lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΥΜΑΘ‏CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΥΜΑΘ‏

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΥΜΑΘ

Επιταγή με το μεγαλύτερο ποσό πληρωμής προκαταβολής επιχορήγησης, που έχει δώσει μέχρι σήμερα η διεύθυνση Οικονομίας και Τουριστικής Ανάπτυξης του ΥΜΑΘ μετά από έγκριση επενδυτικού σχεδίου, παρέδωσε σήμερα ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στον ιδιοκτήτη της εταιρείας «Κ.Τ.Κ. Α.Ε.» η οποία εδρεύει στην Καστοριά και δραστηριοποιείται στο χώρο της γούνας.

«Δίνοντας προκαταβολές επιχορήγησης σηματοδοτούμε την έναρξη μιας νέας επενδυτικής πρωτοβουλίας» δήλωσε σχετικά ο κ. Καράογλου, τονίζοντας τη σημασία που έχει για την ελληνική οικονομία η ενθάρρυνση ανάλογων επενδυτικών δράσεων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νέες επιχειρήσεις σημαίνουν θέσεις εργασίας, χρήματα στην ελληνική οικονομία και δυνατότητα ανάπτυξης σε περιοχές που παρουσιάζουν σειρά προβλημάτων. Πραγματικά η Διεύθυνση Οικονομίας και Τουριστικής Ανάπτυξης του Υπουργείου μας κάνει μια πάρα πολύ σπουδαία δουλειά και χαιρόμαστε ιδιαίτερα διότι σύντομα, με πνεύμα κατανόησης, καλή συνεργασία και φιλικό περιβάλλον προς τους επιχειρηματίες, διεκπεραιώνουμε τις επενδυτικές προτάσεις που κατατίθενται στα εξειδικευμένα στελέχη μας».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Κ.Τ.Κ. Α.Ε.», κ. Πέτρος Κούστας, ο οποίος συνεχάρη το ΥΜΑΘ και τη Διεύθυνση Οικονομίας και Τουριστικής Ανάπτυξης για την αμεσότητα με την οποία αντιμετώπισαν την επενδυτική του πρόταση.

«Αυτή η συμπεριφορά δίνει θάρρος στους επιχειρηματίες να προχωρήσουν χωρίς φόβο, διότι αντιλαμβάνονται ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα τους» τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου, προσθέτοντας πως «μέσα από την επένδυση θα δημιουργηθούν άμεσα περισσότερες από 45 θέσεις εργασίας» κάτι, όπως σημείωσε, που έχει ανάγκη ο νομός Καστοριάς και η ευρύτερη περιοχή.  

«Τώρα, ως επιχειρηματίας, είμαι υποχρεωμένος να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξε το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης» κατέληξε ο κ. Κούστας.

Τέλος ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομίας και Τουριστικής Ανάπτυξης του ΥΜΑΘ, κ. Δημήτρης Μαυρουδής, τόνισε από την πλευρά του ότι: «Σε πολύ μικρό χρονικό  διάστημα από την επανασύσταση του ΥΜΑΘ καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν μηχανισμό, μέσω του οποίου μπορούμε να εξυπηρετούμε τον οποιονδήποτε επενδυτή θέλει να δραστηριοποιηθεί επενδυτικά στις τρεις περιφέρειες της Μακεδονίας και της Θράκης. Σήμερα οι επενδυτικές προτάσεις που έχουν κατατεθεί προς έλεγχο ξεπερνούν τα 700 εκατομμύρια ευρώ και συνεχώς κατατίθενται ακόμη περισσότερες, γεγονός που πιστοποιεί ότι το επενδυτικό κλίμα στη Βόρεια Ελλάδα αλλάζει».

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 6:46:00 PM. Filed under , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΥΜΑΘ‏

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ