lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ & ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ - ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝCITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ & ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ - ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ

Προς: - τον Υπουργό Οικονομικών και
          -τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

Θέμα: «Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τριτέκνων και Πολυτέκνων»

Η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου, καταθέτει αναφορά την επιστολή του Συλλόγου Πολύτεκνων Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων με Αρ. Πρωτ.02 /6-1-2014, με την οποία εκφράζεται η έντονη διαμαρτυρία του Συλλόγου για τη μειωμένη ή και καθόλου χορήγηση επιδομάτων σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειας (Α21 μέσω του TAXISNET), εξαιτίας της άδικης δημοσιονομικής πολιτικής, που εφαρμόζει η κυβέρνηση.
Με την παρούσα αναφορά, η βουλευτής ζητά διευκρινήσεις για τον άδικο αποκλεισμό των ελληνικών οικογενειών από τα εν λόγω επιδόματα, που αποτελούν σημαντικό οικονομικό στήριγμα γι’ αυτές, και την παρέμβαση των αρμόδιων Υπουργών, ώστε να σταματήσει η πολιτική γενοκτονίας προς τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειας της πατρίδας μας.
Επισυνάπτεται η επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων.


Η καταθέτουσα Βουλευτής
Σταυρούλα ΞουλίδουΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ
Γεφυράκι Σάμου, Τ.Κ. 83100 (Τηλ. 2273023900)
Σάμος 06 Ιανουαρίου 2014                                  Αρ. Πρωτ. : 2
ΠΡΟΣ: Πρωθυπουργό της Ελλάδας.
                 Υπουργούς: Οικονομικών – Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
            Κοινοβουλευτικά Κόμματα, Περιφέρεια & Δήμους Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων.
ΚΟΙΝ.:  Ι.Μ. Σάμου – Ικαρίας & Κορσεών ,Μ.Μ.Ε.
ΘΕΜΑ: Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τριτέκνων και Πολυτέκνων.
ΣΧΕΤ.: α.Ν.4093/2012 (ΦΕΚ 222/Α12-11-2012).
           β.Υπ. αρ. Δ. 27/οικ. 25530/790/21-11-2012 (ΦΕΚ 3180/Β/29-11-2012)
          1. Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αφού ενημερώθηκε από τα τοπικά και πανελλήνια Μ.Μ.Ε. για την «σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών στις ευπαθείς ομάδες» με τις νέου τύπου φοροεπιδρομές κατά των οικογενειών μας, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησε κατόπιν κλήσεων αγωνίας από μέλη μας αλλά και μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων των νησιών μας που αφορούσαν την μειωμένη ή και καθόλου χορήγηση επιδομάτων (Α21 μέσω TAXISNET) τα παρακάτω:
α. Για τον υπολογισμό του ποσού χορήγησης του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων στους πολύτεκνους και τρίτεκνους προστέθηκε στο δηλωθέν εισόδημα καθενός και το επίδομα που είχαν λάβει το έτος 2012, το οποίο σημειωτέον είναι αφορολόγητο, με αποτέλεσμα ή να μη λάβουν καθόλου  το νέο επίδομα στήριξης τέκνων γιατί υπερέβαιναν έστω για 1€ το όριο ή να μεταβούν σε άλλη κλίμακα παίρνοντας λιγότερα από αυτά που ανέμεναν.
β. Ικανός αριθμός δικαιούχων δεν έχουν λάβει ακόμη το σύνολο ή έστω μέρος του επιδόματος.
          2. Ο Σύλλογός μας καταγγέλλει την πολιτική γενοκτονίας που επιβάλλετε κατά των οικογενειών μας και σας καλεί για μια φορά ακόμη να αναλογιστείτε ότι απέναντί σας βρίσκονται έμψυχα όντα, συμπατριώτες σας και παιδιά που θα στηρίξουν την αυριανή Ελλάδα πάνω στις στάχτες που κατά τα φαινόμενα θα αφήσετε κληρονομιά τους και τέλος αν αυτό δεν σας συγκινεί για τους δικούς σας «δημοσιονομικούς» λόγους, σας ενημερώνουμε ότι η ώρα της πληρωμής του «Μαυρογιαλούρου» είναι προ των πυλών.
         3. Τέλος ως ισοδύναμο για να πάψει η γενοκτονία μας σας ζητούμε να προβείτε σε κατεπείγουσες ενέργειες επιστροφής του δημοσίου πλούτου του Ελληνικού λαού που δυστυχώς και εκ των από χρόνια χειρισμών σας έχει περιέλθει σε χέρια ανθελλήνων, «λαμογίων» ως τελευταία είθισται να λέγεται καθώς και όλων των κατά καιρούς επίορκων που σε καθημερινή βάση εμφανίζονται να προδίδουν για τα θυλάκια της περισκελίδας τους την πατρίδα.
      Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                             Ο             Ο
     ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                  Ιωάννης Β. Βούρος            Απόστολος Γ. Τσιώλης

Posted by NICK MC CAIN on 7:12:00 AM. Filed under , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ & ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ - ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ