lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣCITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Προς: τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Θέμα: Ενίσχυση αστυνομικού προσωπικού Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης

H βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου, καταθέτει αναφορά την αριθμ. πρωτ. 1/8-1-2014 επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την ενίσχυση του προσωπικού υπηρεσιών Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, οι ελλείψεις στις υπάρχουσες οργανικές θέσεις έχουν ξεπεράσει τον αριθμό 1.250 Αστυνομικών κάθε βαθμίδος, με αποτέλεσμα οι περισσότερες Υπηρεσίες της περιοχής μας να υπολειτουργούν και σε σχέση με την αύξηση της εγκληματικότητας και την παράλληλη έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, έχουν οδηγήσει στα γνωστά προβλήματα ελλιπούς αστυνόμευσης, παρά τις φιλότιμες και υπεράνθρωπες, πολλές φορές, προσπάθειες του προσωπικού. Οι δυσχέρειες αυτές έχουν ως αποτέλεσμα και την καθημερινή καταπόνησή τους, την εργασιακή ανασφάλειά τους, την έκθεση σε κίνδυνο ζωής και σωματικής ακεραιότητας λόγω συνεχόμενης σωματικής και ψυχολογικής κούρασης.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας ώστε να εξασφαλιστεί η ενίσχυση, με ανάλογο αριθμό προσωπικού με τις τακτικές μεταθέσεις των Υπηρεσιών της περιοχής Θεσσαλονίκης.

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

                                                                                               
Η καταθέτουσα βουλευτής
                                                                                               
             

                                                                                                               Σταυρούλα Ξουλίδου


 ΠΡΟΣ:
1)     Κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
2)     Κ. ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
3)     Κ. ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

                   ΚΟΙΝ.:
1)     Κ. ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
2)     Κ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
3)     Π.Ο.ΑΣ.Υ.
4)     ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
5)     Κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
6)     Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
7)     ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Κ.Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
8)     Κ.Κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΘΕΜΑ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γ.Α.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


   Όπως γνωρίζεται, σε λίγες ημέρες θα συνεδριάσει το αρμόδιο Συμβούλιο Μεταθέσεων Α.Ε.Α., προκειμένου να αποφασίσει τον αριθμό αστυνομικών, με οργανική θέση Αστυφύλακα και Αρχιφύλακα-Ανθυπαστυνόμου, με τον οποίο θα ενισχυθούν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με τις τακτικές μεταθέσεις κατά το φετινό έτος  2014.
   Υπενθυμίζουμε ότι οι ελλείψεις στις υπάρχουσες οργανικές θέσεις έχουν ξεπεράσει τον αριθμό 1.250 Αστυνομικών κάθε βαθμίδος, με αποτέλεσμα οι περισσότερες Υπηρεσίες της περιοχής μας να υπολειτουργούν και σε σχέση με την αύξηση της εγκληματικότητας και την παράλληλη έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, έχουν οδηγήσει στα γνωστά προβλήματα ελλιπούς αστυνόμευσης, παρά τις φιλότιμες και υπεράνθρωπες, πολλές φορές, προσπάθειες του προσωπικού.
   Ιδιαίτερα σε Αστυνομικούς με οργανική θέση Αστυφύλακα οι ελλείψεις έχουν φτάσει περίπου στον υπέρογκο αριθμό 1000, ενώ σε βαθμοφόρους με οργανική θέση Αρχιφύλακα-Ανθυπαστυνόμου οι ελλείψεις είναι και εκεί αρκετές. Τα προβλήματα της καταστρατήγησης στο κατοχυρωμένο ωράριο αστυνομικού προσωπικού του Π.Δ. 394/2001, οι χιλιάδες οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις στο προσωπικό και η διάθεση σε υπηρεσία διπλών νυχτερινών ωραρίων, είναι μερικές μόνο από τις αρνητικές συνέπειες στην υπηρεσιακή ζωή των Αστυνομικών, που έχουν ως αποτέλεσμα και την καθημερινή καταπόνησή τους, την εργασιακή ανασφάλειά τους, την έκθεση σε κίνδυνο ζωής και σωματικής ακεραιότητας λόγω συνεχόμενης σωματικής και ψυχολογικής κούρασης.
   Ο Αστυνομικός, όπως γνωρίζεται, θα πρέπει να έχει καλή ποιότητα ζωής, προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις συνεχείς απαιτήσεις της σύγχρονης και δύσκολης πραγματικότητας. Για όλα τα παραπάνω παρακαλούμε όπως, διατάξετε και δώσετε τις απαραίτητες οδηγίες για την ενίσχυση, με ανάλογο μεγάλο αριθμό προσωπικού με τις τακτικές μεταθέσεις των Υπηρεσιών της περιοχής μας.

             Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ          ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Posted by NICK MC CAIN on 6:57:00 AM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ