Yahoo ξεπέρασε το Google σε μοναδική κίνηση επισκεπτών από το Μάιο του 2011. Εν τω μεταξύ, η Microsoft και το Facebook ρυμουλκούμενα πίσω με σχεδόν 180 εκατομμύρια και 142 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, αντίστοιχα. AOL ρυμουλκούμενα πίσω από τους άλλους μόνο με 117 εκατομμύρια μοναδικούς προβολές σελίδων. 
Yahoo έκανε επίσης την κορυφή της επιχείρησης «Top 30 Κοινοπρακτικό Φορείς Focus Ad" λίστα με το ίδιο ποσό των μοναδικών επισκεπτών. Meanwhie, η Google ρυμουλκούμενα πίσω ShareThis και Outbrain με 182 εκατομμύρια μοναδικούς προβολές σελίδων. 
Η αύξηση αυτή κίνηση έρχεται ως μια καλή είδηση ​​για Mayer, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία στο Yahoo, τον Ιούλιο του περασμένου έτους. Από τότε, η εκτελεστική ατρόμητος έχει κάνει μια σειρά από αλλαγές για να βοηθήσει την αναμόρφωση της εικόνας της εταιρείας και να κάνει τις ιδιότητές του πιο ελκυστικό για τους επισκέπτες. Υπό την ηγεσία του Mayer, Yahoo απέκτησε, επίσης, περισσότερες από 20 εταιρείες σε όλο το 2012 και το 2013, σε μια προσπάθεια για να προσθέσετε μια ποικιλία από νέες ιδέες και τεχνολογίες μέσα στην πτυχή. Αυτό περιελάμβανε την Μάιος 2013 απόκτηση του Tumblr για ένα δροσερό $ 1,1 δισ. ευρώ. 
Αυτό που κάνει το Web κατόρθωμα της Yahoo κυκλοφορίας ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι φιγούρες που comScore δεν περιελάμβανε προβολές σελίδων από κινητές συσκευές, ούτε εξαγορά της εταιρείας του Tumblr συμβάλλουν σε αριθμούς κυκλοφορίας της Yahoo. Σύμφωνα με τα στοιχεία της comScore, Tumblr συνέπεσε 38 εκατομμύρια μοναδική θέα στη δική του σελίδα τον Ιούλιο. Εν τω μεταξύ, τα ίδια στοιχεία δείχνουν ότι η κίνηση της Yahoo αυξήθηκε κατά περίπου 20 τοις εκατό από τον περασμένο Ιούλιο, επιτρέποντάς της να ξεπεράσει στιγμιαία Google στην κατάταξη της κυκλοφορίας αγώνα. 
Ως αποτέλεσμα, το Yahoo είναι σήμερα πίσω από το Facebook και το Google, όταν πρόκειται για κινητό κυκλοφορίας. Ωστόσο, η εστίαση Mayer για τη βελτίωση των προϊόντων είναι πιθανό να βελτιωθεί αυτή η στάση, σύμφωνα με την comScore αναλυτής Andrew Lipsman. Εστίαση Mayer για τη βελτίωση Web της εταιρείας συμμετοχών είναι κεντρικής σημασίας για τη νέα στρατηγική της εταιρείας για τη δημιουργία πιο μοναδική κίνηση, κάτι που κατέστη σαφές κατά το δεύτερο τρίμηνο τα κέρδη της εταιρείας κλήση. «Προσλαμβάνουν και να διατηρούν μια μεγάλη ομάδα? Κατασκευή εμπνέει προϊόντα που θα προσελκύσουν τους χρήστες και την αύξηση της κυκλοφορίας?. Ότι η κίνηση θα αυξήσει το ενδιαφέρον διαφημιζόμενου και τελικά μεταφράζεται σε έσοδα από τους ανθρώπους, τότε τα προϊόντα, στη συνέχεια, κίνηση, τότε τα έσοδα», είπε ο Mayer. 

Posted by NICK MC CAIN on 8:36:00 PM. Filed under , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Η YAHOO ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΗΝ GOOGLE ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ