lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Είναι εκείνος ο Ηγέτης… Ποιος όμως είναι ο ηγέτης του σήμερα, στο Δήμο Λαγκαδά;CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Είναι εκείνος ο Ηγέτης… Ποιος όμως είναι ο ηγέτης του σήμερα, στο Δήμο Λαγκαδά;

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Είναι εκείνος ο Ηγέτης…
Ποιος όμως είναι ο ηγέτης του σήμερα, στο Δήμο Λαγκαδά;
Το City Lagadas με την μεγαλύτερη φωνή στον Λαγκαδά ,στα πλαίσια κοινωνικής προσέγγισης , θα δημοσιεύει τα άρθρα από αναγνώστες , για να παρουσιάσει όλο το μήκος κύματος , και την κατάσταση στον Λαγκαδά ...
Προστατεύοντας όλους τους αναγνώστες μας με τους όρους χρήσης μας , και  με την ανωνυμία τους και τα δικαιώματα τους , αρκεί να προβάλουν την γνώμη τους χωρίς ύβρεις , και με εύστοχα επιχειρήματα , για την σωστή καθημερινή ενημέρωση και τον παλμό των εξελίξεων .....

Γράφει Αναγνώστης

Για ηγέτη έψαχναν μέχρι πριν τρία χρόνια οι δημότες. Έναν ηγέτη που θα άγγιζε την ψυχή τους, που θα έδινε στην κοινωνία ένα όραμα για το αύριο, θα δημιουργούσε ελπίδα.

Ποιος όμως είναι ο ηγέτης του σήμερα, στο Δήμο Λαγκαδά;
Είναι εκείνος που θεωρεί τους πολίτες υποτελείς και τον εαυτό του κυρίαρχο, αυτοκράτορα ;
Είναι εκείνος που δεν νοιάζεται για την κοινωνία του αύριο;
Είναι εκείνος που διχάζει τους πολίτες, που τους χωρίζει σε «δικούς» του και σε αντίπαλους ;
Είναι εκείνος που είχε μοναδικό στόχο, να πάρει την εξουσία στα χέρια του για να αποκτήσει τίτλους, αξιώματα και μεγάλη δύναμη;
Είναι εκείνος που διοικεί με το ρουσφέτι και τον χαβιεδισμό;
Είναι εκείνος που ρίχνει ευθύνες για λάθη και παραλήψεις στους συνεργάτες του και τους αντιπάλους και πάντοτε αναλαμβάνει τις δικές του ευθύνες;
Είναι εκείνος που παρουσιάζει τα επιτεύγματα των συνεργατών του σαν δικές του επιτυχίες;
Είναι εκείνος που δεν βρέθηκε δίπλα στους απλούς πολίτες, δεν νοιάσθηκε για τις ανάγκες τους,δεν φροντίζει για την επίλυση των προβλημάτων τους;
Είναι εκείνος που χρησιμοποιεί την εξουσία προς ίδιον όφελος ή προς όφελος της ομάδας του και των οικονομικών συμφερόντων που τον στηρίζουν αδιαφορώντας αν άδικα βλάπτονται οι πολίτες;
Είναι εκείνος που δεν έχει την ψυχική δύναμη να ορθώσει τ’ ανάστημά του απέναντι στα μεγάλα κέντρα εξουσίας και δέχεται μοιρολατρικά τις αποφάσεις τους, μόνο και μόνο για να μην χάσει την εύνοια τους;
Είναι εκείνος που προσπαθεί με κάθε τρόπο να φιμώσει όλους όσους εκφράζουν αντίθετη άποψη;
Είναι εκείνος που δεν έχει την δύναμη να αντισταθεί στο χρήμα και να ελέγχει τα πάθη του;
Μεγάλοι ηγέτες υπήρξαν στο παρελθόν και μάλιστα το άνομά τους γράφτηκε με χρυσά γράμματα στις σελίδες της ιστορίας.

Αυτοί ξεχώρισαν για τις αρετές τους, για το μεγάλο όραμα που είχαν, για την πατρίδα τους, για την κοινωνία.

Μεγάλος ηγέτης είναι εκείνος που θεωρεί τον εαυτό του υπηρέτη των πολιτών, στρατιώτη της πατρίδας.
Μεγάλος ηγέτης, δεν είναι εκείνος που με θεμιτούς ή αθέμιτους τρόπους θα αρπάξει την εξουσία, αλλά εκείνος που αναγνωρίζεται από τον λαό για την γνώση, την εμπειρία, το όραμα αλλά και την ηθική του, την αρετή του.
Μεγάλος ηγέτης είναι εκείνος που αναλαμβάνει τις ευθύνες για τα λάθη ή τις παραλήψεις που έγιναν όχι μόνο από αυτόν αλλά κι από τους συνεργάτες του.
Μεγάλος ηγέτης είναι εκείνος που βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, γνωρίζει τις ανάγκες τους, αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Μεγάλος ηγέτης είναι εκείνος που επαινεί τα επιτεύγματα των συνεργατών του και χαίρεται να τους έχει δίπλα του.
Μεγάλος ηγέτης είναι εκείνος που ενώνει τους πολίτες, γίνεται γέφυρα στις διαφορές, συνδετικός κρίκος στις κοινές επιδιώξεις και διοικεί με πνεύμα ισονομίας και δικαιοσύνης.
Μεγάλος ηγέτης είναι εκείνος που νοιάζεται για το κοινωνικό σύνολο και προσφέρει θέσεις εργασίας με κοινωνικά και αξιοκρατικά κριτήρια.
Μεγάλος ηγέτης είναι αυτός που απεχθάνεται την πολιτική ομηρία, που είναι πολέμιος των καταδοτών και όχι αυτός που περιβάλλεται από καρφιά κάθε είδους.
Μεγάλος ηγέτης είναι εκείνος που ορθώνει το ανάστημά του και μπαίνει μπροστά στους αγώνες προκειμένου να αποτρέψει τα σχέδια των ισχυρών κατά των πολιτών του.
Μεγάλος ηγέτης είναι εκείνος που θέλει και προάγει την ελεύθερη σκέψη.
Μεγάλος ηγέτης είναι εκείνος που έχει το όραμα για μια καλύτερη κοινωνία, αλλά και την θέληση για να αγωνιστεί για έναν κόσμο καλύτερο, πληρώνοντας ο ίδιος με το μεγαλύτερο κι οδυνηρότερο τίμημα.
Μεγάλος ηγέτης τέλος είναι εκείνος, που καμιά σειρήνα, κανένα δέλεαρ, δεν μπορεί να τον κάνει να ξεφύγει από την μεγάλη του αποστολή.
Αυτός είναι ο ηγέτης.
Αυτόν τον ηγέτη ονειρεύονται σήμερα οι νέοι μας.
Αυτόν τον ηγέτη αναζητήσαμε κι εμείς οι μεγαλύτεροι  και οι νεώτεροι, και μπορέσαμε και τον βρήκαμε στον Γιάννη Αναστασιάδη!! Aλλά μας κορόιδεψε οικτρά, μας εξαπάτησε όλους!!! ακόμα και τους φίλους και συμβούλους του!!!

Ας γυρίσουμε την πλάτη σε όλους εκείνους που απέδειξαν ότι εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη μας.
Ο Δήμος Λαγκαδά βρήκε στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασιάδη τον «ηγέτη» που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε !! γιατί δεν υπήρξε άλλος χειρότερος απ’ αυτόν!!!
Ας γυρίσουμε την πλάτη σε όλους εκείνους που αναρριχήθηκαν στην εξουσία ή σ’ αυτούς που αλληθωρίζουν προς την εξουσία μόνο για να έχουν οικονομικά οφέλη, μόνο για να ικανοποιήσουν μωροφιλοδοξίες ή να κουκουλώσουν τις ρεμούλες τους.
Ας γυρίσουμε την πλάτη σε εκείνους που μας συμπεριφέρνονται σαν να είμαστε υποτελείς και  δούλοι τους.
Αν βρούμε την δύναμη να γυρίσουμε την πλάτη στους αποτυχημένους πολιτικούς, τότε θα ανακαλύψουμε τους ικανούς.
Γιατί η ματιά μας θα είναι καθαρή.
Γιατί στο μυαλό μας, το πρότυπο του ηγέτη δεν θα έχει χρώμα διχασμού, αλλά όραμα ήθους κι αρετής, άρωμα ενότητας, πράγματα που δεν τα βρήκαμε στον Γιάννη Αναστασιάδη.
Γιατί η ψυχή μας θα πλημμυρίσει από την πανανθρώπινη ιδέα της κοινωνικής δικαιοσύνης και δεν θα τρέχουν οι υπάλληλοι του Δήμου στα δικαστήρια για να εισπράξουν τα δεδουλευμένα που τους χρωστά επί μήνες ο Δήμαρχος και ο νυν και ο πρώην.
Κι αυτό το άρωμα, αυτήν την ιδέα, αυτόν τον ηγέτη, θα ακολουθήσει η νέα γενιά.
Αυτός ο «ηγέτης ο Γιάννης Αναστασιάδης» είναι εκείνος που χαράζει τον δρόμο της απαξίωσης και του διχασμού, της ρεμούλας και της τζάμπα μαγκιάς, και όχι ένα καλύτερο αύριο, χωρίς σύννεφα και γκρίζες ζώνες.

Εμείς θέλουμε :Ένα Δήμο δυνατό και με τους δημότες περήφανους και όχι ταπεινωμένους από την κακοδιοίκηση του Δημάρχου και της παρέας του.


Υ.Γ.
( Αυτό το κείμενο γράφτηκε από το ιδιαίτερο γραφείο του Δημάρχου Γ.Αναστασιάδη και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα « Οραμα ζωής» από τον φίλο του Δημάρχου , «ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ»  κ Θ.Σαββίδη. Με ελάχιστες μόνο προσθήκες ,το ίδιο κείμενο αποκαθηλώνει τον «Ηγέτη» και γελοιοποιεί τους συγγραφείς του. Έχει ο καιρός γυρίσματα!!!)

Το City lagadas news ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ http://www.citylagadas.com/p/blog-page_6429.html

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 6:54:00 AM. Filed under , , , , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Είναι εκείνος ο Ηγέτης… Ποιος όμως είναι ο ηγέτης του σήμερα, στο Δήμο Λαγκαδά;

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ