lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Η ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΧΗΜΑ‏CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Η ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΧΗΜΑ‏

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Η ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΧΗΜΑ‏

«Η μεγαλύτερη πρόκληση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα γενιά της πατρίδας μας είναι να αλλάξει όλα όσα μας οδήγησαν ως εδώ» ήταν το βασικό μήνυμα του χαιρετισμού που απηύθυνε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, από το βήμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε χθες (Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014) στη Θεσσαλονίκη το παράρτημα του Διεθνούς Οργανισμού «Τριπλός Έλικας» στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και υπό την αιγίδα του ΥΜΑΘ.

Ο Υπουργός αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία να εντείνουν το δημόσιο διάλογο για την ενίσχυση της διαδραστικής, όπως είπε, σχέσης μεταξύ των πανεπιστημίων, των επιχειρήσεων και του κράτους, των φορέων δηλαδή που απαρτίζουν τους λεγόμενους «τρεις έλικες», επισήμανε ότι η χθεσινή εκδήλωση βελτιώνει τις συνθήκες ανάπτυξης καινοτόμων δράσεων σε κοινωνίες οι οποίες βασίζονται στη γνώση και προωθεί τη συνεργασία σε θέματα καινοτομίας, οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας.

«Στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κεντρική Μακεδονία», συνέχισε ο κ. Καράογλου, «οι δράσεις και η συνεργασία των παραπάνω φορέων είναι μια εξαιρετική ευκαιρία συγκερασμού γνώσης, τεχνολογίας και εφαρμογής ιδεών, μέσω της οποίας θα μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής μας και συνάμα ολόκληρης

της πατρίδας», τονίζοντας παράλληλα ότι «για περίπου τρεις δεκαετίες κάναμε το λάθος να δαιμονοποιήσουμε την επιχειρηματική δράση και προσανατολίζαμε επαγγελματικά το δημιουργικότερο κομμάτι της κοινωνίας μας προς το δημόσιο, στερώντας του τη φιλοδοξία να σκεφθεί, να δημιουργήσει κάτι καινούργιο και να παράγει καινοτόμα προϊόντα».

«Σήμερα που η ελληνική οικονομία περνά αυτό το σημείο καμπής, καθήκον και υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε στους νέους ανθρώπους ένα καινούργιο όραμα για τη χώρα. Να τους αποδείξουμε ότι η έξοδος από την κρίση περνά μόνο μέσα από τη διοχέτευση της δικής τους δημιουργικότητας σε δραστηριότητες του ιδιωτικού τομέα και στην προώθηση καινοτόμων ιδεών» ανέφερε χαρακτηριστικά, καλώντας τη νέα γενιά να αποτελέσει ενεργό και ουσιαστικό μέρος της επίτευξης  οικονομικής και επιχειρηματικής προόδου, υιοθετώντας τη νοοτροπία της δημιουργικότητας, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας.

«Τα νέα παιδιά που είναι το μέλλον της πατρίδας μας έχουν τις γνώσεις, τις φιλοδοξίες και το ταλέντο να πετύχουν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, ενισχύοντας τη ρευστότητα στην αγορά και καθιστώντας εκ νέου ανταγωνιστική την ελληνική οικονομία» κατέληξε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Posted by NICK MC CAIN on 6:48:00 PM. Filed under , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Η ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΧΗΜΑ‏

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ