lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Η χαρά της πολιτικής και ο εθνικός κίνδυνος της παραπολιτικής‏CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Η χαρά της πολιτικής και ο εθνικός κίνδυνος της παραπολιτικής‏

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Η χαρά της πολιτικής και ο εθνικός κίνδυνος της παραπολιτικής‏
Μια άλλη ανάγνωση της σειράς των πολιτικών συγκεντρώσεων που κάνει ο Σάββας Αναστασιάδης στη Β΄ Θεσσαλονίκης
Για όσους έχουν ασχοληθεί με την πολιτική έχοντας ως στόχο την προσφορά στην κοινωνία και το έθνος, η πολιτική εκτός από υποχρέωση είναι χαρά.
Ταυτοχρόνως είναι ένα μέσο ατομικής, συλλογικής και κοινωνικής ψυχοθεραπείας καθώς και εξυγείανσης και ενίσχυσης του αγωνιστικού φρονήματος και του ηθικού της κοινωνίας, ιδιαιτέρως σε καιρούς χαλεπούς, όπως η περίοδος που διάγουμε τα τελευταία χρόνια.
Αυτά τα χρόνια της κρίσης οι πολιτικοί, αντί να σηκώσουν το βάρος που τους αναλογεί, ως πρωταγωνιστές του πολιτικού σκηνικού, στην μεγάλη πλειονότητά τους προτιμούν να κρύβονται και η πολιτική τους δραστηριότητα εξαντλείται μακριά και πολλές φορές ερήμην των πολιτών, ήτοι σε τηλεοπτικά πάνελ, στημένα ρεπορτάζ, μικροπολιτικές, διαρροές για εσωκομματικούς αντιπάλους κλπ.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να γίνονται εύκολη βορά στα "νύχια" των πολιτικών οπορτουνιστών και των κάθε είδους λαϊκιστών.
Οι πολίτες της Β' Θεσσαλονίκης, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη χαρά της πολιτικής.

Κι αυτό χάριν στην πρωτοβουλία του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, Σάββα Αναστασιάδη, να διοργανώσει έξι ανοικτές συγκεντρώσεις σε ισάριθμους δήμους της εκλογικής του περιφέρειας, ενώ υπολείπονται άλλες δύο, που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο. Και τις ονομάζουμε "ανοικτές" τις συγκεντρώσεις όχι γιατί γίνονται σε ανοικτό χώρο, αλλά γιατί οι πολίτες που συμμετέχουν, αφού ακούσουν το λόγο του βουλευτή, που επεκτείνεται σε ζητήματα που αρχίζουν από το διακύβευμα των ευρωεκολογών και φθάνουν μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές, την οικονομική κρίση και το Κυπριακό, στη συνέχεια παρεμβαίνουν οι ίδιοι είτε με μικρές εισηγήσεις, είτε με ερωτήσεις.

Με άλλα λόγια, σε μια περίοδο που οι πολιτικοί -είπαμε, όχι όλοι, μια μεγάλη μερίδα- κρύβονται από τους πολίτες, φοβούμενοι την οργή τους, ο Σάββας Αναστασιάδης τολμά και στέκεται όρθιος μπροστά τους, λογοδοτεί και προτείνει, συζητά και διαβουλεύεται μαζί τους. Κάνει πράξη την έννοια της Δημοκρατίας, που τόσο ταλαιπωρείται στην Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια.

Πέραν του ότι τιμά την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών, να σημειώσουμε ότι προσφέρει καιεθνικό έργο, αφού ακριβώς επειδή λείπει αυτή η διαδικασία και η επαφή με τους πολίτες, βλέπουμε τα άκρα να γιγαντώνονται -δεξιόθεν και αριστερόθεν-, με πολύ δυσάρεστες συνέπειες για την πορεία και το μέλλον του τόπου.

Ελπίζουμε τα κόμματα -όχι μόνο η Νέα Δημοκρατία- να ξυπνήσουν και να παραδειγματιστούν από την πρακτική που ακολουθεί ο προαναφερθείς Βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης, να δείξουν το δρόμο της πολιτικής στους βουλευτές και τα στελέχη τους, φράσσοντας ταυτοχρόνως το δρόμο της παραπολιτικής, της μιζέριας και των εσωκομματικών πισώπλατων μαχαιρωμάτων.

Εαν τριακόσιοι βουλευτές ήταν κάθε εβδομάδα και όλο το χρόνο κοντά στους πολίτες, η ΕΛΠΙΔΑ θα είχε ανθίσει προ πολλού στη δύστυχη χώρα μας.

Θέλει αρετή και τόλμη και η πολιτική!!!

Posted by NICK MC CAIN on 7:45:00 PM. Filed under , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Η χαρά της πολιτικής και ο εθνικός κίνδυνος της παραπολιτικής‏

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ