lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Ο μεγαλύτερος πληροφοριοδότης στον κόσμο είναι εγκλωβισμένος στο Ρωσικό χειμώναCITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Ο μεγαλύτερος πληροφοριοδότης στον κόσμο είναι εγκλωβισμένος στο Ρωσικό χειμώνα

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

 Edward Snowden 

Ο μεγαλύτερος πληροφοριοδότης στον κόσμο είναι εγκλωβισμένος στο Ρωσικό χειμώνα,αντιμετωπίζοντας την απομόνωση, τη γελοιοποίηση, και μια ζωή στη φυλακήαν οι πράκτορες των ΗΠΑ καταφέρουν και τον πιάσουν. Αυτή την εβδομάδα όμως, μπορούμε να τον βοηθήσουμε να πάει σε ασφαλές μέρος.

Ο Edward Snowden ξεσκέπασε το παρανοϊκό και παράνομο επίπεδο παρακολούθησης που η κυβέρνηση των ΗΠΑ διεξάγει σε όλους μας ανεξαιρέτως. Η παραμονή του στη Ρωσία τελειώνει σύντομα, και δεν έχει που να παει. Αλλά η Πρόεδρος της Βραζιλίας, Dilma Rousseff, έχει θυμώσει με την παρακολούθηση των Ηνωμένων Πολιτειών και οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να αψηφήσει την μεγάλη πίεση της Αμερικής και να εξετάσει το ενδεχόμενο να παρέχει άσυλο στον Snowden!

Μιλάμε για κάτι πολύ περισσότερο από έναν άνθρωπο. Αν η πράξη του Snowden να αποκαλύψει την αλήθεια οδηγήσει σε μια βάναυση τιμωρία, αυτό θα στείλει το λάθος μήνυμα σε καταχρηστικές κυβερνήσεις και στους πληροφοριοδότες παγκοσμίως.Εάν 1 εκατομμύριο από εμάς δράσουμε τώρα,θα στείλουμε στην Πρόεδρο Dilma Rousseff το μεγαλύτερο αίτημα ασύλου που έχουν ζητήσει ποτέ πολίτες-- κάνε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να προστατεύσεις τον Snowden και να υπερασπιστείς τη δημοκρατία παντού:

http://www.avaaz.org/en/send_snowden_home_greek/?bSWeYcb&v=34402

Η βίζα του Snowden διάρκειας ενός έτους πλησιάζει στη λήξη της. Οι καρχαρίες κάνουν κύκλους γύρω του για να τον σύρουν πίσω στις ΗΠΑ, όπου είναι απίθανο να έχει μια δίκαιη δίκη, όμως η πρόεδρος της Βραζιλίας, Dilma, μισεί το γιγαντιαίο πρόγραμμα κατασκοπείας PRISM, έχει ακυρώσει ήδη μια επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ εξαιτίας του θέματος, και εργάζεται για να προφυλάξει το λαό της από την κατασκοπεία. Αν είναι να στηρίξει τον Snowden, η Dilma Rousseff πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να αντέξει τη σκληρή πίεση των ΗΠΑ.

Όσοι αντιτίθενται στο να δοθεί άσυλο στον Snowden λένε ότι παραβίασε το νόμο και έθεσε την παγκόσμια ασφάλεια σε κίνδυνο. Ορισμένοι μάλιστα τον αποκαλούν προδότη, και λένε ότι με το να τον αφήσουν να ξεφύγει θα ανοίξουν την πόρτα διάπλατα και σε άλλους προδότες. Αλλά ενώ ο Snowden όντως παραβίασε τον νόμο —το έκανε για να αποκαλύψει ένα βιομηχανικής κλίμακαςμαζικό σύστημα παράνομηςπαγκόσμιας κατασκοπείας.Η ηρωική πράξη του Snowden μπορεί να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέρος για όλους μας.

Και ο Snowden δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πληροφοριοδότης. Οι αποκαλύψεις του έχουν ήδη αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Η Γερμανία και η Βραζιλία ξεκίνησαν μεταρρυθμίσεις για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πολιτών. Το θέμα έχει συζητηθεί ανοιχτά στα Ηνωμένα Έθνη, και ένα αμερικανικό δικαστήριο έκρινε ορισμένες μορφές κατασκοπείας της NSA ως παράνομες.Αυτή την εβδομάδα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα πρόκειται να αλλάξει τις πρακτικές κατασκοπείας της NSA, ως αντίδραση στις διαρροές του Snowden!

Η Πρόεδρος Dilma Rousseff χρειάζεται την υποστήριξή μας για να αντισταθεί στις πιέσεις των ΗΠΑ. Ας της δείξουμε ότι οι άνθρωποι όλου του κόσμου θα συμπαρασταθούν στη Βραζιλία, αν η Βραζιλία επιλέξει την γενναιότητα.Λάβε μέρος στο μεγαλύτερο αίτημα ασύλου στον κόσμο που έγινε ποτέ. Για τον Snowden:

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 7:28:00 PM. Filed under , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ο μεγαλύτερος πληροφοριοδότης στον κόσμο είναι εγκλωβισμένος στο Ρωσικό χειμώνα

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ