lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Καταιγιστικός ο Παναγιώτης Ψωμιαδης ( Άι σιχτίρ τρόικα ) στην συνέντευξη που παραχώρησε στον έγκριτο δημοσιογράφο Δημήτρη Συρμάτση !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Καταιγιστικός ο Παναγιώτης Ψωμιαδης ( Άι σιχτίρ τρόικα ) στην συνέντευξη που παραχώρησε στον έγκριτο δημοσιογράφο Δημήτρη Συρμάτση !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Καταιγιστικός ο Παναγιώτης Ψωμιαδης
στην συνέντευξη που παραχώρησε
στον έγκριτο δημοσιογράφο
 Δημήτρη Συρμάτση

Καταιγιστικός ο Παναγιώτης Ψωμιαδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον έγκριτο δημοσιογράφο Δημήτρη Συρμάτση !!!

Παν. Ψωμιάδης: Άι σιχτίρ τρόικα - Δεν ψήφισα αυτή τη ΝΔ

Έτοιμος να κατέβει ξανά στον ενεργό πολιτικό στίβο δηλώνει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Χαρακτηρίζει «κρατικοδίαιτο τοποτηρητή της τρόικας» τον Γιάννη Στουρνάρα, λέει «άι σιχτιρ» στην τρόικα ενώ καταγγέλλει ότι προσπάθησαν να τον «καταντήσουν ένα πολιτικό τσογλάνι. Έναν πολιτικό ρουφιάνο. Μια τσατσά της πολιτικής».
Για τον Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζει ότι πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες «ή τώρα ή ποτέ» προσθέτοντας με νόημα πως «το κεφάλαιο Καραμανλής δεν έκλεισε».
Τέλος χαρακτηρίζει «ξένο σώμα στο ΠΑΣΟΚ» τον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ τονίζει πως δεν γίνεται «παιδοκτόνος» σχετικά με τη διοίκηση Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμαΨωμιάδης: Προσπάθησαν να με καταντήσουν μια τσατσά της πολιτικής

«Προσπάθησαν να με στρατολογήσουν. Να με καταντήσουν ένα πολιτικό τσογλάνι. Έναν πολιτικό ρουφιάνο. Μια τσατσά της πολιτικής. Δεν μπόρεσαν» τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «ελεύθερο σκοπευτή».

Παράλληλα δηλώνει έτοιμος να κατέβει ξανά στον ενεργό πολιτικό στίβο.
«Ετοιμάζομαι για το επόμενο βήμα. Δηλώνω παρών στις μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις. Δηλώνω παρών στον πολιτικό θάνατο ορισμένων από αυτούς που προσπάθησαν να με ταπεινώσουν. Έτοιμος να πέσω πάλι στη μάχη και στις επόμενες εβδομάδες να πάρω αποφάσεις για νέες πρωτοβουλίες» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα βίντεο .......


Ψωμιάδης: Άι σιχτίρ τρόικα - Δεν ψήφισα αυτή τη ΝΔ

Ερωτώμενος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αν πρέπει να διώξουμε την τρόικα σημειώνει «Έπρεπε μόνοι τους να αποχωρήσουν. Απέτυχαν. Μόνοι τους δεν είπαν ότι ήταν λάθος η συνταγή.  Αι σιχτίρ τρόικα. Δεν είπαμε ότι δεν θα πληρώσουμε, όμως μια καινούρια διαπραγμάτευση».
«Ποινικό αδίκημα σήμερα είναι να έχεις ακίνητη περιουσία. Να έχεις ένα – δύο σπίτια από τον μπαμπά  σου, από την δουλειά σου, από τη γυναίκα σου. Έρχεται το κράτος και στα παίρνει; Ποιοι είστε ρε κερατάδες; Ποιος σας ψήφισε;» προσθέτει μιλώντας στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση.
«Εγώ δεν ψήφισα αυτή τη ΝΔ. Δεν ψήφισα αυτά τα μέτρα. Δεν ψήφισα αυτόν τον Στουρνάρα.  Αγωνίζομαι μέσα από τη ΝΔ να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν πάει άλλο. Η λευτεριά δεν χαρίζεται. Κατακτιέται και δεν θα μου την αφαιρέσει κανένας. Όσο και να τραβήξουν το σκοινί» καταλήγει.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα βίντεο ......Ψωμιάδης: Κρατικοδίαιτος τοποτηρητής της τρόικας ο Στουρνάρας

«Κρατικοδίαιτο φιλέλληνα, τοποτηρητή της τρόικα» χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση.
«Κουραφέξαλα τα περί πρωτογενούς πλεονάσματος με 1,5 εκατομμύρια ανέργους, με 350.000 οικογένειες χωρίς ρεύμα, με 200.000 επιχειρήσεις που κλείσανε; Υπάρχει προοπτική;» σημειώνει ζητώντας ένα «ραντεβού εθνικού μετώπου» μια «εθνική συνεννόηση» γιατί «δεν πάει άλλο».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα βίντεο ......Ψωμιάδης για Αντ. Σαμαρά και Κ. Καραμανλή

«Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι αγωνίζεται» σημείωσε αρχικώς για τον Πρωθυπουργό ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
«Ήρθε η ώρα να πάρει πρωτοβουλίες. Ή τώρα ή ποτέ. Και θα τον στηρίξει ο λαός. Αν δεν τις πάρει δεν θα φταίω ούτε εγώ ούτε ο λαός. Όχι άλλα μέτρα και να ενώσουμε τη μεγάλη κεντροδεξιά οικογένεια. Μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει η ΝΔ» πρόσθεσε κάνοντας λόγο για «αλλαγή πολιτικής».
«Το κεφάλαιο Καραμανλή δεν έκλεισε» σημειώνει με νόημα στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα βίντεο .....

Ψωμιάδης: Ξένο σώμα στο ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος

«Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ» δηλώνει αρχικώς ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
«Θα μπορούσε να ήταν καλύτερος. Δεν είναι η αιτία που το 13 έγινε 5-6%.» λέει για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση.
«Όπως η ΝΔ είναι Καραμανλική αυτοί είναι Παπανδρεϊκοί. Δύσκολα δέχονται ξένο σώμα. Θα μπορούσε να ήταν πιο διαλλακτικός. Θεωρώ ότι πρέπει να στηριχτεί ο Βενιζέλος μες στο ΠΑΣΟΚ» προσθέτει
Ερωτώμενος για τον αν δέχονται οι Νεοδημοκράτες την σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ σημειώνει «Υπήρχε άλλη λύση; Μπροστά στο εθνικό συμφέρον είναι μία λύση. Δεν θα με πείραζε να δω και μια κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα βίντεο .....


Ψωμιάδης για Χρυσή Αυγή

«Διαφωνώ με τις ακραίες συμπεριφορές της Χρυσής Αυγής. Διαφωνώ με τη συμπεριφορά μπράβων» σημείωσε στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
«Η Χρυσή Αυγή δεν κυνηγιέται με αστυνομικά μέτρα. Η Χρυσή Αυγή χτυπιέται με πολιτικές αποφάσεις, όσο υπάρχει ανεργία, εξαθλίωση, φτώχεια, αυτοκτονίες, λουκέτα, τότε όχι μόνο η Χρυσή Αυγή αλλά οποιοδήποτε άλλο κόμμα θα ανέβει» σημειώνει.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα βίντεο .....
Ψωμιάδης για Τζιτζικώστα και Μπουτάρη

«Παιδοκτόνος δεν γίνομαι. Στηρίζω κάθε πρωτοβουλία των παιδιών» σχολιάζει για τα όσα συμβαίνουν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
«Όπως έπρεπε να είναι» σημειώνει για τις σχέσεις του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. «Όταν λέω ότι είμαι δίπλα στη διοίκηση θα έπρεπε να είμαι και δίπλα στον Απόστολο» συμπληρώνει.
«Την επόμενη εβδομάδα θα βγάλω ένα δελτίο τύπου και εκεί θα καταλάβεις πολλά» τονίζει αναφορικά με το σε ποιον θα δώσει το χρίσμα για Περιφερειάρχη η ΝΔ.
«Για το δήμο Θεσσαλονίκης θα αναφερθώ τον τελευταίο μήνα των αυτοδιοικητικών εκλογών» αναφέρει απαντώντας στο ερώτημα αν η ΝΔ πρέπει να στηρίξει Μπουτάρη για τον κεντρικό δήμο.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα βίντεο ......
Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 6:14:00 PM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

1 σχόλια for Καταιγιστικός ο Παναγιώτης Ψωμιαδης ( Άι σιχτίρ τρόικα ) στην συνέντευξη που παραχώρησε στον έγκριτο δημοσιογράφο Δημήτρη Συρμάτση !!!

  1. Καταιγιστικός ο Παναγιώτης Ψωμιαδης ( Άι σιχτίρ τρόικα ) στην συνέντευξη που παραχώρησε στον έγκριτο δημοσιογράφο Δημήτρη Συρμάτση !!!

    ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ http://www.citylagadas.com/2013/11/blog-post_23.html#ixzz2lUHAMrP9
    Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ