lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : ΡΕΠΟΡΤΆΖ - Ο ΕΣΕΠΑ χτύπησε και στον Λαγκαδά με εισήγηση ΦΙΑΣΚΟ του αντιδήμαρχου Μισχόπουλου όλα τα έγραφα εδώ !!! CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

ΡΕΠΟΡΤΆΖ - Ο ΕΣΕΠΑ χτύπησε και στον Λαγκαδά με εισήγηση ΦΙΑΣΚΟ του αντιδήμαρχου Μισχόπουλου όλα τα έγραφα εδώ !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Ο  ΕΣΕΠΑ χτύπησε και στον  Λαγκαδά
ΡΕΠΟΡΤΆΖ - Ο  ΕΣΕΠΑ χτύπησε και στον  Λαγκαδά  με εισήγηση του αντιδήμαρχου Μισχόπουλου όλα τα έγραφα εδώ  !!! 
Μέτα το φιάσκο με την WATT και το εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ , έρχεται να συμπληρώσει το παζλ του μεγάλου φιάσκου αντιδημαρχίας του Δήμου μας Λαγκαδά και ένα ακόμα φιάσκο αυτό του ΕΣΕΠΑ ...

 Τελικά αυτή η αντιδημαρχία το  μόνο που προσφέρει φιάσκο πάρα οικολογικό έργο , και το μόνο που  μπορεί να κάνει είναι να φυτεύει δεντράκια στα σχολεία για να βγαίνουν φωτογραφίες για τα προεκλογικά τους spot .....

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ
ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΕΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ 
Eμεις σας παρουσιάζουμε όλα τα έγραφα  του αντιδήμαρχου Μισχόπουλου  όπως θα δείτε στα έγραφα, με την  εισήγηση του  να δώσουν λεφτά στον ΕΣΕΠΑ , και το έφερε το θέμα στο συμβούλιο Λαγκαδά , και ψηφίστηκε !!!
Μήπως είναι άχρηστοι στην αντιδημαρχία και πρέπει να παραιτηθούν για λόγους ευθιξίας αντι να βγάζουν πληρωμένα δελτία τύπου ???
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΣΕΠΑ !!!

Δικογραφία έχει σχηματιστεί σε βάρος διοικητικού συμβουλίου εθελοντικής οργάνωσης Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα στη Θεσσαλονίκη για κακουργηματική απάτη, ενεργητική δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Πρόκειται για την Εθελοντική Οργάνωση Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (Ε.Σ.Ε.Π.Α), ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε το εν λόγω σωματείο υπερβαίνει τα 2,5 εκατ. ευρώ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, εξιχνιάστηκε υπόθεση κακουργηματικής απάτης, νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και ενεργητικής δωροδοκίας από εθελοντική οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τριών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, μεταξύ των οποίων και του Προέδρου της, για σωρεία διάπραξης ποινικών αδικημάτων.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ
ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΕΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ 
Οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία κατάφεραν να αποσπάσουν, με τη μορφή συνδρομών ή χορηγιών, από Δήμους και ιδιωτικές επιχειρήσεις, χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τα 2.500.000 ευρώ.
Πως αποσπούσαν τα χρήματα
Στο πλαίσιο της έρευνας και σε συνδυασμό με την σε βάθος διερεύνηση των οικονομικών στοιχείων του Σωματείου διαπιστώθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι, από το 2000 ως και σήμερα, απέσπασαν χρηματικά ποσά από Δήμους της χώρας και ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε το Σωματείο υπερβαίνει το ποσό των 2.500.000 ευρώ, ενώ για την απόσπαση των χρηματικών ποσών, οι εμπλεκόμενοι παρουσίαζαν σε Δημάρχους, μέλη Δημοτικών Συμβουλίων και ιδιωτικές επιχειρήσεις ψευδή εικόνα σχετικά με:
*το νομοθετικό πλαίσιο και τη δυνατότητα του Σωματείου να ιδρύει εθελοντικούς πυροσβεστικούς σταθμούς, να επιχειρεί σε κατάσβεση πυρκαγιών και να συμμετέχει σε περιστατικά διακομιδής τραυματιών
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ
ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΕΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ 
*τη λειτουργική ικανότητα των οχημάτων, πυροσβεστικών και ασθενοφόρων, που η οργάνωση διέθετε στους Δήμους. Τα παραπάνω οχήματα είχαν παραχωρηθεί στο σωματείο με τη μορφή δωρεάς από χώρες της Ευρώπης και πρόκειται για παλιά μεταχειρισμένα οχήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα, δεν έφεραν πινακίδες κυκλοφορίας, δεν είχαν ταξινομηθεί και δεν είχαν καταβληθεί τέλη κυκλοφορίας, δεν είχαν περάσει τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους, δεν ήταν ασφαλισμένα και σε κάθε περίπτωση δεν έφεραν τα απαιτούμενα από τη νομοθεσία πιστοποιητικά καταλληλότητας από το Πυροσβεστικό Σώμα και το ΕΚΑΒ.
Με τη μεθοδολογία αυτή και προβάλλοντας τον εθελοντισμό και την προσφορά στις τοπικές κοινωνίες κατάφερναν να αποσπούν χρηματικά ποσά με τη μορφή συνδρομών ή χορηγιών.
Όπως ανακοίνωσε, παρουσιάζοντας την υπόθεση, ο διευθυντής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Αθηναγόρας Παζαρλής, το μη κερδοσκοπικό Σωματείο, έφτασε να ιδρύσει και να λειτουργεί 52 εθελοντικούς πυροσβεστικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, χωρίς όμως να έχει λάβει την προβλεπόμενη πιστοποίηση από το Πυροσβεστικό Σώμα και το ΕΚΑΒ.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ
ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΕΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ 
Σημειώνεται ότι, ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Σωματείου, προκειμένου να επιτύχει συνεργασία με τους Δήμους, αποπειράθηκε να δωροδοκήσει Αξιωματούχους Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής ποινικής διερεύνησης και αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Posted by City lagadas news Nick Mc Kain on 9:52:00 PM. Filed under , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΡΕΠΟΡΤΆΖ - Ο ΕΣΕΠΑ χτύπησε και στον Λαγκαδά με εισήγηση ΦΙΑΣΚΟ του αντιδήμαρχου Μισχόπουλου όλα τα έγραφα εδώ !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ