lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Ντροπή στα προεκλογικά ρουσφέτια με κατηγόριες και πληρωμένα δελτία τύπου για την WATT !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Ντροπή στα προεκλογικά ρουσφέτια με κατηγόριες και πληρωμένα δελτία τύπου για την WATT !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


Ντροπή στα προεκλογικά ρουσφέτια με κατηγόριες και πληρωμένα δελτία τύπου για την WATT !!!
Μισχοπουλε ωραίο το δελτίο τύπου που βγάζετε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης για ταχα παραπληροφόρηση !!!
Πρέπει να εξηγήσετε στον κοσμάκη ότι η WATT ειναι εταιρία του Μπόμπολα και εταιρικό παιδί της ΗΛΕΚΤΩΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΎΑΣΕ ΤΟΝ ΧΥΤΆ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ !!!
Και για τον ΧΥΤΆ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ λέγατε οτι δεν θα γίνει εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών εσείς όλοι εκεί πάνω  στην δημαρχεία , άλλα από πίσω το ψηφίσατε  ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΊΑ ΤΟΥ ΜΠΌΜΠΟΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΜΆ ΤΗΣ WATT !!!!
Γιατί αφού η αθώα WATT θα παίρνει τις κοπριές , δεν το περάσατε από το συμβούλιο και δεν ενημερώσατε τα τοπικά συμβούλια και τον κόσμο για τις ενέργειες σας , ενώ κάνατε το αντίθετο το περάσατε στα μουλωχτά να μην καταλάβει κανένας τίποτα ???
Γιατί  σταματήσατε την δημοπρασία όταν το βγάλαμε σε δημοσίευση για 20 μέρες που δεν πήγε κανένας να ψηφίσει ???
Γιατί αλλάξατε επιτροπή για να το περάσετε , γιατί η ΠΡΙΝ επιτροπή δεν το περνούσε ???
Γιατί πρωτοχρονιάτικα βγάλατε την ανακοίνωση της δημοπρασίας στην Διαύγεια ???
Άλλη δουλεία δεν είχατε την πρωτοχρονιά ??? Για να μην το διαβασει κανενας ???
Βγάλτε την συμφωνία που κάνατε  με την WATT ΣΕ ΔΗΜΌΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΉ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ !!!
Γιατί δεν λέτε τον κόσμο ότι η WATT ΤΙ ΆΔΕΙΑ ΈΧΕΙ ???
Εχει αδεια για κοπριες ???
ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ???
Μήπως ξέρετε οτι και η επαρχία Λαγκαδά είδη θα έχει πρόβλημα από την εταιρία μαμά της WATT  την Ελληνική χρυσός και ότι ακόμα και απο τις σκουριές θα βλάψει την επαρχία μας ???
Εκβιασμοί τάχα για δουλεία και άμα θέλει να πεθάνει η επαρχία Λαγκαδά είναι παλιοπολιτικες και καφενειακες , χτυπώντας τον πολίτη στην ανάγκη που έχει  για δουλεΙα λόγο της παρατεταμένης ΓΕΡΜΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!!
Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ WATT 
Υπάρχουν επιστήμονες που θα κρίνουν και όχι εσείς , και ο λαός του ορεινού όγκου θέλει τις απαραίτητες διασφαλίσεις !!!
Του τύπου πάρε 100 και δημοσιεύσε το πέθαναν , για να κάνουμε τους καλούς την ώρα που μιλάμε για υγεία και TO μέλλον ενός τόπου !!!
Και αφού αναφαίρετε για το πεδίο βολής θέλοντας να απομακρύνετε τον κόσμο από την αλήθεια , μήπως μπορείτε να μας πείτε τι ενέργειες έγιναν κατά την δική σας θητεία η ένα δελτίο τύπου για το πεδίο βολής ???
Μήπως θέλετε να καλύψετε τα δικά σας κόπρανα ???

Ο ΚΟΣΜΟΣ πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια , γιατί την σημερινή εποχή κρύβονται συμφέροντα κατ από τα τραπέζια και με αξονα την μπομπολιακη φιλογερμανικη πολιτικη που εξακολουθει αυτο το κρατος να πρατει ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ SITE

Η WATT είναι εταιρία που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την μετατροπή των ζωικών αποβλήτων (κοπριά) σε λίπασμα και ενέργεια μέσω μεθανίου. Με τον τρόπο αυτό δίνεται ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση στο πρόβλημα της ανεξέλεκτης ρίψης ζωικών αποβλήτων στα ρέματα και στην επιβολή ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ στους κτηνοτρόφους, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζονται θέσεις εργασίας στον Δήμο μας. Η εκμίσθωση του Δημοτικού χώρου θα γίνει μόνο για τον παραπάνω σκοπό και αφού πρώτα εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες απο τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Απορίας άξιο είναι το γεγονός οτι δημιουγείται ''ντόρος΄΄ για ενα θέμα ξεκάθαρο, ενώ την ίδια ώρα εδώ και χρόνια λειτουργεί ''Νατοϊκό πεδίο βολής'' ακριβώς δίπλα, με πολλές επιπτώσεις για την υγεία των δημοτών, με τον καρκίνο να μαστίζει και να μη ρωτά κανείς ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ!!!!!!. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΕΛΟΣ.

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 9:39:00 AM. Filed under , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ντροπή στα προεκλογικά ρουσφέτια με κατηγόριες και πληρωμένα δελτία τύπου για την WATT !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ