lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΚΟΒΙΤΗ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΚΟΒΙΤΗ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Θα επιτρέψετε κ. Δήμαρχε να μεταφέρονται με το αστικό τα πρωτάκια??? (συνέχεια)
http://www.citylagadas.com/#axzz2gGQftuR7
Και επιτέλους….. ήρθε η ώρα (μετά από ένα μήνα περίπου!!!) να δούμε εγγράφως την απαγόρευση που υπάρχει στους Δήμους για μεταφορά μαθητών (όπως ισχυριζόταν στην αρχή του Σχολικού έτους ο κ. Δήμαρχος).
Τώρα κατάλαβα γιατί άργησαν τόσο….
Τόσο βαθιά στο χρονοντούλαπο που υπήρχε η συγκεκριμένη απαγόρευση, που να τη βρεις γρήγορα????
Νομοθετικό Διάταγμα 2396 / 08-05-1953 (ΦΕΚ 117 Α΄)
Σας το παρουσιάζω παρακάτω αυτούσιο από το Φύλλο της Εφημερίδας της τότε Κυβερνήσεως (του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!)


Τώρα πραγματικά παραδέχομαι ότι η Δημοτική Αρχή του τόπου μου εφαρμόζει τους Νόμους του Κράτους!!!!!!!!!!!!
Τους εφαρμόσει όμως????

Όλα τα οχήματα του Δήμου κινούνται μόνο για τη μεταφορά υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι επιβαίνουν σε αυτά μόνο για τις ανάγκες του Δήμου??
http://www.citylagadas.com/#axzz2gGQftuR7
Το ίδιο Νομοθετικό Διάταγμα θα ισχυριστώ και εγώ για να ζητήσω από τους Προϊσταμένους μου, στην Υπηρεσία που εργάζομαι, για τη μη κίνηση των οχημάτων της: «α) κατά τας Κυριακάς και Εορτάς, β) από της 22ας ώρας εκάστης εργασίμου ημέρας, μέχρις ημισείας ώρας προ της ανατολής του ηλίου», όπως αναφέρει το Νομοθετικόν Διάταγμα!!!
ΚΡΙΣΗ έχουμε «βρε παιδιά», πρέπει να κάνουμε περικοπές!!
Στο κάτω κάτω να ξεκουραστούμε και εμείς «βρε αδελφέ» τις νύχτες και τις Κυριακές!!!  
    Όμως από την άλλη αφού υπάρχει απαγόρευση, γιατί ο Δήμος Λαγκαδά ανάρτησε στην ιστοσελίδα του την παρακάτω Ανακοίνωση – Πρόσκληση, όπου διαθέτει τα λεωφορεία του Δήμου για μετακίνηση των Δημοτών στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υ.Μ.Θ.??????
Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΜΑΘ για το ζήτημα μεταφοράς μαθητών
Λαγκαδάς 25/09/2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Ο Δήμος Λαγκαδά συμπαριστάμενος έμπρακτα στην κινητοποίηση εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου μας, η οποία διαταράσσεται για άλλη μια φορά με το ζήτημα μεταφοράς μαθητών, συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης παρουσία Δημάρχων, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών από όλο το Νομό Θεσσαλονίκης.
http://www.citylagadas.com/#axzz2gGQftuR7
  Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης καλεί όλους τους Δημότες να ενισχύσουν με την παρουσία τους έναν ακόμη αγώνα για την διασφάλιση ίσων εκπαιδευτικών ευκαιριών για όλους τους μαθητές της περιοχής μας.
  Λεωφορεία του Δήμου θα βρίσκονται πρωινές ώρες αύριο στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά προς διευκόλυνση μετακίνησης των Δημοτών με ώρα εκκίνησης τις 8:45 π.μ.
    Τελικά τα ΤΡΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ μεταφέρουν ή δε μεταφέρουν πρόσωπα ξένα προς το αντικείμενο της υπηρεσίας (Δήμος Λαγκαδά)???  (τόσα λεωφορεία δε μας λέει ότι έχει ο Δήμος στην απάντησή του?? Αν και εγώ νομίζω ότι έχει περισσότερα!!)
    Και αν τα ΤΡΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, προς τι το έγγραφο του Δήμου προς την Περιφέρεια την 16-09-2013 (αρθ. πρωτ. 54702), για ακαταλληλότητα των λεωφορείων του Δήμου για μεταφορά μαθητών??????
Αν τα λεωφορεία του Δήμου Λαγκαδά τελικά είναι κατάλληλα για μεταφορά μαθητών (όπως αφήνετε να εννοηθεί από την απάντησή του!!) και προβληματίζεται ο Δήμος ποιους μαθητές και ποια Σχολεία να εξυπηρετήσει, του απαντώ να τα διαθέσει για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, που αυτή τη στιγμή δε μεταφέρονται.
http://www.citylagadas.com/#axzz2gGQftuR7
Τέλος για να μην απορούν εκεί στο Δήμο (όπως αναφέρουν στην απάντησή τους) για την επίκληση των νομοθετημάτων που αναφέρω (τα οποία ισχύουν «είναι όλα φρέσκα και σπαρταράνε και όχι κατεψυγμένα σε βαθιά ψύξη από το 1953») καθώς και για το ότι η μεταφορά των μαθητών στα Σχολεία με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ σας παρουσιάζω παρακάτω αυτούσια από το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως την Κ.Υ.Α 24001/2013 (ΦΕΚ 1449 Β΄ /14-06-2013 Μεταφορά μαθητών δημόσιων σχολείων από τις Περιφέρειες), η οποία ξεκινάει λαμβάνοντας υπόψη ανάμεσα στα άλλα και τα άρθρα 7 & 9 του Ν.4089/2012 (ΦΕΚ 206 Α΄/ 26-10-2012) [το Νόμο που επικαλείται ο Δήμος για να πετάξει από πάνω του το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για τη μεταφορά των μαθητών] και αποφασίζει εξηγώντας πως γίνεται η ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά των μαθητών και που εμπλέκονται οι Περιφέρειες και οι Δήμοι (άρθρα 1, 2, 3)

Τελικά κάποιοι δεν μπορούν να διαβάσουν ή δε θέλουν να εφαρμόσουν τους Νόμους του Κράτους???
Αφήνω στους αναγνώστες της ιστοσελίδας να το κρίνουν μαζί με ποιοί αγωνιούν πραγματικά για τη μετακίνηση των μαθητών στα Σχολεία και ποιοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των μικρών παιδιών.                                                                  Υστερόγραφο
http://www.citylagadas.com/#axzz2gGQftuR7
α) Μήπως ξέρει κάποιος να μας πει αν τα παιδιά, που πηγαίνουν Δημοτικό σχολείο της Τ.Κ. Ασκού, μεταφέρονται με λεωφορείο από τις γειτονιές του χωριού στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου που είναι μέσα στο χωριό??
β) Μήπως ξέρει κάποιος να μας πει αν τα τέσσερα παιδιά του κ. Δημάρχου πηγαίνουν στο Σχολείο με αστικό, διότι                                                                          έχει κλείσει το Σχολείο στον τόπο κατοικίας του κ.                                                                                  Δημάρχου???
γ) Μήπως έχει δει κάποιος να κινούνται οχήματα του Δήμου “κατά τας Κυριακάς και Εορτάς”, καθώς και “από της 22ας ώρας εκάστης εργασίμου ημέρας, μέχρις ημισείας ώρας προ της ανατολής του ηλίου”??
δ) Μήπως ξέρει κάποιος να μας πει, προς τι η αιτιολογία (μεταφορά μαθητών) στην 339/2013 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 27-09-2013, μιας και ο Δήμος Λαγκαδά δε μεταφέρει μαθητές??


Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 12:16:00 PM. Filed under , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΚΟΒΙΤΗ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ