lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΥΜΑΘ»CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΥΜΑΘ»

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΥΜΑΘ»


Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΥΜΑΘ»  

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ
2014 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΛΕΣ
 ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΥΜΑΘ»
Ακόμη δυο επιταγές προκαταβολής επιχορήγησης, ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ και 164 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα, παρέδωσε σήμερα (Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στους εκπροσώπους των εταιρειών «Πόρτο Καρράς Τουριστική Τεχνική Βιομηχανική Α.Ε.» και «Παναγιώτης Ψάλτης και ΣΙΑ Σύμβουλοι Μηχανικοί», μετά την αξιολόγηση των επενδυτικών τους σχεδίων από τη Διεύθυνση Οικονομίας και Τουριστικής Ανάπτυξης του ΥΜΑΘ και την ένταξή τους στον επενδυτικό νόμο.

Η κυρία Άννα Μουρεσάν, εκπρόσωπος της εταιρείας «Πόρτο Καρράς»,  εξήγησε ότι το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ θα επενδυθεί για τον εκσυγχρονισμό του συγκροτήματος «Meliton» και τη δημιουργία ενός πάρκου νερού ώστε, όπως είπε, μέσα από αυτές τις εργασίες να αυξηθεί η τουριστική προσέλευση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα και κατ’ επέκταση να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας.  

Ο κ. Άγγελος Καρανικόλας από την πλευρά του, ως εκπρόσωπος της εταιρείας «Παναγιώτης Ψάλτης και ΣΙΑ Σύμβουλοι Μηχανικοί» η οποία εδρεύει στη Νιγρίτα Σερρών, σημείωσε ότι η νεοσύστατη εταιρεία έχει ως αντικείμενο την παραγωγή εξειδικευμένου λογισμικού για τη διαχείριση χωματουργικών όγκων που παράγονται από διάφορα έργα (π.χ. οδοποιίας) και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που υφίσταται κάθε περιοχή από αυτές.

Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ανέφερε ότι η υποβολή, ο έλεγχος, η αξιολόγηση και η τελική έγκριση των επενδυτικών σχεδίων στην αρμόδια διεύθυνση του ΥΜΑΘ εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και έθεσε ως στόχο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014 να υπάρχει τελική απάντηση ένταξης ή όχι στον αναπτυξιακό νόμο σε όλες τις επενδυτικές προτάσεις που έχουν υποβληθεί στη Διεύθυνση Οικονομίας και Τουριστικής Ανάπτυξης.

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 
2014 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΛΕΣ
 ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΥΜΑΘ»
«Πιστεύω ότι ήδη κάτι έχει αρχίσει να κινείται σε επίπεδο ελληνικής οικονομίας, το κλίμα είναι πολύ βελτιωμένο και το επενδυτικό ενδιαφέρον ιδιαίτερα μεγάλο. Εμείς εργαζόμαστε πυρετωδώς ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατόν χρόνο και να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο ξεκίνημα νέων επιχειρήσεων, στον εκσυγχρονισμό παλαιότερων αλλά και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που είναι και το κύριο ζητούμενο σήμερα για την κοινωνία μας. Το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης στρώνει κόκκινο χαλί σε όσους θέλουν να επενδύσουν στη Βόρεια Ελλάδα και περιμένουμε πολλά από τον ιδιωτικό τομέα, καθώς πιστεύουμε ότι η ελληνική οικονομία πρέπει να αποκτήσει πιο παραγωγικό και ανταγωνιστικό προσανατολισμό» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου.

Posted by NICK MC CAIN on 8:37:00 PM. Filed under , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΥΜΑΘ»

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ