lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΣΗΡΟΥ - ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑCITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΣΗΡΟΥ - ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΣΣΗΡΟΥ

ΤΑ ΠΟΛΛΑ  ΛΟΓΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΦΤΩΧΙΑ

 Χωρίς να θέλουμε κουράσουμε τους αναγνώστες  με επιπλέον λεπτομέρειες να πούμε επιγραμματικά ότι:

 Οι αποφάσεις που πήρε ο Δήμος στα Δ.Συμβούλια ήταν κατόπιν δικών μας αιτήσεων, το κλείσιμο του ΧΥΤΑ έγινε με μοχλό πίεσης την κακή λειτουργία του για την είσπραξη των αντισταθμιστικών, η επιτροπή κοινωνικού έλεγχου ουσιαστικά καταργήθηκε με απόφαση του κ Γεράνη μέσα στο Δ.Σ του Δήμου μας χωρίς να υπάρξει καμιά διαμαρτυρία από μέρος του Δήμαρχου.
 
Οι καταγγελία μας έχει να κάνει για την θετική ψήφιση από μέρους του Δήμου Λαγκαδα του προγραμμάτων του 2014 του ΟΤΑ που συμπεριλάμβανε  και την μονάδα στο ΧΥΤΑ.
 Οι  αντιδήμαρχοι που ήταν στο συμβούλιο του ΟΤΑ, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου και αυτό που ουσιαστικά και τυπικά  έχει βαρύτητα είναι η ψήφος των αντιπροσώπων και αυτή ήταν ΘΕΤΙΚΗ.(διαύγεια http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%932%CE%9F%CE%A1%CE%98%CE%A6-06%CE%9D

 Όσο για την αναθεώρηση του περιφερειακού σχεδιασμού που υπάρχει ως υποσημείωση στο τέλος του τεχνικού προγράμματος ,η ίδια ήταν και το 2013, και αναφέρεται μόνον ως προς την δυναμικότητα της μονάδας και όχι προς την χωροθέτηση.
 Πιστεύουμε ότι ο Δήμος Λαγκαδά έκανε πάρα πολύ λίγες ενέργειες για την προάσπιση των Δημοτών του, άλλωστε μπορεί να το κρίνει κάνεις διαβάζοντας την απάντηση του Δήμου.

 Εμείς ένας μικρός σύλλογος, δίχως να έχουμε την θεσμική και οικονομική δύναμη του Δήμου, συντάξαμε μελέτη για την ακαταλληλότητα της χωροθέτησης της μονάδας στο ΧΥΤΑ και την στείλαμε στο Υ.ΠΕ.Κ.Α, σε αρμόδιες υπηρεσίες και στην ΕΕ, κάναμε καταγγελίες για την κακή λειτουργία του ΧΥΤΑ, σε συνεργασία με άλλους συλλόγους αναφορά στην Ε.Ε, μήνυση κατά παντός υπευθύνου  ακόμη και αυτών που ασκούνε πλημμελή καθήκοντα για την προάσπιση της υγείας των κατοίκων της περιοχής, συλλογή  υπογραφών για την δυσοσμία στην Ασσηρο κλπ.

Τον τελευταίο μήνα συναντηθήκαμε με τον Υπουργό Μ.Θ  κ. Καράογλου, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ.Μπουτάρη όπου συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με την πρόταση του για την κατασκευή της μονάδας στην περιοχή Λαχανόκηποι, με τον Μητροπολίτη Λαγκαδά- Λιτής -Ρεντίνης  σεβασμιότατο κκ.Ιωάννη, με τον Γενικό Γραμματέα  της  Αποκεντρωμένης  Περιφέρειας κ.Καρούντζο .

 Μόνον ο Δήμαρχος Λαγκαδά είναι ακριβοθώρητος και όταν του ζητήσαμε  να συναντηθούμε μας παρέπεμψε στο τμήμα πρωτοκόλλου, λέγοντας μας να κάνουμε πρωτοκολλημένη αίτηση, για να δει πότε και αν μπορεί να θα μας δεχθεί.
Σε κανένα από τους παραπάνω δεν χρειάστηκε αίτηση.

 Μην υποτιμάτε  τους Δημότες σας έχουν  κρίση , βλέπουν και σε λίγο θα μυρίζουν όλο και περισσότεροι την μπόχα που θα έρχεται από τον ΧΥΤΑ, ήδη έχει φτάσει στα  πρώτα σπίτια του Λαγκαδά.

 Αν θέλετε να συντάσσετε  επιστολές, κάντε μία  προς τον κ Γεράνη σχετικά με τις τελευταίες του δηλώσεις ,θα χαρούμε να την διαβάσουμε !!!

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 7:55:00 AM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΣΗΡΟΥ - ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ