lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Παρέμβαση 15 Βουλευτών στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη για την απορρόφηση‏ κοινοτικών πόρων.CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Παρέμβαση 15 Βουλευτών στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη για την απορρόφηση‏ κοινοτικών πόρων.

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


Παρέμβαση 15 Βουλευτών στον Υπουργό Αγροτικής
 Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη
 για την απορρόφηση‏ κοινοτικών  πόρων.

Προς τoν κ. Υπουργό  1) Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων     Κ.Αθανάσιο Τσαυτάρη

Θέμα: Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων στους απόρους της χώρας έτους 2013.


    Κύριε Υπουργέ,


    Κάθε χρόνο υλοποιείται ένα πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους πολίτες (πολύτεκνες οικογένειες, παλιννοστούντες, φιλανθρωπικά ιδρύματα, εκκλησιαστικοί φορείς) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

    Μεταξύ των προϊόντων που διανέμονται στις άπορες οικογένειες περιλαμβάνεται και το ρύζι.

    Ενώ οι διαδικασίες διαγωνισμού και ανάθεσης του έργου έχουν ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2013 και έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκινήσει η διανομή του ρυζιού.


    Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης είναι:

1. Να μην απορροφάται σημαντική ποσότητα της φuτικής παραγωγής της χώρας μας, ιδιαίτερα μάλιστα σε μία χρονιά, όπου η παραγωγή ρυζιού της χώρας μας δεν μπορεί να απορροφηθεί εξαιτίας των εισαγωγών μεγάλων  ποσοτήτων ρυζιού με μηδενικό δασμό από τις χώρες της Καμπότζης και της Μυανμάρ στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


2. Να στερούνται οι άπορες οικογένειες το ευεργέτημα της δωρεάν διανομής ρυζιού.


3. Να κινδυνεύει η χώρα μας σε μία περίοδο που έχει ανάγκη και το ένα Ευρώ να χάσει κοινοτικούς πόρους, ύψους περίπου 5.000.000 Ευρώ.


4. Να κινδυνεύει η χώρα μας να χάσει μελλοντικούς κοινοτικούς πόρους, λόγω αδυναμίας αξιοποίησης των ήδη εγκεκριμένων.    Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω,

    Ερωτάται ο  κ. Υπουργός:


1) Για ποιό λόγο δεν προχωρήσατε στην εκτέλεση του προγράμματος έως τώρα;

2) Ποιά μέτρα προτίθεστε να πάρετε ώστε να υλοποιηθεί η διανομή του ρυζιού στους απόρους μέσα στην προθεσμία που προβλέπεται από τον Κοινοτικό Κανονισμό;


Πέμπτη  28η Νοεμβρίου 2013

                                                                   Οι ερωτώντες Βουλευτές

1) Σάββας Ι. Αναστασιάδης

2) Βεσυρόπουλος Απόστολος

3) Ευριπίδης Στυλιανίδης

4) Κόνσολας Εμμανουήλ

5) Μάρκου Αικατερίνη

6) Κουτσούμπας Ανδρέας

7) Ιωαννίδης Ιωάννης

8) Αντωνίου Μαρία

9) Ορφανός Γεώργιος

10)Καράμπελας Γιάννης

11)Μακρή- Θεοδώρου Ελένη

12)Καρασμάνης Γιώργος

13)Λεονταρίδης Θεόφιλος

14)Παραστατίδης Θεόδωρος

15)Τσουμάνης Δημήτριος

Posted by NICK MC CAIN on 8:24:00 PM. Filed under , , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Παρέμβαση 15 Βουλευτών στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη για την απορρόφηση‏ κοινοτικών πόρων.

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ