lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑCITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών για τη 
δημιουργία Νέας Δημοτικής Παράταξης 
στο Δήμο Λαγκαδά
Ανοικτή Επιστολή

Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών για τη δημιουργία Νέας Δημοτικής Παράταξης στο Δήμο Λαγκαδά
Ανοικτή Επιστολή
Λαγκαδάς, 19/12/2013
Αγαπητοί συνδημότες,
Η Πρωτοβουλία μας αυτή προέκυψε από την ανάγκη να δημιουργήσουμε μια Νέα Δημοτική Παράταξη στα πλαίσια του Δήμου μας. Είναι προφανές ότι η παρούσα κατάσταση στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Λαγκαδά, ούτε μας καλύπτει, ούτε μας εμπνέει, ούτε μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε.
Στην αρχική μας φάση, επιλέγουμε να είμαστε φειδωλοί και μετρημένοι. Απευθυνόμαστε στο σύνολο των πολιτών του μεγάλου μας Δήμου, του Δήμου Λαγκαδά, με το κείμενο που ακολουθεί ως παράρτημα την παρούσα επιστολή μας και επισυνάπτεται.
Σημειώνουμε ότι το κείμενο αυτό αποτελεί ΣΧΕΔΙΟ Διακήρυξης Αρχών και Θέσεων και αυτό σημαίνει ότι μας ενδιαφέρει πρωτίστως να αποτελέσει αντικείμενο ευρύτατου συλλογικού προβληματισμού και διαβούλευσης.
Θα παρατηρήσετε πως το κείμενο με το οποίο επιλέγουμε αρχικά να απευθυνθούμε σε εσάς δεν περιέχει λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της υπό ίδρυση Παράταξης πάνω στα προβλήματα του Δήμου Λαγκαδά.
Αυτό δεν γίνεται τυχαία! Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να επιβληθούμε ως πεφωτισμένη πρωτοπορία που θα φέρνει έτοιμα κείμενα, έτοιμα προγράμματα και έτοιμες διαδικασίες απλά προς έγκριση. Αυτές οι συνταγές δοκιμάστηκαν, απέτυχαν και αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν επιθυμούμε να επαναλάβουμε λάθη και στρατηγικές άλλων που σε κάθε περίπτωση δεν μας αντιστοιχούν και δεν μας αναλογούν. Ούτε στο ήθος μας, ούτε στο αξιακό μας φορτίο ούτε στο τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε το «πολιτεύεσθαι».
Φιλοδοξούμε το αμέσως προσεχές διάστημα να απευθύνουμε ένα μαζικό, ενωτικό, δημοκρατικό και ριζοσπαστικό κάλεσμα που θα οδηγεί στην Ιδρυτική Συνέλευση της Νέας Δημοτικής μας Παράταξης, όπου εκεί με τρόπο αμεσοδημοκρατικό και ισότιμο, χωρίς παραγκωνισμούς και παραγοντισμούς, με πνεύμα συνεργασίας, συντροφικότητας και αλληλεγγύης θα ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ τα επόμενα βήματά μας.
Θα ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ για την συγκρότηση της Δημοτικής μας Παράταξής, για τη δημιουργία των οργάνων και των επιτροπών της, για την αποκρυστάλλωση  των Θέσεων και των Αρχών της, την επεξεργασία του Προγράμματος της, το όνομά της και φυσικά τη στελέχωση των ψηφοδελτίων της. Και όλα αυτά ΕΝΤΟΣ των πλαισίων της ΙΔΙΑΣ της υπό ίδρυση Δημοτικής Παράταξης!
Αγαπητέ συνδημότη,
Το χρονικό διάστημα που ακολουθεί θα προσπαθήσουμε να διακινήσουμε με όλους τους πρόσφορους τρόπους το κείμενο της Πρωτοβουλίας μας.
Κυρίως θα προσπαθήσουμε να διατυμπανίσουμε τη βούλησή μας να δράσουμε γρήγορα, αποτελεσματικά και αποφασιστικά, ώστε η συγκρότηση της Νέας Δημοτικής μας Παράταξης να αποτελέσει γεγονός που ενόψει των Δημοτικών Εκλογών της Άνοιξης του 2014, θα ταράξει τα «αυτοδιοικητικά» νερά του Δήμου Λαγκαδά και θα δημιουργήσει Ελπίδα σε όλους μας.
Σε καλούμε να παρακολουθήσεις και να μας ακολουθήσεις στα επόμενα βήματα μας, όπως παρουσιάζονται συνοπτικά στην παρούσα επιστολή.
Κυρίως καλούμε όλες και όλους να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ στις διαδικασίες για τη συγκρότηση της Νέας Δημοτικής Παράταξης!
Να γίνουν κομμάτι της και να ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ όλοι μαζί τη φυσιογνωμία της και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

Καλές γιορτές,
Εις το (λείαν συντόμως) επανιδείν!

Για την Πρωτοβουλία
Το γραφείο Τύπου

Posted by NICK MC CAIN on 10:00:00 PM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ