lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΑΤΕ Κε ΦΛΩΡΙΔΗ! ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ «ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Α. ΤΩΡΑ!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΑΤΕ Κε ΦΛΩΡΙΔΗ! ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ «ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Α. ΤΩΡΑ!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΑΤΕ Κε ΦΛΩΡΙΔΗ! ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ «ΑΧΟΡΤΑΓΑ  ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Α. ΤΩΡΑ!

ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΑΤΕ Κε ΦΛΩΡΙΔΗ! ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ «ΑΧΟΡΤΑΓΑ  ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Α. ΤΩΡΑ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ !
Πριν από μερικές μέρες ο Εισαγγελέας Εφετών Κος Φλωρίδης, σημείωνε στο Βήμα: «σε λίγες μέρες θα υπάρξουν μαζικές ποινικές διώξεις για στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τύπου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου…» «και θα είναι πολλές με ηχηρά ονόματα» ανάμεσα στα οποία ,ορισμένα που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών,στις επικείμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαϊου. Ο ίδιος ο Κος Φλωρίδης είχε προβλέψει πριν από καιρό τις διώξεις για το Τ.Τ. τα εξοπλιστικά και λοιπά σκάνδαλα. Είναι γεγονός πως και οι τελευταίες εκθέσεις 2012-2013 Εθνικών και Διεθνών Υπηρεσιών και Οργανισμών, εμφανίζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στις πρώτες γραμμές της διαφθοράς. Τον θεμελιώδη θεσμό της δημόσιας ζωής των πολιτών,το βάθρο της Δημοκρατίας,που είναι η Τ.Α.,ορισμένοι από τους άρχοντες που τον εκπροσώπησαν και τον «υπηρετούν»  τον «εξευτέλισαν» με την ανοχή της κεντρικής εξουσίας(καμμία πρόβλεψη,κανένας νόμος δεν υπήρξε για την εξυγίανση της Τ.Α.,όλοι γνώριζαν αλλά…)και έτσι οι ίδιοι μετατράπηκαν σε «αχόρταγα αρπαχτικά». Το δυστύχημα είναι ,ότι αυτά συνεχίζονται και στις μέρες μας από μερίδα αυτοδιοικητικών. Τι κι’αν ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή «τσακίστε τα κυκλώματα διαφθοράς»,αυτά έχουν λάβει επιδημικές διαστάσεις και εν πολλοίς τροχοπέδη στην ανάπτυξη. Τα φαινόμενα διαφθοράς σήμερα, είναι κόλαφος «για ένα πολιτικό εγκληματικό σύστημα,μαφιόζικων χαρακτηριστικών,νοοτροπιών και μεθοδεύσεων».Και όλα αυτά καταγράφονται και στην έκθεση της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης,την οποία οι κυβερνώντες «έθαψαν» στην κυριολεξία. Είναι αδήριτη η ανάγκη να κινηθεί άμεσα η Δικαιοσύνη,να επισπεύσει τη δικαστική διερεύνηση όλων των εκκρεμούντων υποθέσεων πρώην και νύν Δημοτικών Αρχόντων «να καθαρίσει επί τέλους τους πυρήνες της βρωμιάς» που αμαυρώνουν τους άξιους,τίμιους και ικανούς αυτοδιοικητικούς και προσβάλουν βάναυσα το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ίδια τη Δημοκρατία. Οι ψηφοφόροι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν μέχρι τις εκλογές ,εάν υπάρχουν επίορκοι υποψήφιοι,προκειμένου να είναι σε θέση να διαμορφώσουν την τελική τους κρίση. Το Υπουργείο Εσωτερικών,δυστυχώς δεν τόλμησε να κάνει τη μεγάλη μεταρύθμιση (με ξεχωριστά ανεξάρτητα ψηφοδέλτια) που επαγγέλονταν πριν από μήνες και υπέκυψε στις πιέσεις και τα  μικροκομματικά συμφέροντα,συντηρώντας την ίδια κατάσταση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η μόνη ελπίδα πλέον είναι στη Δικαιοσύνη και είναι ευκταίο να δοθεί μεγάλη προτεραιότητα στις υποθέσεις αυτές. Έτσι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα εκφράζει πραγματικά τη λαϊκή κυριαρχία και θα συγκροτεί το θεμελειώδη θεσμό της δημόσιας ζωής των πολιτών.Διαφορετικά για 5 χρόνια θα έχουμε μία από τα ίδια,καταδικάζοντας τους πολίτες και την ανάπτυξη των Δήμων σε μια συνέχεια του πολιτικού «σάπιου» συστήματος.Και οι πολίτες βέβαια έχουν την ευθύνη και τη δύναμη της ψήφου και οφείλουν να διερευνήσουν με αίσθημα υψηλού καθήκοντος να επιλέξουν τους άξιους ,τίμιους και ικανούς,ώστε να μην έχουμε μία από τα ίδια…..!!
ΧΡΗΣΤΟΣ  ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
  Δήμου  Ωραιοκάστρου

Posted by NICK MC CAIN on 8:58:00 PM. Filed under , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΑΤΕ Κε ΦΛΩΡΙΔΗ! ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ «ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Α. ΤΩΡΑ!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ