lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ 
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
"ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!
Με ενθουσιασμό, αλλά και γνώση των δυσκολιών. Με σεμνότητα και αυτοκριτική. Με διάθεση προσφοράς. Με αγάπη για τον τόπο μας.
Στηριζόμαστε σε εργατικά και έντιμα μέλη της κοινωνίας μας με σημαντική δράση πάνω στα ζητήματα του τόπου μας, εκπροσώπους από όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες.
Πιστεύουμε στη νέα γενιά. Στη δημιουργικότητά της, στο καινοτόμο πνεύμα της. Στην ειλικρινή επιθυμία των νέων να αλλάξουν τα πράγματα. Στις γνώσεις και τα προσόντα τους.
Με σεβασμό στην διαφορετικότητα των απόψεων, πετυχαίνουμε ευρύτερες συναινέσεις μέσα από την διαμόρφωση και θέσπιση συμμετοχικών διαδικασιών. Ενώνουμε δυνάμεις. Δεν ξεχωρίζουμε, δεν διακρίνουμε.
Στόχος μας η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου, η αποκέντρωση της διοίκησης του Δήμου. Δίνουμε έμφαση στην καθημερινότητα και το περιβάλλον. Πιστεύουμε στην αλληλεγγύη στην πράξη. Στο επίκεντρο της κοινωνικής πολιτικής βρίσκεται ο συνάνθρωπος μας με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα. Στοχεύουμε σε μια πιο αποτελεσματική και δημιουργική διοίκηση του Δήμου, αξιοποιώντας νέα εργαλεία και νέες μεθόδους διακυβέρνησης στην υπηρεσία του πολίτη.
Ξεκινάμε σύντομα ανοικτές διαδικασίες διαβούλευσης για την κατάρτιση και εξειδίκευση του προγράμματος του συνδυασμού μας, όπου ζητούμε την ενεργή συμμετοχή όλων σας στον διάλογο που ανοίγουμε στις τοπικές μας κοινωνίες.
Έχοντας επίγνωση των σημερινών οικονομικών δυσχερειών για την χώρα μας, καταρτίζουμε ρεαλιστική και υλοποιήσιμη πρόταση διοίκησης στηριζόμενη στην εξοικονόμηση πόρων μέσα από την μείωση των περιττών δαπανών, στην αυστηρή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και στον σωστό και έγκαιρο σχεδιασμό για την αξιοποίηση κάθε εθνικού ή ευρωπαϊκού προγράμματος, που μπορεί να χρηματοδοτήσει έργα, υποδομές και υπηρεσίες του Δήμου προς τον πολίτη.
Πιστεύουμε στον τόπο μας, εμπιστευόμαστε τις δυνατότητες που διαθέτει, την δυναμική και την προοπτική του. Δεσμευόμαστε για απόλυτη διαφάνεια, αποτελεσματικότητα, νοικοκύρεμα, αλληλεγγύη.
Κοινό σημείο όλων των προσπαθειών μας αποτελεί η ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο μας. Με την στήριξη σας, θα τα καταφέρουμε!

Γιάννης Καραγιάννης
Λαγκαδάς 10 Φεβρουαρίου 2014

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 5:56:00 PM. Filed under , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ