lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Ξεσηκωμός σε όλη την επαρχία Λαγκαδά μετά το δημοσίευμα μας , σχετικά με την εταιρία για τον ενταφιασμό βιομηχανικών απόβλητων .CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Ξεσηκωμός σε όλη την επαρχία Λαγκαδά μετά το δημοσίευμα μας , σχετικά με την εταιρία για τον ενταφιασμό βιομηχανικών απόβλητων .

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Εταιρία για τον ενταφιασμό
βιομηχανικών απόβλητων .
Ξεσηκωμός σε όλη την επαρχία Λαγκαδά μετά το δημοσίευμα μας , σχετικά με την εταιρία για τον ενταφιασμό βιομηχανικών απόβλητων .
Υστέρα από το αποκλειστικό δημοσίευμα για την εταιρία που θέλει να ενοικιάσει στο Ασκό τα στρέμματα για ενταφιασμό βιομηχανικών απόβλητων ,  σύμφωνα με σχετική έρευνα μας κάνεις δεν ήξερε για το θέμα στην επαρχία Λαγκαδά και πήγε να αποσιωπηθεί από συλλόγους και τον ενδιαφερόμενο κοσμάκη  του ορεινού όγκου και το σύνολο της επαρχίας Λαγκαδά ....
Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε την έρευνα μας και σας αποκαλύπτουμε από εδώ την εταιρία που θέλει να αναλάβει το έργο ........
Σύντομα και άλλο ρεπορτάζ σχετικά με τα μέλη της εταιρίας και τις διασυνδέσεις με τον δήμο Λαγκαδά και το σχετικό έργο .... 
Εμείς περιμένουμε και δηλώσεις τον οικολογικών οργανώσεων και φορέων !!!

Δείτε παρακάτω την εταιρία σύμφωνα με στοιχεία της ιστοσελίδας τους !!!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ http://www.watt.com.gr/
Ιστορικό Εταιρείας


Η WATT AE μετασχηματίστηκε το 2012 από θυγατρική της ΗΛΕΚΤΩΡ, σε δυναμική εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων με διοίκηση και στελέχη που κατά κοινή ομολογία έχουν επιτύχει τεχνολογικά επιτεύγματα σε συνδιασμό με εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα.

H Watt AE αποτελεί τη Συνέχεια του Περιβαλλοντικού Πυρήνα της ΤΟΜΗΣ ΑΤΕ και της ηγετικής ομάδας της ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ έως τις αρχές του 2012.

Το 2012 με ανταλλαγή μετοχών του στην ΗΛΕΚΤΩΡ Α. Κατρής (Διευθύνων Σύμβουλος και Μέτοχος της ΗΛΕΚΤΩΡ) απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της ΕΠΑΝΑ ΑΕ, ενώ τη θέση του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας διατήρησε ο γνωστός επιχειρηματίας του κλάδου Α. Τζιλαλής.

Η ΕΠΑΝΑ ΑΕ μετασχηματίστηκε το 2012 από θυγατρική Projects Company της ΗΛΕΚΤΩΡ, σε δυναμική εταιρεία του κλάδου διαχείρισης απορριμμάτων με διοίκηση και στελέχη που έχουν κατά κοινή ομολογία επιδείξει, κατά τα τελευταία 15 χρόνια, τεχνολογικά επιτεύγματα και εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα.

Ο μετασχηματισμός της ΕΠΑΝΑ συνοδεύτηκε

•από την μετονομασία της σε WATT AE,


•τη συγκρότηση δύο θυγατρικών εταιρειών της Γερμανικής ΗUT που διαθέτει μοναδική τεχνογνωσία σε τεχνολογία Αναερόβιας Χώνευσης Οργανικών Αποβλήτων  και την ελληνική εταιρία Mestrolio BDI βραχίονα των ενεργειακών επενδύσεων του γκρουπ και


•την διεύρυνση του μετοχικού της σχήματος με την συμμετοχή του Τσέχου επιχειρηματία J. Smejc.


Η νέα Εταιρεία διατηρώντας την ιδιοκτησία των δύο σύγχρονων μονάδων μηχανικής διαλογής στη περιοχή της Αττικής επέκτεινε την ιδιοκτησία της σε εγκαταστάσεις με την αγορά των γραφειακών και εργοστασιακών εγκαταστάσεων της εταιρείας HAASE στο Neumünster της Γερμανίας. Ταυτόχρονα η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο στόλο οχημάτων μεταφοράς αποβλήτων, μέσα αποθήκευσης τους, κινητό μηχανολογικό εξοπλισμό καθώς και εξοπλισμό επεξεργασίας και κομποστοποίησης οργανικών αποβλήτων.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελεί ωστόσο το ύψιστο κεφάλαιο της. Το επιστημονικό δυναμικό τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γερμανία ενσωματώνει τεχνολογικές καινοτομίες. Στο κλάδο της ενεργειακής αξιοποίησης των αποβλήτων παρουσιάζει πρωτοποριακό έργο αφού είναι ήδη γεγονότα:
• η πιλοτική εγκατάσταση RDF gasifier
• οι νέες πατέντες στην τεχνολογία της Α.Χ.

Το τεχνικό δυναμικό εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία πρωτοποριακές τεχνολογικές εφαρμογές (κομποστοποίηση ιλύος, ενεργειακά έργα βιοαερίου κλπ). παράλληλα το τεχνικό και εργατικό προσωπικό κάτω από την προγραμματισμένη και ελεγχόμενη διοίκηση εξασφαλίζει υψηλές παραγωγικές επιδόσεις.

Χάρη στα μέσα που διαθέτει η εταιρεία και το ανθρώπινο δυναμικό της είναι σε θέση να σχεδιάσει και να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ξεκινούν από την περισυλλογή των απορριμμάτων καταλήγουν στην ανακύκλωση, την ενεργειακή αξιοποίηση τους εξασφαλίζοντας ότι οδηγούνται σε ταφή μόνο τα υπολείμματα τους.


Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 7:18:00 AM. Filed under , , , , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ξεσηκωμός σε όλη την επαρχία Λαγκαδά μετά το δημοσίευμα μας , σχετικά με την εταιρία για τον ενταφιασμό βιομηχανικών απόβλητων .

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ