lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΕΣΕΠΑ - Σχετικά με τα δημοσιεύματα των εφημερίδων που αναπαράχθηκαν απαντάμε !!! CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΕΣΕΠΑ - Σχετικά με τα δημοσιεύματα των εφημερίδων που αναπαράχθηκαν απαντάμε !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

ΕΣΕΠΑ -  Σχετικά με τα δημοσιεύματα των εφημερίδων που αναπαράχθηκαν απαντάμε !!! 

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Σχετικά με τα δημοσιεύματα των εφημερίδων της 12/2/2014 για το Ε.Σ.Ε.Π.Α., που αναπαράχθηκαν από διάφορα blogs.

Απαντάμε :

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ανώνυμη καταγγελία εστάλη στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης πριν από μερικούς μήνες. Καταγγέλλουμε τη συμπεριφορά του προϊσταμένου μας Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος χωρίς καν να μας ζητήσει στοιχεία και διευκρινήσεις, ως η ηθική τάξη επιβάλει, ή να διενεργήσει μία Ε.Δ.Ε., απέστειλε την ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, η οποία πράγματι διεξήγαγε προκαταρκτική έρευνα μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων.

Μία έρευνα που διεξήχθη με κόστος του Έλληνα πολίτη, τη στιγμή που με Νόμους χαρίζονται δισεκατομμύρια ακόμα και σε λαθρεμπόρους πετρελαίων, σε μία εποχή που ο ελληνικός λαός πεινάει και για μια υπόθεση που θα μπορούσε ο ίδιος να ελέγξει και αν έκρινε να την έστελνε στον Εισαγγελέα.

Εφόσον προηγουμένως ελεγχθήκαμε όλως συμπτωματικά από την εφορία και από το ΣΔΟΕ, γιατί άραγε αποστέλλει την ανώνυμη καταγγελία ; Δεν του άρεσαν τα αποτελέσματα ;

Πράγματι παλαιότερα δεν είχαμε πινακίδες, διότι ήταν αδύνατο να ανταποκριθούμε οικονομικά. Μέσω εγγράφων και πολιτικών υποσχέσεων 3 Υπουργοί προσπαθούσαν να βοηθήσουν με απαλλαγή από το κόστος ώστε να τακτοποιηθεί το θέμα, ο καιρός όμως περνούσε και έτσι αναγκαστήκαμε να βγάλουμε πινακίδες με τη βοήθεια χορηγών. Με αυτόν τον τρόπο το Ελληνικό Δημόσιο εισέπραξε για τα εθελοντικά μας οχήματα πάνω από 150.000 €.

Τα περί οχημάτων και παλαιότητας είναι παιδαριώδη. Τα περί αποσυρμένων, αστεία. Όλα τα οχήματά μας έχουν καταλληλότητα και ελέγχτηκαν από το Υπουργείο Μεταφορών, το οποίο εξέδωσε πινακίδες. Από πότε ανώνυμοι καταγγέλλοντες υποκαθιστούν και το Υπουργείο Μεταφορών;

Απάντηση στο σκεπτικό της καταγγελίας:

Είμαστε πιστοποιημένοι μέσω εγγράφου .
Είμαστε ενταγμένοι στο Μητρώο της ΓΓΠΠ .
Έχουμε δικαίωμα δημιουργίας Σταθμών.
ΕΣΕΠΑ -  Σχετικά με τα δημοσιεύματα των εφημερίδων
 που αναπαράχθηκαν απαντάμε !!! 
Έχουμε δικαίωμα εκπαίδευσης .
Έχουμε δικαίωμα να συνεργαζόμαστε με τους Δήμους .
Έχουμε δικαίωμα μέσα από τις απόλυτα νόμιμες διαδικασίες και με τον έλεγχο των παρέδρων και επιτρόπων, να εισπράττουμε οικονομικές ενισχύσεις από Δήμους, όπως ακριβώς προβλέπεται από τη Νομοθεσία, οι οποίες είναι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και κατατίθενται στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
Χωρίς να απαιτείται από τις εθελοντικές οργανώσεις – συλλόγους, διατηρούμε με δική μας πρωτοβουλία βιβλία Β΄κατηγορίας, που διασταυρώνονται από την εφορία και μπορούν να ελεγχθούν ανά πάσα στιγμή αυτόματα και όχι απλά βιβλία που προβλέπεται για τους εθελοντικούς συλλόγους.
Δεν διαπράττουμε το αδίκημα της αντιποίησης αρχής. Η στολή, όπως όλες οι οργανώσεις (Ερυθρός Σταυρός και άλλες εθελοντικές οργανώσεις) είναι νομιμότατη και δεν επιδέχεται καν συζήτησης.
Το ζήτημα της κυκλοφορίας των οχημάτων έχει επιλυθεί με την τακτοποίηση αυτών και την έκδοση κρατικών αδειών κυκλοφορίας τις οποίες πληρώσαμε.
Με τα στοιχεία που καταθέτουμε στην Αστυνομία αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ανώνυμη καταγγελία είναι αβάσιμη και περίεργη και ότι πρόκειται περί μυθευμάτων. Καταθέτουμε την πιστοποίηση που μας έχει δώσει η ίδια η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καθώς και την ένταξη στο μητρώο. Δύο διαφορετικά έγγραφα.

Αναρωτιόμαστε κι εμείς για ορισμένα πράγματα:

Πώς μπορεί το ΠΣ να πιστοποιεί; Έχει πιστοποιημένα προγράμματα; Έχει πιστοποιημένα βιβλία; Έχει πιστοποιημένες διαδικασίες και αν ναι από πότε; Μήπως βαπτίσθηκε «Φορέας Πιστοποίησης» χωρίς να πληροί τις διεθνείς προδιαγραφές; Δε γνωρίζω, ας μας το πουν.

Αναρωτιόμαστε γιατί εφόσον όλες ανεξαιρέτως οι εθελοντικές οργανώσεις εκπαιδεύουν τα μέλη τους, όπως το πράττουμε κι εμείς σε ειδικές εγκαταστάσεις σε εκπαιδευτικό κέντρο, πώς είναι δυνατόν αυτό να αποτελεί κατηγορία.

Οι ισχυρισμοί είναι όλα αθλιότητες που καταρρίπτονται. Σκοπός τους είναι με ανώνυμες καταγγελίες να εκθέσουν το ΕΣΕΠΑ και εμένα προσωπικά. ΑΙΣΧΟΣ!

ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ

Θεωρούμε ότι είναι εσκεμμένη ενέργεια. Η τακτική που εφαρμόζεται ενάντια στην προσπάθεια κάθε σοβαρής και έντιμης προσφοράς των Ελλήνων Πολιτών, που θέλουν να στηρίξουν τη χώρα αυτή τη δύσκολη στιγμή, με χρήση κουκουλοφόρων και συντεχνιών δε θα αποδώσει .

Γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον αυτών που αντιστέκονται, καθώς και να αχρηστέψουν κάθε προσπάθεια του Έλληνα πολίτη να αυτοοργανωθεί και να προστατέψει τον εαυτό του.

Κατά την άποψή μου – πρόκειται περί πολιτικών διώξεων εναντίον εμού προσωπικά και όλων των εθελοντών, που δεν σκύβουν το κεφάλι, ξεκινώντας από εμάς ως μεγάλη οργάνωση της Πολιτικής Προστασίας .

Παρόμοια γεγονότα συνέβησαν τόσο με το «Χαμόγελο του Παιδιού», που μετά έρευνα ετών τέθηκε η καταγγελία στο αρχείο, όσο και με τους «Γιατρούς του Κόσμου», όπου ύστερα από ανώνυμες καταγγελίες, ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν 2 φορές ψάχνοντας για ναρκωτικά .

Η προσπάθεια δε, να περάσει ο νέος Νόμος για τους Εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, διαλύει στην ουσία το εθελοντικό κίνημα υποχρεώνοντάς το να ενταχθεί σε ένα αποτυχημένο σύστημα υπό τον έλεγχο του ΠΣ.

Θεωρούμε πολιτική δίωξη το γεγονός, επειδή εμείς αντιστεκόμαστε σθεναρά και αποτελεσματικά απέναντι στην πολιτική που θέλουν να εφαρμόσουν . Ήδη το νομοσχέδιο αποσύρεται ως έχει.

Γιατί όμως κάνουν έρευνες και διαρρέονται απόρρητα ερευνών κ.τ.λ.;

Ενδεχομένως γιατί θέλουν όλοι οι Πρόεδροι των Δ.Σ. των Εθελοντικών Οργανώσεων να τρομοκρατηθούν και να υποκύψουν στη θέληση κάποιων.

Προσπάθησαν να το πετύχουν ακόμα και με άνοιγμα των προσωπικών λογαριασμών, δικών μου και της συζύγου μου, όμως τους διέψευσε η πραγματικότητα:

Έσοδα οικογενειακά:    2009 – 70.479,55 €

                                  2010 – 48.136,28 €

                                  2011 – 53.613,89 €

                                  2012 – 48.432,41 €

                                  2013 – 47.611,20 €

Από πώληση 3 ακινήτων επιπλέον: 82.500,00 €

Να σημειωθεί, ότι η οικογένειά μου αποτελείται από 3 άτομα (η μητέρα μου, η σύζυγός μου και εγώ), έχουμε εισοδήματα από 3 συντάξεις συνολικά και παλαιότερα και από μισθώματα, μένουμε σε ιδιόκτητη κατοικία από αντιπαροχή και είχαμε από παλιά στην ιδιοκτησία μας 7 διαμερίσματα τα οποία πλέον είναι 4.

Περιέργως η απάτη του 1.000.000 € που ερευνάται για το ΕΣΕΠΑ και διαδίδεται μέσω του τύπου, μου μείωσε την περιουσία κατά 3 ακίνητα και, όπως διαπίστωσαν, έχω μόλις 2.500 € σε μετρητά, ενώ κάποια στιγμή, σε μία έκτακτη περίπτωση θέματος υγείας, αναγκάστηκα να δανειστώ από φιλικό μου πρόσωπο το ποσό των 5.000 € τα οποία φυσικά επέστρεψα και γιατί ; Γιατί έχω βοηθήσει το Ε.Σ.Ε.Π.Α. με μεγάλα ποσά όταν οι άλλοι τα έβγαζαν έξω από την Ελλάδα .

Αγανακτώ λοιπόν και δημοσιοποιώ, πέραν των άλλων, και την προσωπική οικονομική μου κατάσταση.

Για το ΕΣΕΠΑ

Νίκος Σαχινίδης Πρ. Δ.Σ. Ε.Σ.Ε.Π.Α.

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 12:14:00 PM. Filed under , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΕΣΕΠΑ - Σχετικά με τα δημοσιεύματα των εφημερίδων που αναπαράχθηκαν απαντάμε !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ